Merhaba bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Benim saclarimda boya yoktu uclarda sadece azicik sari vardi ben tarcin bakir aldim ama koyu oldu. kendi sacim koyu kumral gibi. Simdi de parlak bakir ve sari aldim acaba onlari direk bi kapta karistirip sacimi boyayabilirmiyim oksidasyon kremlerinden hic anlamiyorum. Yada ilk once sari ile boyasam daha sonra da bakir kizila boyasam nasil olur acaba. Ben canli bi kizil olsun istiyorumMerhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Acilir zamanla ama kural olarak cok koyu istemiyorsaniz 6'dan koyu kullanmayin.merhaba benim zemin rengim açık turuncuydu. ben dipleri 5.0 koleston açık kumrala boyadım. siyaha yakın oldu. zamanla açılırmı acaba?
9.11Dip boyasi neyapmaliyim sizce?
Kızıl saçımdan üst üste 7.1 ile boyasam kurtulur muyum? Bir tutamında deniyeyim demiştim sadece kızılı koyulaştırdı. Çok fark edilmiyor bile. Ama fazla koyu boya kullanmak ya da saçıma açıcı sürmek istemiyorum, açtırdıktan sonra zaten yanmıştı birbuçuk yıl önce. Toparlamak için çok uğraştım.
Ben de profesyonel değilim ama kendi renginizden açık bir tona boyarsanız saçınız açılırken zaten turunculaşacağı için renk nötrlenmez diye biliyorum. 7.1 daha uygun bence bu yüzden. Ben kendi saçıma uyguladım kendi rengim olan yerler (koyu kestane) kahverengimsi bir ton aldı. Öyle küllü durmuyor yine ama toparlar belki açık olan yerleri.Aslında kızıl gibi de dğil uçları fakat turuncu yansımalar oluştu. Bu sebele sevemedim rengini. 7.1 mi yoksa 8.1 mi uygulasam kararsız kaldım bir de üstler kendi saçım ne çıkar ortaya tam bilemiyorum
Ben de profesyonel değilim ama kendi renginizden açık bir tona boyarsanız saçınız açılırken zaten turunculaşacağı için renk nötrlenmez diye biliyorum. 7.1 daha uygun bence bu yüzden. Ben kendi saçıma uyguladım kendi rengim olan yerler (koyu kestane) kahverengimsi bir ton aldı. Öyle küllü durmuyor yine ama toparlar belki açık olan yerleri.
Koyultacağını çok sanmıyorum saç tonunuz 7 gibi zaten bence. Ama isterseniz önce saçınıza cila atmayı deneyin belki alır turunculuğu. " Saçtaki turunculuğu kızıllığı almak için cila tarifi " diye bir video var internette ararsanız bulursunuz işinize yarar belki.Ben de okuduğum kadar biliyorum malesef yani çok az yine de yorumunuz için teşekkür ederim :) ben de koyultmasından korktuğum için 7.1 hiç düşünmemiştim ama bir dahakine 8.1 yapsam açar mı biraz acaba
Koyultacağını çok sanmıyorum saç tonunuz 7 gibi zaten bence. Ama isterseniz önce saçınıza cila atmayı deneyin belki alır turunculuğu. " Saçtaki turunculuğu kızıllığı almak için cila tarifi " diye bir video var internette ararsanız bulursunuz işinize yarar belki.
Selam herkese benım de şöyle bir konuda yardıma ihtiyacım var :
Doğal saç rengim koyu kahve siyah gibi oldukça koyu bir renk.Beyazlardan dolayı kendi rengine boyatıyodum.Çok aktı bikaç ay boyamadım .
Sonra kuaför çikolata kahve diye oldukça koyu bir kahveye boyadı siyah gibi oldu.
Şimdiiii 2 ay oldu malum beyazlar çıktı dipten koyu remk.Saçım da boya aktı genel olarak koyu ama uçlar açıldı.
Evet şimdi ben çikolata kahve ya da açık kahve yani siyah gibi değil kahve bi ton istiyorum bunu evde elde edebilir miyim nasıl bir boyayla ve nasıl başlayarak ne kadar bekleterek elde ederim. direk kuaföre mi gitsem yine çok para verip siyah olsun da istemiyorum..
yardımcı olursanız sevinirim.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?