peki koyu küllü kumral koyu bir renk elde etmeme yarar mı çünkü kendi saçım bereb saatin saçına benziyor amacım kendi saçıma kavuşmak ve daha boyamamamk bunu hep siyahla yaptım önceleri aama akana kadar canım çkıyr yada kahve ile koyu kumralı karıştırsam kızıllık gider mi
merhabalar arkadaşlar,
benim sorunum da saçlarımdaki bakırlığı yok edip tamamen küllüleştirmek. hem burda hem bloglarda birçok şey okudum ancak saçlarımda hem biraz krepe balyaj var uçları sarı, altlarındaki ve diplerdeki ton da bakır yansımalı, karamelimsi adını bilmediğim bir renk. ben bundan kurtulmak istiyorum. kuaförler saçı açtığında hep kızıllaştırıyor ve evde kendim denemeye karar verdim. bu konuda deneyimli olanlarınızın fikirlerini almak çok isterim çünkü daha önce hiç saç boyamadım. tek bir boyayla tüm saçımı küllüleştirebilir miyim? mesela koyu küllü sarının bakırlığı nötrleyeceğini okudum birkaç yerde. küllü kumral, soğuk tonları olsun istiyorum, tonu mühim değil gerçi saçımda bakır veya dore renk yansıma görmeyeyim yeter. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1851635 Eki Görüntüle 1851636 Eki Görüntüle 1851637
8.1 dediğiniz hangi marka tercih etmeliyim, bi de oksidan ne oranda kaç volüm olmalı? daha önce hiç kendim boya yapmadım da. dipleri sürdükten 20 dakika sonra uçları sürüp 10 dakika, yani totalde 30 dk mı beklemeliyim? saçımın kendisi siyah bu arada. siyah dibim geldiğinde renk bandı oluşur mu?8.1 boya icine serce parmagi kadar igora 0.22 (turunculuk azaltici) kizillik baya yogun, fakat boyayi ilk önce dip kisimlarina sür 20 dakika bekleyip uc kisimlari 10 dakika bekletmeni tavsiye ediyorum. hepsini birden boyarsan dip-uc, altlarin yeserir
8.1 dediğiniz hangi marka tercih etmeliyim, bi de oksidan ne oranda kaç volüm olmalı? daha önce hiç kendim boya yapmadım da. dipleri sürdükten 20 dakika sonra uçları sürüp 10 dakika, yani totalde 30 dk mı beklemeliyim? saçımın kendisi siyah bu arada. siyah dibim geldiğinde renk bandı oluşur mu?
7,43 saçımda kızıl oldu,allahtan küçük bir kısmını denemiştim önceElde etmek istedigin bakirimsi renkler saclarin acik oldugu icin istedigin boya tutar
saclarinin ve elde etmek istedigin rengin resmini yüklersen yardimci olmaya calisirim7,43 saçımda kızıl oldu,allahtan küçük bir kısmını denemiştim önceyanlış mı uyguladım acaba ,hangi renk ile boyamalıydım tarçın elde etmek için ?
çok çok teşekkür ederim, açıkçası cesaret edip kendim deneyeceğim. gerçekten yardımcı oldunuz. tarif ettiğiniz şekilde yapacağım umarım işe yarar.professionel boya öneririm. Koleston Perfect veya Igora da iyidir. (koleston gratislerde filan satilan tüplerden degil !! kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin bu boyalari..)
daha önce boyamadiysan zorlanabilirsin cünki sacinda 3 renk mevcut. önerim iyi bi kuaföre gitmen, fakat kendim yaparim diyorsan söyle yapmani tavsiye ederim.
dogal rengine degdirmeden ulara da degdirmeden orta kisma uygula önce 15-20 dak bekledikten sonra kendi sacinin rengi cikan diplere sür ve 10-15 dak bekle, son olarak acik olan uclara sür ve kontrol et bikac dak da bir 10 dak dan fazla bekletme ama. kendi renginin ciktigi diplere daha önce uygularsan digerlerine göre en cok orasi acilir. uclara önce sürersen yeserir. igora 0.22 yi mutlaka almani öneriyorum. umarim yardimci olabilmisimdir.
rica ederim :) boyadiktan sonra nasil oldugunu yaz :)çok çok teşekkür ederim, açıkçası cesaret edip kendim deneyeceğim. gerçekten yardımcı oldunuz. tarif ettiğiniz şekilde yapacağım umarım işe yarar.
istedigin renk icin suanki sac rengin uygundur. KOLESTON PERFECT 8/34 dür bu renk. %9 luk oksidan ile elde edebilecegini düsünüyorum.yanlış hatırlamıyorsam 8.0 veya 8,1 ile boyamıştım saçlarımı biraz tarçın bakır istiyorum ama evde olmayacak o iş sanırımEki Görüntüle 1853565 Eki Görüntüle 1853566
Saçımı hep kuaförde boyatıyorum ama bu kez evde boyamayı düşünüyorum ve uzun zamandır istediğim çikolata kahve renginin tam oturması için hangi boyayı kullanmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?