Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhaba kizil kahve boyali saçları igora 7.77 ve 0.77 karistrip boyarsak turuncu bir saç elde edebilir miyiz

dogal siyah istedignizi söylediginiz icin 4 no tavsiye ettim. beren saatin rengi 6.1 ile 5.1 arasi. resim atabilseydiniz daha iyi yardimci olabilirdim. hem kendi renginizi birde istedigniz rengi.

resim olmadan anladigim kadariyla yogun kizillik mevcut sacinizda. size önerim igora 6.1 birde igora 0.22 (turunculuk azaltici) almaniz. bu 0.22 boyanin icine cok az ekleyip kizilliktan tamamen kurtulabilirsiniz. 6.1 öneriyorum cunki 0.22 eklenince bi tik koyultur boyayi zaten. 0.22 yi serce parmagniz kadar ekleyin. kuaför malzemeleri satan yerlerde bu boyalari bulabilirsiniz veya sachane internet sitesinden. marketten almayin bulamam deyipde cunki marketdeki boyayla inanin kurtulamazsiniz kizilliktan. en azindan 0.22 igorayi alin o en önemlisi..

merhabalar arkadaşlar,
benim sorunum da saçlarımdaki bakırlığı yok edip tamamen küllüleştirmek. hem burda hem bloglarda birçok şey okudum ancak saçlarımda hem biraz krepe balyaj var uçları sarı, altlarındaki ve diplerdeki ton da bakır yansımalı, karamelimsi adını bilmediğim bir renk. ben bundan kurtulmak istiyorum. kuaförler saçı açtığında hep kızıllaştırıyor ve evde kendim denemeye karar verdim. bu konuda deneyimli olanlarınızın fikirlerini almak çok isterim çünkü daha önce hiç saç boyamadım. tek bir boyayla tüm saçımı küllüleştirebilir miyim? mesela koyu küllü sarının bakırlığı nötrleyeceğini okudum birkaç yerde. küllü kumral, soğuk tonları olsun istiyorum, tonu mühim değil gerçi saçımda bakır veya dore renk yansıma görmeyeyim yeter. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

8.1 boya icine serce parmagi kadar igora 0.22 (turunculuk azaltici) kizillik baya yogun, fakat boyayi ilk önce dip kisimlarina sür 20 dakika bekleyip uc kisimlari 10 dakika bekletmeni tavsiye ediyorum. hepsini birden boyarsan dip-uc, altlarin yeserir

8.1 dediğiniz hangi marka tercih etmeliyim, bi de oksidan ne oranda kaç volüm olmalı? daha önce hiç kendim boya yapmadım da. dipleri sürdükten 20 dakika sonra uçları sürüp 10 dakika, yani totalde 30 dk mı beklemeliyim? saçımın kendisi siyah bu arada. siyah dibim geldiğinde renk bandı oluşur mu?

Evet sanırım aradığım konuyu buldum Ben hamilelikten dolayı 2 yıldır boya değmemiş saçlarımı, kimyasal işleme maruz bırakmadan organik boyayla kendim boyayayım derken turuncu acaip renkli saçlara sahip oldum. Ve şimdi bu rengi nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. Çünkü yine kimyasal içerikli bir boya kullanmak istemiyorum o kadar uğraşmışken. Kullandığım boya Naturigin bej altın sarısı rengiydi. Fotoğraflarını paylaşıyorum. Yine aynı markanın küllü açık sarı rengiyle biraz düzeltebileceğimi düşünüyorum. Ne dersiniz ?

Bu arada saçlarımın uçları sarı, yarıya kadarıda orjinal saç rengim kestane rengiydi. Açma yapılmadan doğrudan açık sarı bir renge boyayınca turunculaştı doğal olarak. Saçlarım doğumdan sonra çok dökülüyor o yüzden kimyasal bir boyayla boyamak istemiyorum. Çok ölgün yeşilimsi küllü tonlar da istemiyorum. Yine böyle fosforlu gibi parlamayan, doğal canlı bir kumral sarı ton istiyorum.Bu saçı yıpratmadan çevirmenin yolu var mıdır ?

professionel boya öneririm. Koleston Perfect veya Igora da iyidir. (koleston gratislerde filan satilan tüplerden degil !! kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin bu boyalari..)
daha önce boyamadiysan zorlanabilirsin cünki sacinda 3 renk mevcut. önerim iyi bi kuaföre gitmen, fakat kendim yaparim diyorsan söyle yapmani tavsiye ederim.
dogal rengine degdirmeden ulara da degdirmeden orta kisma uygula önce 15-20 dak bekledikten sonra kendi sacinin rengi cikan diplere sür ve 10-15 dak bekle, son olarak acik olan uclara sür ve kontrol et bikac dak da bir 10 dak dan fazla bekletme ama. kendi renginin ciktigi diplere daha önce uygularsan digerlerine göre en cok orasi acilir. uclara önce sürersen yeserir. igora 0.22 yi mutlaka almani öneriyorum. umarim yardimci olabilmisimdir.

Saçima siyaha açıldı 1 ay kahve kullandım suan fena halde yandı tekrar açıcı degse kopar turuncu dört saçma sapan bir sarı nasıl kurtulacam bu sactan güzel açık bi sarı istiyorum

Eklentiler

• 2016-06-27 23.47.14.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 122
Elde etmek istedigin bakirimsi renkler saclarin acik oldugu icin istedigin boya tutar
7,43 saçımda kızıl oldu,allahtan küçük bir kısmını denemiştim önce yanlış mı uyguladım acaba ,hangi renk ile boyamalıydım tarçın elde etmek için ?

Saclari evde boyarken dip kizimlardaki beyazlar acik bir renk aliyor ve kircilli bir renk oluyor. Tek renk olabilmesi icin nasil bir yol izlenmeli. Bu arada sac tonu 7_8 tonlarinda:)

çok çok teşekkür ederim, açıkçası cesaret edip kendim deneyeceğim. gerçekten yardımcı oldunuz. tarif ettiğiniz şekilde yapacağım umarım işe yarar.

Saçımı hep kuaförde boyatıyorum ama bu kez evde boyamayı düşünüyorum ve uzun zamandır istediğim çikolata kahve renginin tam oturması için hangi boyayı kullanmalıyım?

Eklentiler

• image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 122
Şu anki saç rengim açık kahveden kusturucu boyayla akıtılmış olup kendi tarafımdan tabi, mat koyu sarı gibi bir renk ama beyazlarım çok ve neva color un 12.00 yoğun açıcısıyla daha da beter ortaya çıktılar, benim istediğim hem beyazlarım kapansın hem de resimdeki renk olsun yardım edebilir misiniz?

kızlar saçlarımı 3 yıldır kızıla boyuyorum 2 aydır boyamadım son rengi koleston kor ateşi kızılı. Palette deluxe mavi siyaha boyasam tutar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…