- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Arkadaşlar saç rengi bu ben açık kullu kumral istiyorum Kızıllik bakirlik istemiyorum hangi boyaları kullanmam lazim
Turuncu azaltıcı derken kullu renkler mi eklemeliyim
Ne kadar ekleniyor içine bir tüpün hepsi mi yoksa yarısı falan mı ?
Benim saçima 4 tüp boya gidiyor o zama 4 bogum mu ?
Gümüş, 11.1 , lilafix mavi, nox 8.1 ( küllü kumral) karıştırdım ve diğer markaların hiçbirinde mavi olmadığı için lilafix'i bi deneyelim dedim. Açık karamel - turuncumsu saçlarım gitti.. Siyah mavi saçlarlaşok içinde oturuyorum şu an. Ben küllü kumral hayal ederken o minik mavi boya her şeyi mahvetti.
canım naptın sen mavi tüpün hepsini mi kattın? az bir şey koyman lazımdı.. neyse bolca yıka bu birkaç gün akar büyük ölçüde.. ondan sonra olmadı c vit kürü yaparsın o da akıtıyormuş..
Ya bebisim minnacık kattım o yüzden şaşırdım zatennasıl böyle bohem bir mavi oldu diye.. Bak şu an böyle.. C vit yapmalıyım haklısın..
aa değişik olmuş yalnız baya.. bu rengi tutturmaya çalışan insanlar var.. =)
ama koyu değil kesinlikle tatlım sen onu akıt bir nebze senin istediğin tona gelir.. bu kadar küllü yapmaması lazımdı aslında ama boyalar da küllüydü ya belki ondan ya da belki de o markanınki çok güçlüdür bilemedim..
Evet çok küllü. Dün alışverişe çıktım bi adam dedi ki bu renk sizi yaşlı göstermiş. Ben bu işi yapıyorum. Dedim ki size göre hep dore yapalım di mi? Evet dedi dore en iyisi. Şimdi ben bu rengi nasıl akıtıcam bilemedim.. Yani yıkadıkça akar mı? Yoksa üstüne 9 numara sarı mı vurayım külsüz? Zaren taban çok küllü. Sade bir ton mu atsam napsam? Biraz beklicem boyamadan evvel..Eki Görüntüle 1537784
Ya benim saçlarım siyah uçlarda iki yıldır kızıllıklar var ve kumral veya karamel gibi birşey istiyorum saçlarım çok yıpranır mı acaba :/
saçlarım göğüs hizamda olmazsa yaşımdan büyük gösteririm diye de korkuyorum saçlarımın uzamasını mı beklemeliyim kararsız kaldım
önce uzat çünkü yüksek ihtimal yıpranacak ve bir miktar kesmek durumunda kalacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?