Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Canim mor şampuan bi kac yikamada etkisini gosterir markaya gore,tavsiyem cila yapman,palette 10.2 boyanin yarisi ve oksidanin yarisini kapta karistr icine yarim cay bardagi su ve yarim cay bardagi sac kremi ekle 15 dakika beklet sonra yavaş yavaş akit sacindan banyoda.boylelikle uclarinaa cila yapmis olursun

Teşekkür ederim cbm

Canım florasandan öyle göründü belki çok da koyu olmadı 20 dk bekledim evet cok bekletmedim

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 116
Bu resimleri de gun Işığında çektim nihayet içime sındi. Diplerde turunculuk oldu ama onu bile sevdim neydi o koyuluklarım:/
Biraz turunculuk degilde kizillasmis ama onceki halinden kesinlikle cok daha iyi olmus canim gule gule kullan:) bir de bu boyanin soyle bi ozelligi var,ilk boyamada turuncu kizil aciyo ama ikinci ucuncu boyamada küllülük veriyor kesinlikle ikinci boyanda daha guzel olucaktir,o zaman soyle bi yarim saat beklet ki daha bi kullu olsun

Sa
saol canım 2. Boyamada da ceker gösteririm

Merhaba, saçlarımı küllü platin renge boyattım rengi beyaza yakın oldu çok hafif küllü grilik belirtileri var hatta . işlem esnasında oldukça yoruldu yıpranan saçlarım var haliyle.Boyatalı henüz 3 gün oldu ancak bu renk çok açık ve sanırım henüz etrafımdakiler böyle bir renge hazır değil ( komik yorumlar arttıkça canım sıkılmaya başladı ) bu rengi koyu bir renge çevirmek istiyorum en azından koyu sarı tonlarına nasıl yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum..teşekkürler.

Saclarinin şu an ki halini görebilirsek belki bi yardimimiz dokunabilir canim

Saclarinin şu an ki halini görebilirsek belki bi yardimimiz dokunabilir canim
TEPELERDE GÖRDÜĞÜNÜZ BEYAZLIK DAHA DA FAZLASIYLA ÜST KISIMLARDA VAR BU YÜZDEN TOPLU KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM ZOR BİR RENKMİŞ ÇOK GEÇ FARKETTİM:)

Eklentiler

• Untitled.webp
    20 KB · Görüntüleme: 182
TEPELERDE GÖRDÜĞÜNÜZ BEYAZLIK DAHA DA FAZLASIYLA ÜST KISIMLARDA VAR BU YÜZDEN TOPLU KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM ZOR BİR RENKMİŞ ÇOK GEÇ FARKETTİM:)
Baya açık bir renkmiş saçların,birden koyultmak yerine yavaş yavaş boya numaralarini düşürebilirsin,bekleyemem diyorsan da 9 numara saç boyasiyla boyamalisin canim.sarı ama platin olmayan bir renktir.dore yansima vericektir,yansımasiz düz bir renk olduğundan.bi kac defa 9 ile boyayip sonra doreligi almasi icin 9.1 küllü sari ile boyayabilirsin canim

hızla deneyeceğim, teşekkürler :)

Bende bişey sormak istiyorum
İçinde kuzıllık ve turunculuk olmayan bir kahverengi var mı? Yada nasıl elde edilir?
Koyu kahve istiyorum ama siyah gibi değil doğal dursun istiyorum
Hani küçük kızların olurya tatlı bi kahve..
Belki buradan bi öneri gelir

Rica ederim canim sonucu bnde merak ediyorum paylaş bizimle de mutlaka:)
Bloklardan ve videolardan yaptığım araştırmalar sonuçu böyle küllü bir gri elde ettim ben çok sevdim umarı hemen akmaz :) sadece cila ile elde ettim bu daha kolay bi yolmuş ve açıkçası yıpranma yok gözyaşı yok temiz iş :)

Eklentiler

• Untitled 2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 156
Ay cok sevindim :) bnce cok guzel olmuşgule gule kullaninbu gorunumu korumak icin hafta iki krrede mor şampuan kullanin bence:)

Merhabalar. Hala saç renkleri konusunda yardımcı olan biri var mı?

Benim kendi saçlarım siyaha yakın koyu kahverengi. Çikolata kahveye boyanıp uçlara sarı ombre yapıldı. Diplerden de kendi saçlarım gelmeye başladıkça tabi çikolata kahveler aktı daha kızılımsı bir kahveye dönüştü.

Aşağıya fotoğrafını koyduğum tonlarda bir saç istiyorum ama saçlarım uzun ve sık olduğu için çok pahalıya patlıyor. En azından buna yakın buna benzeyen bir saç elde edebilir miyim kendim evde?

Eklentiler

• 98da25eb5c30ea13349591e6955c2f51.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 153
Merhabalar öncelikle internette saç boyama ile ilgili karşılaştığım en faydalı topiklerden biri olmuş yardımlarınız için öncelikle teşekkür etmek istedim.

İllaki benzer sorular olmuştur ama emin olabilmek açısından size danışmak istedim.

Daha önce yapılan işlemler;
Kuaförde sacimi komple açıcı ile açturıp orta karamel rengine boyattım. Rengi beğenmediğimden 2. katı boyayı ayni renkte yaptırmadım sonuç turuncumsu sarımsi bir sac rengi.

2 boyamada neslihan atagül ün sac tengini gostererek bu renge yakin bir renk istiyorum dedim ama daha cok kizilimsi yansimali bir kahve ortaya çıkti. Yine kesker alaka yani.

3. denememi kendim yaptım ne olsa istedigim olmuyor diye. 2 kutu loreal excellance 7.1 ile once açık olan yerleri sonra da dipleri boyadim sanirim diplerde bazi yerlerde cok beklettim bazi yerlerde alt renginden açık ama rahatsiz etmeyecek şekilde tonlama oluştu.

Şu an dipler 1 cm kendi rengim katalog uzerinden bakarsam bana gore 6.0 a denk gelir. Ekteki rengi yada ona en yakın olabilecek rengi elde etmek icin ne yapabilirim.

Matrix 7.1 de kızıllıgın cok az oldugunu okudum matrix 7.1 ile az miktarda 0.22 yi %6 lik oksidanla boyasamolabilir mi acaba?

Eklentiler

• neslihan atagül.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 2.550
  • 2016-11-08 17.39.12.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 290
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…