Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar benim size bir sorum olacaktı benim sacim normalde koyu kestane ama bundan 6_7 ay önce kuaforde 8.0 numaraya boyandı fakat ondan öncesinde de rofle vardı tabiki uzun zaman boyatmadigim icin yarısında falandi şimdi yine uclarada rofleden dolayı bir açıklık var ombre gibi duruyor onun üzeri kaldıysa tabi dedidigim gibi 8 numara dillerde de yaklaşık 3 parmak kadar kendi doğal sacim var ben saçının rengini doğal görünecek bir açıklık sarılık vermek istiyorum şuan elimde yeni aldım kolestonun 8.0 numarali tup boyasi ve %6 lik ve %9 luk sivi peroksiti var sizce hangisini uygulasam ve 8 num.nin uzerine 9.0 uygulamayı düşünüyorum sizce nasıl olur benim kafamdaki saç rengini birazdan gönderilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler

küllü açık kumral üzeri sarı hatta küllü sarı röflesi var hatunun.. kuaförsüz olmaz..

kaçık papatya sarısı ile iki kez kendim boyadığım önceden boyalı karışık renkli saçlarıma açık ve koyu kumral boya ile renk eşitlemesi yapıldı.merak ettiğim doğal rengi kestane olan saçıma açık ve koyu kumral karıştırılıp boyatılsaydı.nasıl bi renk olurdu. koyu kumralla açık kumralın karıştırılmasında açık kumral ne katıyor renge ?

izlarsacima en son bi sene önce balyaj attırmıştır. Hamilelik dolayısıyla kestirip boyamadim.şimdissaçların belimde. Omuz hizasi kestirip koleston 6.74 de boyamak istiyorum. Resimdeki gibi bire bir tutması için ne yapmalıyım. Kutu içindeki 20lik oksidan yerine 30luk kullansam olur mu

merhabalar platin sarısı saçlarımı evde küllü kumrala boyadım ve yeşillenme oldu ne yapmalıyım? aynaya bakamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

mor şampuan yeşillenmeyi giderir haftada iki kere saçta fazla bekletmeden yıkayın fazla bekletince grileşir sarılar
mor şampuan çiğ sarılığı alıyor benim bildiğim yeşillenmeyi değil yani tam tersi daha çok turunculuğu alıyor

Arkadaşlar saçlarım omzumda dipleri koyu, siyah değil ama koyu baya uçlarda turunculuk var 7 ay önce açtımıştım ondan kalanlar. Çok sık boyuyorum çünkü çok beyazım var sürekli dip boyamaktan koyuldu, koyu kumrala boyuyorum anca kapatır gibi oluyor daha açık tonlarda beyazlar sarımsı değişik bir renk oluyor.
**Benim sormak istediğim LOREAL - Majirel Boya Rengi: 7.3 - Kumral Dore ya da 7.31 boyaya volume 30 oksidan katsam nasıl olur gerçekten bir kaç ton açıyor mu saçı? Yakma vs olayı oluyor mu?
** Beyazlar açık tonda boyayınca tutmuyor koyu renkte kapanıyor bunu nasıl tutturabilirim? market boyası kullanıyorum çabuk çıkıyor beyazlar yine loreal majirel beyaz kapatma boyası var, nasıl bilen var mı? işe yarıyor mu açık renk tonlarda?

Merhabalar. Saçlarım 2 senedir tarçın bakır.
Çok sıkıldım ve Karameşe dönmek istiyorum.
Nasıl geçiş yapabilirim.
Gerçi kararsızım kestane Nasıl olur, geçişi daha mı kolaydır? Teşekkürler

Arkadaşlar geçen hafta saçlarımı yeşil yaptım çok güzeldi bir haftada bu hale geldi küllü kumralla boyasam kapatır mi acaba? Garnier düşünüyorum yardım edin lütfen

Bana da ysrımcı olur musun[/QUOTE]

Arkadaşlar ombre yaptırdım malesef istediğim gibi olmadı geçişleri çok kötü ver sert Ayrıca renk de civciv sarısı oldu razı doğallaştırıp kırmak için üzerine ne renk boya yapmalıyım fikri olan var mı,yoksa cila mı yapsam bilemedim.tekrar kuaföre para vermek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20160131_011436.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 185

civciv sarısı bu değil ki.. gayet hoş olmuş aslında.. geçişlerin pek belli olmuyor tabi fotodan ama sert geçişler yapıldıysa tekrar kuaföre gidip aralara ince bir kaç tutam biraz yukarıdan ışıltı attırman gerek.. en iyisi kuaföre istediğin saçın fotosuyla git ve detaylıca anlat..

Saçımı en son açık kumral renge boyamıştım.Dibim geldi.Yeniden boyarken bir değişiklik yapmak istiyorum.Bal rengini elde etmek istiyorum bir sürü yazı okudum ama net bir bilgi elde ettiğimi söyleyemem.Genel kanı kahve köpüğü ve altın sarısı rengi karıştırmam yönünde ama turuncu gibi bir renk ortaya çıkar mı? İki renk karışıyor sonuçta çok mu büyük bir risk dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…