Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhaba hayirli gunler oncelikle simdiden sorumu cevapladiginiz icin cok tesrkkur ederim Allah razi olsun :))
Ben sacimi nevacolor platin tamami ve 8 numaranin (adini unuttum numarasi kalmis) yarisini karistirip saclarimi boyuyordum bal kopugu gibi bir renk oluyordu. Ve ben degisiklik istiyorum sac rengimi aciym dedim. Ten rengim acik bugday bu rebkten birkac ton daha acik istiyprum. Sizce hangi rengi veya renkleri kullanmaliyim? Malesef kapali oldugum icin resim gonderemedim

beyazlarin kapanmasi icin ana tonlar tercih etmelisiniz. yani örnegin 7.0 8.0 gibi. yansimali renkleri ana ton ilave etmeden boyarsaniz kapanmaz beyazlariniz. size önerim koleston perfect 8.00 ve ayni markanin 8.03 %9 luk oksidanla boyamaniz. yarim tüp 8.00 yarim tüp 8.03 . bu sekilde hem beyazlariniz hemde istedigniz acik dore kumrali elde edersiniz diye düsünüyorum. fakat önerim koleston PERFECT dir. kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz..

yardimci olmayi isterim fakat suan hangi renge yakin oldugnuzu anlayamadim. daha acik istioyrsaniz renginizi toz acici kullanmalisiniz..

Saclari evde boyarken dip kizimlardaki beyazlar acik bir renk aliyor ve kircilli bir renk oluyor. Tek renk olabilmesi icin nasil bir yol izlenmeli. Bu arada sac tonu 7_8 tonlarinda:)
marketden boya aliyorsaniz kapaticiligi düsük oldugundan tam kapatmaz. ve yansimali renklerin icine mutlaka ana ton ilave etmeniz gerekir. örnegin siz küllü kumral 7.1 elde etmek istiyorsunuz bunun icinede ana renk olan kumral yani 7.0 ilave etmelisiniz ki beyazlariniz kapansin. kuaför malzemeleri satan yerlerden boyanizi almanizi tavsiye ederim. önerim majirel, koleston perfect veya igora.

Merhaba ilk olarak geçen ay ombrelerimi yenileyerek üzerinden maviyle geçirtmişim ama şimdi hem mavi rengim akarak yeşilimsi-sarımsı bir renk oldu hemde kuaförün yaptığı ombre kesinlikle berbat görünüyor. Bu yüzden saçımı kahve tonlarına boyayarak izleri kapatmayı düşünüyorum bugün palette nin çikolata kahvesi tonunu aldım ama daha sonra bu rengin resimde görünenden daha koyu siyah gibi bir renk çıkacağı söylendi gerçekten siyah gibi mi çıkar eğer öyleyse rengi biraz daha açmanın yolları var mı? Teşekkür ederim şimdiden

Saçım dore kahve böyle diplerinden sarı yapmak istiyorum Nasıl yapabilirim? Evde yapıcam pratik bi yolu varmı?
Yardımcı olursanız sevinirimm ❣

daha öncede soru sormuştum fakat karışık sordum sanırım anlayamamışşınız. Saçlarım bal köpüğü daha açmak istiyorum küllü sarıl gibi hangi rengi kullanmalıyım ya da hangi renkleri karıştırmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim :)

daha öncede size yazmistim acici olmadan renginizi acamazsiniz. kuaför malzemeleri satan bi yerden toz acici alin %3 lük bi büyük boy oksidan alin. dipleresürmeden ! sacinizin boylarina ve uclarina sürün. sürekli kontrol edin ve istedigniz acikliya yaklasinca diplere cabuk sürüp 5 dak dan fazla beklemeden yikayin. ardindan küllü renk istiyorum demisiniz 8.1 renkde %6 lik oksidan ile saciniz kuruyken! boyayin

Eki Görüntüle 1854698 Saçım dore kahve böyle diplerinden sarı yapmak istiyorum Nasıl yapabilirim? Evde yapıcam pratik bi yolu varmı?
Yardımcı olursanız sevinirimm ❣
kuaföre gitmeni önreririm evde tek basina zor olur ve mutsuz olursun. kuaförün yapacagi islem cok basit. iyi bi kuaföre gidersen cok daha memnun kalirsin. zaten kendin yapacak olsan 100 tl yi bulur ve dedigim gibi zor.

fakat illaki kendim yaparim diyorsan. kuaför malzemeleri satan bi yerden toz acici ve %6 lik oksidasion al. tangel teezer taraklar var birde o lazim. toz aciciyi tangle teezere firca ile bolca sur taragin disleri neredeyse kapansin. koyu olan kisimlara asaglardan yani ense kismindan baslayip sürebilirsin sacinin tepesine dogu ilerleyerek. fakat acici dore turuncumsu bi renk cikaracaktir bu nedenle üstüne boya yapman gerekecektir ve bunu uclara yani suan acik olan yerlere degdirmeden yapmalisin. yani cidden zor.
karar senin...

palettenin numaralari daha farkli. ama 3.65 ise cidden evet siyah yansimali kizil kahve olursun.

tavsiyem koleston Perfect 7.77 alman. bu tam cikolata kahvesidir. FAKA watsons larda gratislerde satilan koleston degil bu.
ne bu nede bu

bu boyayi al. digerleriyle ilgisi yoktur. digerleri cok farkli ve cok daha koyu cikar. bu boyayi kuaför malzemeleri satan yerlerde veya internett de bulabilirsin.

Teşekkür ederim cevabınız için Evde yapabilirmiyim acaba diye heveslenmiştim..
Haklısınız zahmetli bi iş.. Hiç bulaşmamak en iyisi

Merhaba saçlarım bu şekilde dipleri geldi çok döküldüğü için ve uçlarda kopmalar olduğu için 3 aydır boyamadım. Doğal canlı bi sarı istiyorum. Turunculuk var saçımda görüldüğü gibi. Beyaz tenliyim her sarı da olmuyor. Soluk göstermeyecek bir boya tonu önerir misiniz 9 10 tonlarında düşünüyorum boyayı ama en son 9 numaraya boyamıştım koyu tutuyor bende kutunun üzerindekinden(market boyasıydı) igora 0.22 de kullandım daha önce ondan da katarım boyaya elimde var hala. Turuncu olmayan doğal koyu sarı tonları düşünüyorum soluk durur mu? Siz ne önerirsiniz hem renk hem boya kodu verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• DSC_0223.webp
    7 KB · Görüntüleme: 150
Tam olarak bu renklerde istiyorum. Sanırım bu tek renk değil ama buna yakın olarak kaç numarayla boyamalıyım diplerden görüldüğü gibi kendi saçım kahve. Bir de saçı parlak gösteren akmayan saça en az zarar veren dökmeyen bir boya istiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20160708-160130.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 157
kızlar saç rengim kahve arada ışıltılar var saçlarım açıcı yüzünden yandı siyahtan döndüm baya karamel oldu saçlarım şuan koparak kısalıyor saçlarım çok yıprandı yani ama istediğim rengi bi türlü elde edemiyorum ben resimdeki miley cyrus un saç renginden yapmak istiyorum yardımcı olabilecek marka numara boya söyleyecek olan var mı kuaföre güvenmediğim için kendim yapıcam artık

Eklentiler

• miley-cyrus-uzun-saclarini-geri-istiyor-20928-1262016150903.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 209
Merhaba saçlarımı koyu kumral veya birazdaha acik renge boyatmak istiyorum daha önce saçimi hiç boyatmadim sacımda suan herhangi bir işlem yok kendi saç rengim koyu kestane açık kumral veya koyu sarı alıp boyasam sacımda boya olmadığı için istediğim tonu yapabilirmiyim

Canlı sarıyı saçını açmadan tutturamazsın. Saçın koyu olduğu için 20 gün sonra her renk turunculaşır. 11.1 ile kolleston 2 tüp al. Bol bol boya.en 2 yıkamada tutar.ilk boya baktın açık oldu 2. Boyanı 10.1 ya da 9.1 alırsın.boyalar saçınızın yapısına göre her insanda farklı renk çıkar. En önemlisi dip boya 20 günü geçmesin. Boyadıkça renk oturur

içinde yansıma olmayan bir kahve boyamak istiyorum fakat çoğu boyada az da olsa kızıllık var kahvelerde ,siyah gibi duran bir kahve istiyorum ,tutturabilen var mı ?

neva color 8.32 aldırdım bugün kardeşime
satıcı kadın 9luk oksidasyon (30 volum) vermiş. Sizce bunla mı kullanmalıyım yoksa 20 volumle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…