Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

sorma sorma ben de kısa kestirmek zorunda kaldım çok yıpranmıştı açıcıdan.. ama kısa saç da şekil almıyor kıvırcık normalde benim kısa kıvırcık sevmiyorum fön de durmuyor bozuluyor hemen ne yapacağım bilmiyorum..

Benimde kıvırcık ve şekil veremiyorum topuz yapıyorum ve saç diplerim acıyor artık bilmiyorum ne olacak böyle. Çok karmaşık bi uzunlukta ne kısa ne uzun. Benimde çok kırığım vardı ilk defa bu kadar kısa kestirdim sonra pişman oldum tabi ama artık düzleştirmiyorum fönde çok nadir yapıyorum. hiçbir şekilde kestirmek istemiyorum saçlarım kuru bide benim. saçımda yağ maskesiyle işe gittiğimi biliyorum o kadar kuru ki ne sürsem emiyor

resmen aynı saça sahibiz kupkuru benim de.. benimde arada derede bir boyda ve ilk defa bu boyda kestiriyorum ve tabi ki pişmanım..

resmen aynı saça sahibiz kupkuru benim de.. benimde arada derede bir boyda ve ilk defa bu boyda kestiriyorum ve tabi ki pişmanım..
Bende çok pişmanım ya bir daha kestirmem zaten
saçlarımı boyatmak istedim o zaman kuaförüm bi tutamını denemişti dipler açılmıştı uçlar turuncu olmuştu çok yıpranır demişti çok kırık vardı bende radikal bir kararla kestirdim kısacık çenemin hizasında boyalar gitsin diye ama uçlarda kaldı kızıllıklar nefret ettirdi kendinden ben kumral veya karamel istiyorum uzasın da

Merhaba kuaförde saçlarımı boyattım ve rengi çok beğendim ama artık kendim boyamayı düşünüyorum. Kuaförde affinage infiniti 5.44 açık kestane yoğun bakır rengin ismi. bu markayı marketlerde vs bulamıyorum diğer markalarda bu rengi karşılayan hangi boyayı alabilirim sizce?

Saçlarımı boyattım ama çok turunculuk var uçlar karamel gibi. Bi 15 gün sonra kumrala boyatsam gider mi turunculuk?

merhaba öncellikle foruma yeni katıldım bu sebepten bi hatam olursa af ola :)
kuaför mağduruyum bir çok badire atlattım saçımla ilgili en son kızıp turunculuğunu yenmek için koleston 11.1 boyadım oda biraz yeşillenme yaptı ama akıyo çok rahatsız edici bişi değil ara ara dalgalanmalı turunculuklar var yine sımdı bunu yenmek için 9.1 boyasam iki kez küllü küllü yaptığım için cok yeşillenir mi yada bu ay 9.3 boyasam durum ne olur ? yeşillenmeyi yenmek için bidahaki ay 9.1 boyarım... yani açıkcası saçımda tek renk görmek istiyorum nasıl elde edebilirim. hangi boyaları karıştırmamalıyım yada öneriniz? şu iki saç rengi hosuma gidiyo uçlardaki sarı cok tatlı dip rengi nedir uç için ne renk boyamalıyım yada böle dip şu uç şu daha uygun olur yuzune diyebilirmisiniz? kuaföre gitmek istemiyorum lütfen yardım edin..

Eklentiler

• IMG_0524 (1).webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 256
  • sarı saç modelleri (17).webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 712
  • günlük-sarı-saç-modeli.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 396
Kızlar bana da bir fikir verir misiniz. Saçlarım koyu kahverengi 3 hafta önce mavi siyah yaptım fakat hemen aktı şu an doğal renginde hiç boya kalmadı. Kızıl kahve yapmak istiyorum sizce tutar mı? Yakismazsa boya akana kadar odamdan çıkmayacağım çünkü

Son düzenleme:
Merhabalar bende kuaföre gidip istediği rengi bir türlü yaptıramayan madurlardanım☺ benim şuanda saçım kahverengi numarasını kuaförde boyattıgım için bilmiyorum. Ama ben artık evde boyamak istiyorum☺ ve kumral kahve tonunu istiyorum saclarımın kendi rengi siyah diplerim çiktı şuanda yardimcı olursanız çok sevinirim .......

Merhaba ben saçımı bakıra kadar açıp üstüne koleston 6/4 bakır kızıl boyadım iki üç kere ama tutmuyor. Dipleri daha kırmızımsı uçları turuncu oluyor. Daha önce de bu boyayı kullanıyordum gayet güzel sonuç almıştım. Neden şimdi tutmuyor?

saçlarım 8.1 küllü koyu sarı gibi bi renk hemen hemen 8.1 küllü koyu sarı . Saçlarımı kumral yapmak istiyorum 7.1 küllü kumrala boyamıştım süper olmuştu ama denize girince yine akıp eski haline döndü . ne yapsam da kumral olup geri akmasa ? bu sefer bi koyusunu daha alıp 6.1 ile mi boyasam yoksa 5.1 mi alsam ne yapsam ? lütfen bana yardım edin .(

Saçımı bu kahve tonunda istiyorum ama bi türlü olmuyo kutudaki renk tutmuyo saçım şuanda loreal 6.35 çikolata kahve rengiylenboyalı lütfen yardımci olun....:)

Saçımı bu kahve tonunda istiyorum ama bi türlü olmuyo kutudaki renk tutmuyo saçım şuanda loreal 6.35 çikolata kahve rengiylenboyalı lütfen yardımci olun....:)Eki Görüntüle 1608716
e ama 6.35 te kızıllık var tabi olmaz.. bunun için 7.1 ile boyaman lazım hatta boyanın içine bir fınfık büyüklüğünde turuncu azaltıcı katman lazım..

Merhaba, benim sacim kahverengi ve uclari renkli boyatmayi dusunuyorum lacivert tonlarinda mesela. Biraz fikir verip, bilgilendirip yardimci olur musunuz? Simdiden tesekkurler

bende yıllarca kuaförlere koyu küllü kumral yaptırmak için paralar döktüm sonuc hüsran sonunda kendim boyuyorum artık hala tam istediğim renk olmadı ama yakın ana saç rengim çok koyu olduğu için 8.1 ve az biraz 9,01 gümüş ve mavi boya katıyorum arada da turunculaşmaya başlayınca mavi ile cila yapıyorum

Anladim ben cok koyu tonlarda dusundugum icin lacivert gibi saci actirmaya gerek yok falan dediler zaten yaptirirsam ya koyu bir yesil ya da lacivert olur sagolun

Anladim ben cok koyu tonlarda dusundugum icin lacivert gibi saci actirmaya gerek yok falan dediler zaten yaptirirsam ya koyu bir yesil ya da lacivert olur sagolun
ben size yazmamıştım aslında ama şimdi okudum lacivert boya yapabilmek için Manic panic diye saç boyaları var renkli yeşil Fulya mor vs şu aralar moda face sayfasından inceleme yapabilirsin onun harici saçlarına krep atarak mavi boya ile de boyasan olur 0.11 sanırım nevacolor da

Selam kizlar benim su an sacim bakir kahve tonlarinda ben sarimtrak kullu bir renk yapmak istiyorum bir de diplerden bir iki cm kendi sacim geldi kendi sacimin rengi de siyaha yakin bir renk sizce hangi boyalari kullanmaliyom cok acik olmasina gerek yok turunculuk biraz grimsi sariya donsun yeterli benim icin sac rengim bu su an yardimci olursaniz sevinirim bu hafta boyamayi düşünüyorum

Eklentiler

• 20150823_111056-1.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 325
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…