Değil mi bende böyle düşünüp kararsız kaldım. Hem değişiklik istiyorum hemde uzamasını beklemek. Genelde toplu kullanıyorum kestirdiğimden beri malesef şekillendiremiyorum. Oldukça küt kestirmiştim baya kür uyguladım uzaması için sinemaki vs ama yaz ayında olduğumuz için onuda bıraktım kötü bir kokusu var çünkü. Yaz sonuna kadar uzar inşallah
sorma sorma ben de kısa kestirmek zorunda kaldım çok yıpranmıştı açıcıdan.. ama kısa saç da şekil almıyor kıvırcık normalde benim kısa kıvırcık sevmiyorum fön de durmuyor bozuluyor hemen ne yapacağım bilmiyorum..
Benimde kıvırcık ve şekil veremiyorum topuz yapıyorum ve saç diplerim acıyor artık bilmiyorum ne olacak böyle. Çok karmaşık bi uzunlukta ne kısa ne uzun. Benimde çok kırığım vardı ilk defa bu kadar kısa kestirdim sonra pişman oldum tabi ama artık düzleştirmiyorum fönde çok nadir yapıyorum. hiçbir şekilde kestirmek istemiyorum saçlarım kuru bide benim. saçımda yağ maskesiyle işe gittiğimi biliyorum o kadar kuru ki ne sürsem emiyor
Bende çok pişmanım ya bir daha kestirmem zatenresmen aynı saça sahibiz kupkuru benim de.. benimde arada derede bir boyda ve ilk defa bu boyda kestiriyorum ve tabi ki pişmanım..
Turunculuğu küllü renkler alıyor, küllü kumral boyasan daha iyi olur bence.Saçlarımı boyattım ama çok turunculuk var uçlar karamel gibi. Bi 15 gün sonra kumrala boyatsam gider mi turunculuk?
e ama 6.35 te kızıllık var tabi olmaz.. bunun için 7.1 ile boyaman lazım hatta boyanın içine bir fınfık büyüklüğünde turuncu azaltıcı katman lazım..Saçımı bu kahve tonunda istiyorum ama bi türlü olmuyo kutudaki renk tutmuyo saçım şuanda loreal 6.35 çikolata kahve rengiylenboyalı lütfen yardımci olun....:)Eki Görüntüle 1608716
bende yıllarca kuaförlere koyu küllü kumral yaptırmak için paralar döktüm sonuc hüsran sonunda kendim boyuyorum artık hala tam istediğim renk olmadı ama yakın ana saç rengim çok koyu olduğu için 8.1 ve az biraz 9,01 gümüş ve mavi boya katıyorum arada da turunculaşmaya başlayınca mavi ile cila yapıyorum
ben size yazmamıştım aslında ama şimdi okudum lacivert boya yapabilmek için Manic panic diye saç boyaları var renkli yeşil Fulya mor vs şu aralar moda face sayfasından inceleme yapabilirsin onun harici saçlarına krep atarak mavi boya ile de boyasan olur 0.11 sanırım nevacolor daAnladim ben cok koyu tonlarda dusundugum icin lacivert gibi saci actirmaya gerek yok falan dediler zaten yaptirirsam ya koyu bir yesil ya da lacivert olur sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?