Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Ben balyaj yaptırdım güya ama Kuaför bu sekilde yaptı Sarılar bi garip duruyo beyaz gibi birde zemin rengim çok koyu ben evde bu sacımı nasıl yola getirebilirim ??? Lütfen cevap

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 169
  • image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 877
  • image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 185
saçım siyahtı açarak 1. Hale getirdim ama ben 2. Fotodaki tonlara yakın istiyorum hangi markanın kaç numarasını kullanmalıyım ?

Eklentiler

• caesarapp_201681315632597.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 486
açık fındık kabuğu tonlarında olan saçima platin saç boyası uygulasam hangi renk olur ? (açmadan)

merhaba,benim saçlarım cok acık sarıyken(garnier ekstra acık gümüş sarısı ve uçlarda platin balyaj) ani bir kararla cıkolata kahvesiyle ters ombre yani krepe balyaj yaptırdım.tabi çok pişman oldum ama kuaförüm tekrar paket atmamın saçlarımı koparacağını söyledi açıkçası çok korktum rüyalarıma kadar girdi yani.yaklaşık bir buçuk aydır saçlarımı boyamıyorum bakım filan yapıyorum kestirdimde baya.şu an diplerim iki parmak doğal rengim olan koyu kumral boyları da zemin akmış olduğu için karamelimsi ve uçları platin olmayan normal sarı.tekrar sarışın olmak isteyerek palette 12.1 sandre sarı aldım ve koleston 12.1 boya fakat saçımın yıpranmasından daha doğrusu kopmasından cok korkuyorum lutfen yardımcı olun

Saçlarım siyah boya defalarca boyadım şimdi karamel balyan yapmak istiyorum oryalle açılacağını söyledi kuaförüm. Saçların yanar veya kopar mı???

Ben balyaj yaptırdım güya ama Kuaför bu sekilde yaptı Sarılar bi garip duruyo beyaz gibi birde zemin rengim çok koyu ben evde bu sacımı nasıl yola getirebilirim ??? Lütfen cevap
Benim sacimda boyleydi kahrolasica kuafor müsveddesinn yaptigi balyaji begenmeyince duzelttirmeye gittim tekrar kasıtli olarak beni de aynen bu hale getirmisti.önce koyu sariya boyadim sonra begenmeyip garnier gümüş sarisiyla boyamistim gayette oturmustu bi kac boyama sonrasinda,acilmis yerler roflemsi duruyodu.şayet oralarin grilesmesini istemiyosan sac kremi sür balyajlarina geri kalanida gümüs sarisiyla boya memnun kalacaksin bence

Benim saçlarım şuan boyasız ve koyu kahverengi/kestane tonlarında .ben saçlarımı aşağıdaki saç tonlarina benzer boyamak istiyorum ama acmadan .evde bu tonlara ulaşmak için hangi boyayi önerirsiniz ?

Acici olmadan biraz zor aslinda..12 numara boya alip iki uc gun arayla iki defa boyarsan baya acarsin saclarini.daha sonraa koleston forever red serisinde istedigin renkte boyayi bulabilirsin canim:))

t
Acici olmadan biraz zor aslinda..12 numara boya alip iki uc gun arayla iki defa boyarsan baya acarsin saclarini.daha sonraa koleston forever red serisinde istedigin renkte boyayi bulabilirsin canim:))
tek boyayla o renk olmaz mı biraz açık bir boya sursem mesela?

merhaba cnm benim saçım platin diplerde siyahtan 2 ton açık sayılır. şimdi ben bu saç diplerini daha önce oksidanla veya balyaj setiyle açmaya çalıştık gıcık kahve rengine yakın bir sarı elde ettim saç diplerimi daha sonra ekuaförde üzerine röfle attırmak şartıyla en fazla ne kadar açabilirim ne önerirsiniz.

Eklentiler

• BeautyPlus_20160810155938_fast.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 2016-05-04-11-24-53-523.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 73
bana cevap yazarsan memnun olurum
canım merhaba,su an diplerin fotodaki gibi degil mi dogru anladım?sayet yıpranmamışsa ve platine yakın bi renk istiyosan 12 yada 12.1 boyayı diplerine uygulayabilirsin.biraz turuncu yansıma olucak onu da ya mor şampuanla yada küllü cila yaparak azaltabilirsin.röfle yaptırmaktan bahsetmişsin orayı tam anlayamadım.benim dediğim yöntemle düz küllü bi sarı elde edersin,tabi tam platin olmaz acıcı kullanmadıgın ıcın ama sırıtmaz da

teşekkür ederim diplerden bahsetmiştim cnm

Teşekkür ederim canım deneyeyim bakalım

teşekkür ederim diplerden bahsetmiştim cnm
dip röfle cok yıpratır sacları canım naçizane önerim beni söyledigim yöntemi kullan:)küllü cilayı da palette 10.2 platin sarısını yarım olarak bi kaba ekle (oksidanın yarısı,krem boyanı yarısı)sonra icine yarım cay bardagı su ve yarım cay bardagı sac kremi ekle biraz bakım yagıda koyabilirsin.bu karısımı diplerine hızlıca sür 15 dakika beklet son ıkı uc dakıka tüm sacına yedir sonra da yıka canım gayet memnun kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…