Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Benim kuaförüm onu kullandi ve öve öve bitiremedi.sonuç olarak söylediklerine hak verdim.saclarimda hiç yıpranma olmadı...

Saçlarım omuzumdan aşağıda uzun yani.sadece uçlarına yaptı.sonra maviye boyadı.boyayı bana özel getirtti ve boyanın kalanını da bana verdi.uçlarından da biraz kestirmiştim.fön falan derken toplam 250 tl aldı...

Herkese Merhaba ,

Benim sorum ;saçlarımı 8,1 ile boyuyorum,açık kahve tonu elde ediyorum,bu rengi evde kendim tarçına çevirebilir miyim veya bakıra?Kademeli olarak bu mümkün mü ?Bu saç rengi üzerine hangi boyalar tutar ?

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum,sevgiler.

Elde etmek istedigin bakirimsi renkler saclarin acik oldugu icin istedigin boya tutar

Ben soruma cevap alamadım.yardımcı olabilecek biri olacak mı acaba

Öncelikle sacin nekadar koyu resim yüklersen daha iyi yardimci olabiliriz. koyu kestane bana göre 4 numaradir belki sana göre 6 dir örnek.
Koleston perfect öneririm. Acma islemi oldumu maviye boyanirken uclari ? Yine boyasan yine akacaktir mutlaka. Aktikca boyarsan üst üste daha iyi tutup akmayacaktir fazla..

Saçımın uçlarında açma işlemi oldu.sonra maviye boyandı.şimdi mavi kısımlar aktıkça yine yeşile dönüyor.kuaförde tek renk boyama 80 tl veriyorum.yine akıyor.yine boyatmam gerekiyor.bu nedenle evde boyamak daha iyi olur gibi.amonyaksız boya ile boyattım.ondan mı akıyor acaba...

Sacim uzun zamandir palette 8 acik kumral. Renk oturdu da haliyle. Yakismaya da yakisiyo da beyazlarimi kapatmiyor, kapattiklari da kisa zamanda aciliyor. Rengi cok seviyorum ama yapacak bi sey yok galiba. Yine palette marka olmak uzere (sacima en iyi gelen o) 6 numara koyu kumral beyazlari kapatir mi, illa 5 mi yapayim sizce? Beyazlara tahammulum kalmadi

Son düzenleme:

amonyaksiz boyalar daha cabuk akiyor diye saniyorum. mavimsi kisimlari dore tonla boyarsan daha iyi olur. yani örnegin 7.03 veya 7.3 gibi

Eveeeet kuaforun "6ya garanti veremem senin beyazlar inatci ama 5 iyi olur herhalde" tavsiyesi uzerine ben de sacimi 4.6 altin kahveye boyadim :d birkac ton koyultmaya kiyamazken nasil kafayla 4 ton attim bilmiyorum ve surekli saclarima bakip aglamak istiyorum :d neyse ki herkes bayildi kumrala boyle iltifat almiyodum. Cilt alt tonun sicak oldugu icin yakismadigini soyleyemem ama yillardir bu kadar koyu kullanmadigim icin alisman zaman alir. Isin en guzel yani tum beyazlari kapadi cidden

doğal siyah istiyorum kömür gibi değil ama koyu kahvede simsiyah oluyor ve sırıtıyor ne yapmam lazım şuan koyu kahve kızıl karışımı birşey kına var saçımda kimyasala aerjim var ama yansımalı renkleri sevmiyorum o yüzden düz doğal koyu renk olsun kzılsız istiyorum tek sefer uğraşmak sonra kendi halime bırakmak istiyorum yardımcı olur musunuz

4 tonlarinda koleston perfect tavsiye ederim dogal koyu kahve / siyah bi renk olur, fakat kizil yansimalari kapatmak icin 4.1 almani öneriyorum. bu kizilligin büyük kismini yok edecektir.

4 tonlarinda koleston perfect tavsiye ederim dogal koyu kahve / siyah bi renk olur, fakat kizil yansimalari kapatmak icin 4.1 almani öneriyorum. bu kizilligin büyük kismini yok edecektir.
peki koyu küllü kumral koyu bir renk elde etmeme yarar mı çünkü kendi saçım bereb saatin saçına benziyor amacım kendi saçıma kavuşmak ve daha boyamamamk bunu hep siyahla yaptım önceleri aama akana kadar canım çkıyr yada kahve ile koyu kumralı karıştırsam kızıllık gider mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…