canım röfleleri sac kremiyle koruyup boyayı geri kalan yerlere sürersen grilesme olmaz ve sonuc küllü olur.ha diyelim ki röfleleri koruyamadın gri oldu korkma iki üç yıkamaya zaten akıyo canımCanım peki röfleler de grileşme olur mu sonradan bir de dip rengim açılır mı ? Bir De küllü bi renk mi ortaya cıkar yoksa dore mi ?
Boya yaparken röflelerime sac kremimi sürücem sonra mı boya yapcam üstünecanım röfleleri sac kremiyle koruyup boyayı geri kalan yerlere sürersen grilesme olmaz ve sonuc küllü olur.ha diyelim ki röfleleri koruyamadın gri oldu korkma iki üç yıkamaya zaten akıyo canım
diplerim cok koyu acar mı bu boya renginicanım röfleleri sac kremiyle koruyup boyayı geri kalan yerlere sürersen grilesme olmaz ve sonuc küllü olur.ha diyelim ki röfleleri koruyamadın gri oldu korkma iki üç yıkamaya zaten akıyo canım
bana cevap yazarsan memnun olurum[/Q
evet canım boyadan hemen önce sürüceksin ki boya oraya işlemesin.sonra boyamaya baslicaksin ama unutmadan bildigin sarısın olucaksın yani dipler ve koyu yerler ıkı uc ton acılcak bunun farkında olarak uygula boyayı canımBoya yaparken röflelerime sac kremimi sürücem sonra mı boya yapcam üstüne
acar yani fotolara bakarak konusuyorum diplerinde boya var mı?varsa hangi ton var canımdiplerim cok koyu acar mı bu boya rengini
Tamm canım benim istediğimde ama ben sana yazdıktan sonra sacıma cila yaptım bu sekilde olduevet canım boyadan hemen önce sürüceksin ki boya oraya işlemesin.sonra boyamaya baslicaksin ama unutmadan bildigin sarısın olucaksın yani dipler ve koyu yerler ıkı uc ton acılcak bunun farkında olarak uygula boyayı canım
Yok canım kendi sac rengimacar yani fotolara bakarak konusuyorum diplerinde boya var mı?varsa hangi ton var canım
cilayı ne zaman yaptın canım bugun mu?biraz dinlendirip bakım yap soyle bi kac gün yag yumurta maskesiyle.daha sonra boya.bi de cila pek bi anlam ifade etmez saclarına su an,çünkü balyajların yeserip grlesebilir.ve ıstedigin renge ulasmana yardımcı olmaz.yazdıklarından anladıgım kadarıyla küllü acık sarı istiyosun.balyajlara zarar vermeden garnier gümüs sarısı ile ulasabilirsin grilesme olursada akacaktır zaten.diplerde boya olmaması güzel daha iyi acılcak sacların ve zemin rengin yinede acmaz ise dedigim boya,koleston yada pallette 12 numara boya acar saclarınıTamm canım benim istediğimde ama ben sana yazdıktan sonra sacıma cila yaptım bu sekilde oldu
Zaten Dediğin gibi oldu röflelerim soldu daha kötü oldu keske direk boyasaydım. Cila yapalı 2 hafta oluo tamm canım Dediğin gibi boya yapıcam ins güzel olur. Aslında benim istediğim dore sarı ama dore turuncu yapacak sanırım sacımıcilayı ne zaman yaptın canım bugun mu?biraz dinlendirip bakım yap soyle bi kac gün yag yumurta maskesiyle.daha sonra boya.bi de cila pek bi anlam ifade etmez saclarına su an,çünkü balyajların yeserip grlesebilir.ve ıstedigin renge ulasmana yardımcı olmaz.yazdıklarından anladıgım kadarıyla küllü acık sarı istiyosun.balyajlara zarar vermeden garnier gümüs sarısı ile ulasabilirsin grilesme olursada akacaktır zaten
dore sarı istiyosan garnierle degil koleston 12 numara cok acık dogal sarıya boya canım.bide yaptıgın cila sacı küllendirir dorelestirmez.sen kolestona boya bu boya küllülük vermez sacına biraz dore pigment yükliycek evet turuncu acacak ana rengini iste o zaman garnier sürüp diplerine 15 dakika bekliyceksin.garnier turunculugu alır diplerindeki yansımayı nötrlerZaten Dediğin gibi oldu röflelerim soldu daha kötü oldu keske direk boyasaydım. Cila yapalı 2 hafta oluo tamm canım Dediğin gibi boya yapıcam ins güzel olur. Aslında benim istediğim dore sarı ama dore turuncu yapacak sanırım sacımı
Cok saol canım ilgin içindore sarı istiyosan garnierle degil koleston 12 numara cok acık dogal sarıya boya canım.bide yaptıgın cila sacı küllendirir dorelestirmez.sen kolestona boya bu boya küllülük vermez sacına biraz dore pigment yükliycek evet turuncu acacak ana rengini iste o zaman garnier sürüp diplerine 15 dakika bekliyceksin.garnier turunculugu alır diplerindeki yansımayı nötrler
canım koleston alıcaktım fakat bilmedğim bitkisel içerikli bir marka aldım yüzde /30 açıcılı 11.1 e denk geliyor neredeyse.Bu markayı biliyor musun iyi midir acabacilayı ne zaman yaptın canım bugun mu?biraz dinlendirip bakım yap soyle bi kac gün yag yumurta maskesiyle.daha sonra boya.bi de cila pek bi anlam ifade etmez saclarına su an,çünkü balyajların yeserip grlesebilir.ve ıstedigin renge ulasmana yardımcı olmaz.yazdıklarından anladıgım kadarıyla küllü acık sarı istiyosun.balyajlara zarar vermeden garnier gümüs sarısı ile ulasabilirsin grilesme olursada akacaktır zaten.diplerde boya olmaması güzel daha iyi acılcak sacların ve zemin rengin yinede acmaz ise dedigim boya,koleston yada pallette 12 numara boya acar saclarını
Canim inan hic duymadim ve karsilasmadim bu boyayla,11.1 platine kadar acmaz ama koleston 12 daha cok acar.ayrica %30 oksidan sacin koyu oldugu icin cok acmiycaktircanım koleston alıcaktım fakat bilmedğim bitkisel içerikli bir marka aldım yüzde /30 açıcılı 11.1 e denk geliyor neredeyse.Bu markayı biliyor musun iyi midir acaba
Rica ederim tatlim insallah istedigin saclara kavusursun:)Cok saol canım ilgin için
ayyy sürmiycem saçıma o zaman senin dediğini yapıcam hemen.koleston 12 alıyorum ve yüzde kaç oksidan kullanayım cnmCanim inan hic duymadim ve karsilasmadim bu boyayla,11.1 platine kadar acmaz ama koleston 12 daha cok acar.ayrica %30 oksidan sacin koyu oldugu icin cok acmiycaktir
cok sağol cnmmmCanim icinde oksidani var zaten onla beraber kullan,diplerini baya acacak ama turuncumsu acacak canim.küllü cilayi da bekleme suren varsa bi iki gun bekle,yoksa hemen ardindan cilayi yapabilirsin:)
Canım saçlarımı garnier gümüş sarısına boyadım ve boyle daha iyi oldu sadece sacımın arasındaki kalan koyulukları kapatmadı o da önemli degıl sacımın dibi açıldıaçıldıRica ederim tatlim insallah istedigin saclara kavusursun:)
Cok guzel olmus canimCanım saçlarımı garnier gümüş sarısına boyadım ve boyle daha iyi oldu sadece sacımın arasındaki kalan koyulukları kapatmadı o da önemli degıl sacımın dibi açıldıaçıldı
Selam canım bende yüzde 12 lik oksidan ile koleston 12 dip boyası yaptım baya turuncu oldu şimdi cila yapıcam mor şampuan mi yoksa cilalı tavsiye edersin cila nin tarifini tekrar verir misin.saçım platin sarısı rofleydi hatırlarsan.Cok guzel olmus canimkac dakika beklettin sacinda sanki az bekletmissin gibi geldi bana ama o koyuluk yok en azindan.bi kac boyamaya arkadaki koyuluklar oturur iyice.bide soyle bisey yap,bu boyamada basiiin on kismindan basladin sanirim boyamaya,bi sonraki boyamayi enseden basla ki oralar daha once acilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?