Merhabalar benim size bir sorum olacaktı benim sacim normalde koyu kestane ama bundan 6_7 ay önce kuaforde 8.0 numaraya boyandı fakat ondan öncesinde de rofle vardı tabiki uzun zaman boyatmadigim icin yarısında falandi şimdi yine uclarada rofleden dolayı bir açıklık var ombre gibi duruyor onun üzeri kaldıysa tabi dedidigim gibi 8 numara dillerde de yaklaşık 3 parmak kadar kendi doğal sacim var ben saçının rengini doğal görünecek bir açıklık sarılık vermek istiyorum şuan elimde yeni aldım kolestonun 8.0 numarali tup boyasi ve %6 lik ve %9 luk sivi peroksiti var sizce hangisini uygulasam ve 8 num.nin uzerine 9.0 uygulamayı düşünüyorum sizce nasıl olur benim kafamdaki saç rengini birazdan gönderilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurlerEki Görüntüle 1620745
küllü açık kumral üzeri sarı hatta küllü sarı röflesi var hatunun.. kuaförsüz olmaz..Merhabalar benim size bir sorum olacaktı benim sacim normalde koyu kestane ama bundan 6_7 ay önce kuaforde 8.0 numaraya boyandı fakat ondan öncesinde de rofle vardı tabiki uzun zaman boyatmadigim icin yarısında falandi şimdi yine uclarada rofleden dolayı bir açıklık var ombre gibi duruyor onun üzeri kaldıysa tabi dedidigim gibi 8 numara dillerde de yaklaşık 3 parmak kadar kendi doğal sacim var ben saçının rengini doğal görünecek bir açıklık sarılık vermek istiyorum şuan elimde yeni aldım kolestonun 8.0 numarali tup boyasi ve %6 lik ve %9 luk sivi peroksiti var sizce hangisini uygulasam ve 8 num.nin uzerine 9.0 uygulamayı düşünüyorum sizce nasıl olur benim kafamdaki saç rengini birazdan gönderilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurlerEki Görüntüle 1620745
merhabalar platin sarısı saçlarımı evde küllü kumrala boyadım ve yeşillenme oldu ne yapmalıyım? aynaya bakamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
mor şampuan çiğ sarılığı alıyor benim bildiğim yeşillenmeyi değil yani tam tersi daha çok turunculuğu alıyormor şampuan yeşillenmeyi giderir haftada iki kere saçta fazla bekletmeden yıkayın fazla bekletince grileşir sarılar
küllü değil dore renklere boyaman gerek kapanması için..Eki Görüntüle 1751066 Arkadaşlar geçen hafta saçlarımı yeşil yaptım çok güzeldi bir haftada bu hale geldi küllü kumralla boyasam kapatır mi acaba? Garnier düşünüyorum yardım edin lütfen
Anladım peki dore dışında başka bir şekilde olabilir miküllü değil dore renklere boyaman gerek kapanması için..
yok önce dore yap yeşilliği alsın sonra dore istemezsen nötr tonlarla devam edersin..Anladım peki dore dışında başka bir şekilde olabilir mi
Bana da ysrımcı olur musun[/QUOTE]Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Arkadaşlar ombre yaptırdım malesef istediğim gibi olmadı geçişleri çok kötü ver sert Ayrıca renk de civciv sarısı oldu razı doğallaştırıp kırmak için üzerine ne renk boya yapmalıyım fikri olan var mı,yoksa cila mı yapsam bilemedim.tekrar kuaföre para vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?