Benim sacimda boyleydi kahrolasica kuafor müsveddesinn yaptigi balyaji begenmeyince duzelttirmeye gittim tekrar kasıtli olarak beni de aynen bu hale getirmisti.önce koyu sariya boyadim sonra begenmeyip garnier gümüş sarisiyla boyamistim gayette oturmustu bi kac boyama sonrasinda,acilmis yerler roflemsi duruyodu.şayet oralarin grilesmesini istemiyosan sac kremi sür balyajlarina geri kalanida gümüs sarisiyla boya memnun kalacaksin benceBen balyaj yaptırdım güya ama Kuaför bu sekilde yaptı Sarılar bi garip duruyo beyaz gibi birde zemin rengim çok koyu ben evde bu sacımı nasıl yola getirebilirim ??? Lütfen cevap
Acici olmadan biraz zor aslinda..12 numara boya alip iki uc gun arayla iki defa boyarsan baya acarsin saclarini.daha sonraa koleston forever red serisinde istedigin renkte boyayi bulabilirsin canim:))Benim saçlarım şuan boyasız ve koyu kahverengi/kestane tonlarında .ben saçlarımı aşağıdaki saç tonlarina benzer boyamak istiyorum ama acmadan .evde bu tonlara ulaşmak için hangi boyayi önerirsiniz ?Eki Görüntüle 1879738 Eki Görüntüle 1879739
Cok yipranma olmadiysa ve saclarin ince telli gucsuz degilse muhtemelen yanmazSaçlarım siyah boya defalarca boyadım şimdi karamel balyan yapmak istiyorum oryalle açılacağını söyledi kuaförüm. Saçların yanar veya kopar mı???
tek boyayla o renk olmaz mı biraz açık bir boya sursem mesela?Acici olmadan biraz zor aslinda..12 numara boya alip iki uc gun arayla iki defa boyarsan baya acarsin saclarini.daha sonraa koleston forever red serisinde istedigin renkte boyayi bulabilirsin canim:))
Sanmiyorum canim.cunku saclarin koyu kestaneymis.bi kac ton sac renginin boyayla acilmasi şart.zira alip sacina vuracagin kizil boya sacina sadece yansima vericektir yani.t
tek boyayla o renk olmaz mı biraz açık bir boya sursem mesela?
bana cevap yazarsan memnun olurumSanmiyorum canim.cunku saclarin koyu kestaneymis.bi kac ton sac renginin boyayla acilmasi şart.zira alip sacina vuracagin kizil boya sacina sadece yansima vericektir yani.
canım merhaba,su an diplerin fotodaki gibi degil mi dogru anladım?sayet yıpranmamışsa ve platine yakın bi renk istiyosan 12 yada 12.1 boyayı diplerine uygulayabilirsin.biraz turuncu yansıma olucak onu da ya mor şampuanla yada küllü cila yaparak azaltabilirsin.röfle yaptırmaktan bahsetmişsin orayı tam anlayamadım.benim dediğim yöntemle düz küllü bi sarı elde edersin,tabi tam platin olmaz acıcı kullanmadıgın ıcın ama sırıtmaz dabana cevap yazarsan memnun olurum
teşekkür ederim diplerden bahsetmiştim cnmcanım merhaba,su an diplerin fotodaki gibi degil mi dogru anladım?sayet yıpranmamışsa ve platine yakın bi renk istiyosan 12 yada 12.1 boyayı diplerine uygulayabilirsin.biraz turuncu yansıma olucak onu da ya mor şampuanla yada küllü cila yaparak azaltabilirsin.röfle yaptırmaktan bahsetmişsin orayı tam anlayamadım.benim dediğim yöntemle düz küllü bi sarı elde edersin,tabi tam platin olmaz acıcı kullanmadıgın ıcın ama sırıtmaz da
Teşekkür ederim canım deneyeyim bakalımBenim sacimda boyleydi kahrolasica kuafor müsveddesinn yaptigi balyaji begenmeyince duzelttirmeye gittim tekrar kasıtli olarak beni de aynen bu hale getirmisti.önce koyu sariya boyadim sonra begenmeyip garnier gümüş sarisiyla boyamistim gayette oturmustu bi kac boyama sonrasinda,acilmis yerler roflemsi duruyodu.şayet oralarin grilesmesini istemiyosan sac kremi sür balyajlarina geri kalanida gümüs sarisiyla boya memnun kalacaksin bence
dip röfle cok yıpratır sacları canım naçizane önerim beni söyledigim yöntemi kullan:)küllü cilayı da palette 10.2 platin sarısını yarım olarak bi kaba ekle (oksidanın yarısı,krem boyanı yarısı)sonra icine yarım cay bardagı su ve yarım cay bardagı sac kremi ekle biraz bakım yagıda koyabilirsin.bu karısımı diplerine hızlıca sür 15 dakika beklet son ıkı uc dakıka tüm sacına yedir sonra da yıka canım gayet memnun kalacaksınteşekkür ederim diplerden bahsetmiştim cnm
rica ederim canım insallah memnun kalırsın:)Teşekkür ederim canım deneyeyim bakalım
Canım peki röfleler de grileşme olur mu sonradan bir de dip rengim açılır mı ? Bir De küllü bi renk mi ortaya cıkar yoksa dore mi ?rica ederim canım insallah memnun kalırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?