Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Koyu kahve dene istersen siyah gibi zaten. Bende yakmıştım koyu kahveyle kurtardım ama keçe gibi olmuştu saçlarım 3 senede uçlarından kese kese canlandırdım.

Teşekkür ederim yazin boya surebilirim şimdi cesaret edemem yeni yaptim belki daha da beter olabilir :)

Teşekkür ederim yazin boya surebilirim şimdi cesaret edemem yeni yaptim belki daha da beter olabilir :)
Valla yalan olmasın 1 ayda 8-10 kez boyadım ben düşün bildiğin süpürge olmuştu saçlar artık. Ama boyadım yine de. Htta erkek gibi kesmiştim saçları :) sonra yine yaktım :))) en son koyu kahveyle kurtardım.

Asiri boyamissin ben de bi ara çok boyadım iki gün ardarda bazen haftada 3 kez boya surdum malum kızıl çok çabuk akıyor en son dayanamadim açıcı surdum o yüzden yandı :) amacım kızıldan kurtulup sarışın olmak bidaha da boyamamakti :) eskiden sürekli koyu renk kullandım sıkılmıştım sarı olsun istedim zaten kına da vardı sacimda bile bile açmaya çalıştım :)) artık ugrasmamak en iyisi sen de sık boyama bence hem sağlığa da zararlı kanserojen maddeler içeriyormus

:)))) yok artık boyamıyorum öyle dedim ya 3 sene dokunmadım kendi saçlarım çıktı hiç boya kalmamıştı şimdi 7.1 yaptım ama istediğim gibi olmadı eşim farketmedi bile. 1-1.5 ay sonra 8.1 denicem bakalım

Merhaba,
Saçlarım şu an aşağıda ekteki gibi.
Artık kuaföre boyatmak istemiyorum. Sorduğumda tam rengi de söylemiyor.
Hangi hazır boya bu renge en yakın olur?
Tecrübeli renklerden anlayan arkadaşlardan destek rica ediyorum.
Saçım ne renk özetle ?

Eklentiler

• Untitled.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 76
Saçları az yakan bi açıcı var mı kuaförlerde bilen bir arkadaş var mı ? Şuanda koyu kahve saçlarım fakat diplerini açık kumral uçlara da sarı istiorum çok ta yansın istemiorum çok güzel bişi olsun istiorum aaa tabi bi de tek seferde olsun istiorum mümkün müdür ?

rengin çok güzel

Merhaba ben evde saçımın bir tutamını rengini açıp (saçım koyu renk kahverengi) üzerine mavi boyadım ama mavi tutmadı. Saç rengimi bildiğimiz sarıya kadar açmıştım daha önce kuaförde başka bir tutama yaptırdığımda onlarda o kadar açmıştı. Boya neden tutmadı anlamadım önerileriniz var mı acaba?

Can'ımın çok şey istiyosun sen

Saclarima simdiye kadar bircok boya ve islem uyguladim. Cok yiprandilar. Kestirdim ve bakim yapiyorum biraz duzeldiler. Palette natural colors tarcina boyadim ardindan loreal yeni serisinin bakirina boyadim. 3 aydir 20 gunde bir sacimi kullu kumrala boyuyorum. Tarcinlik gitti. Ama istedigim ton olmadi. Sacim ekteki gibi.ben leyla tugutlunun sac rengi tonundaki kumral yapmak istiyorum.

Eklentiler

• 20160523_173422.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 90

Istedigin rengi bende istiyorum benim sacim senden acik oldugu halde yinede kahve tonu, yani 5 numara benim sacim. Senin istedigin renk kumral 7 tonu, neutral bi renk yani ne küllü ne dore.
Bu rengi sacini acmadan elde edemezsin. Önce uclardan basla, cunki uclarin daha koyu. Sonrada üzerine küllü bi boya ile gec ki acilan renk baya turuncu olacak onu nötrleyip bu renge yakin olsun. Ama zor isin biraz...

Saçlarımı 4 ay önce kızıldan koyu kestaneye çevirdim.Kendi rengi de koyu kestane.Şimdi ise çok pişmanım saçlarım ne siyah ne kestane saçma sapan bir renk oldu.Bu halini hiç sevmiyorum.Tekrar kızıla dönmek istiyorum.Kendi yöntemlerimle evde nasıl dönebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim...
Kendi şu an ki saç rengimi ve elde etmek istediğim kızılın resmini attım.

Eklentiler

• siyah saç.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 112
  • kızılsaç.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 75

Evde dogal yöntemlerle malesef okadar acilmaz rengin. Sana tavsiyem kuaför malzemeleri satan bi yerden %3 lük bi oksidan al ve acici toz alip karistirip uygulaman. bu %3 sacini cok yipratmayacaktir, koyu boyayi silme gibi. actiktan ondan sonra istedigin renge boyaya bilirsin..

Mrb
Bende boya rengi numarası hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.benim saçlarımın ana rengi koyu kestane.ben saçlarımın uçlarını koyu mavi yani lacivert boyattım.çok fazla aktı ve açık mavi oldu.cok kötü göründü ve kendi rengime yani koyu kestaneye dönmek için kuaförde amonyaksız boya ile boyattım ve o kadar çok aktıki sonrasında mavi olan yerler yemyeşil oldu.fena durmadı biraz kullandım ve tekrar aynı işlemlerden geçti.şimdi yeşil yansımaları olan koyu kestane oldu.ben yine boyatmak istiyorum.koyu kestane rengi olsun renk farklılığı olmasın istiyorum.bana hangi marka ve numarayı tavsiye edersiniz?

Olaplex mi ne o marka var. Ancak elbette daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…