Canim mor şampuan bi kac yikamada etkisini gosterir markaya gore,tavsiyem cila yapman,palette 10.2 boyanin yarisi ve oksidanin yarisini kapta karistr icine yarim cay bardagi su ve yarim cay bardagi sac kremi ekle 15 dakika beklet sonra yavaş yavaş akit sacindan banyoda.boylelikle uclarinaa cila yapmis olursunSelam canım bende yüzde 12 lik oksidan ile koleston 12 dip boyası yaptım baya turuncu oldu şimdi cila yapıcam mor şampuan mi yoksa cilalı tavsiye edersin cila nin tarifini tekrar verir misin.saçım platin sarısı rofleydi hatırlarsan.
Teşekkür ederim cbmCanim mor şampuan bi kac yikamada etkisini gosterir markaya gore,tavsiyem cila yapman,palette 10.2 boyanin yarisi ve oksidanin yarisini kapta karistr icine yarim cay bardagi su ve yarim cay bardagi sac kremi ekle 15 dakika beklet sonra yavaş yavaş akit sacindan banyoda.boylelikle uclarinaa cila yapmis olursun
Rica ederim canim sonucu merakla bekliyorumTeşekkür ederim cbm
Cok guzel olmus canimkac dakika beklettin sacinda sanki az bekletmissin gibi geldi bana ama o koyuluk yok en azindan.bi kac boyamaya arkadaki koyuluklar oturur iyice.bide soyle bisey yap,bu boyamada basiiin on kismindan basladin sanirim boyamaya,bi sonraki boyamayi enseden basla ki oralar daha once acilsin canim
Cok guzel olmus canimkac dakika beklettin sacinda sanki az bekletmissin gibi geldi bana ama o koyuluk yok en azindan.bi kac boyamaya arkadaki koyuluklar oturur iyice.bide soyle bisey yap,bu boyamada basiiin on kismindan basladin sanirim boyamaya,bi sonraki boyamayi enseden basla ki oralar daha once acilsin canim
Bu resimleri de gun Işığında çektim nihayet içime sındi. Diplerde turunculuk oldu ama onu bile sevdim neydi o koyuluklarım:/Canım florasandan öyle göründü belki çok da koyu olmadı 20 dk bekledim evet cok bekletmedim
Biraz turunculuk degilde kizillasmis ama onceki halinden kesinlikle cok daha iyi olmus canim gule gule kullan:) bir de bu boyanin soyle bi ozelligi var,ilk boyamada turuncu kizil aciyo ama ikinci ucuncu boyamada küllülük veriyor kesinlikle ikinci boyanda daha guzel olucaktir,o zaman soyle bi yarim saat beklet ki daha bi kullu olsunBu resimleri de gun Işığında çektim nihayet içime sındi. Diplerde turunculuk oldu ama onu bile sevdim neydi o koyuluklarım:/
saol canım 2. Boyamada da ceker gösteririmBiraz turunculuk degilde kizillasmis ama onceki halinden kesinlikle cok daha iyi olmus canim gule gule kullan:) bir de bu boyanin soyle bi ozelligi var,ilk boyamada turuncu kizil aciyo ama ikinci ucuncu boyamada küllülük veriyor kesinlikle ikinci boyanda daha guzel olucaktir,o zaman soyle bi yarim saat beklet ki daha bi kullu olsun
Saclarinin şu an ki halini görebilirsek belki bi yardimimiz dokunabilir canimMerhaba, saçlarımı küllü platin renge boyattım rengi beyaza yakın oldu çok hafif küllü grilik belirtileri var hatta . işlem esnasında oldukça yoruldu yıpranan saçlarım var haliyle.Boyatalı henüz 3 gün oldu ancak bu renk çok açık ve sanırım henüz etrafımdakiler böyle bir renge hazır değil ( komik yorumlar arttıkça canım sıkılmaya başladı) bu rengi koyu bir renge çevirmek istiyorum en azından koyu sarı tonlarına nasıl yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum..teşekkürler.
TEPELERDE GÖRDÜĞÜNÜZ BEYAZLIK DAHA DA FAZLASIYLA ÜST KISIMLARDA VAR BU YÜZDEN TOPLU KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM ZOR BİR RENKMİŞ ÇOK GEÇ FARKETTİM:)Saclarinin şu an ki halini görebilirsek belki bi yardimimiz dokunabilir canim
Baya açık bir renkmiş saçların,birden koyultmak yerine yavaş yavaş boya numaralarini düşürebilirsin,bekleyemem diyorsan da 9 numara saç boyasiyla boyamalisin canim.sarı ama platin olmayan bir renktir.dore yansima vericektir,yansımasiz düz bir renk olduğundan.bi kac defa 9 ile boyayip sonra doreligi almasi icin 9.1 küllü sari ile boyayabilirsin canimTEPELERDE GÖRDÜĞÜNÜZ BEYAZLIK DAHA DA FAZLASIYLA ÜST KISIMLARDA VAR BU YÜZDEN TOPLU KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM ZOR BİR RENKMİŞ ÇOK GEÇ FARKETTİM:)
hızla deneyeceğim, teşekkürler :)Baya açık bir renkmiş saçların,birden koyultmak yerine yavaş yavaş boya numaralarini düşürebilirsin,bekleyemem diyorsan da 9 numara saç boyasiyla boyamalisin canim.sarı ama platin olmayan bir renktir.dore yansima vericektir,yansımasiz düz bir renk olduğundan.bi kac defa 9 ile boyayip sonra doreligi almasi icin 9.1 küllü sari ile boyayabilirsin canim
Rica ederim canim sonucu bnde merak ediyorum paylaş bizimle de mutlaka:)hızla deneyeceğim, teşekkürler :)
Bloklardan ve videolardan yaptığım araştırmalar sonuçu böyle küllü bir gri elde ettim ben çok sevdim umarı hemen akmaz :) sadece cila ile elde ettim bu daha kolay bi yolmuş ve açıkçası yıpranma yok gözyaşı yok temiz iş :)Rica ederim canim sonucu bnde merak ediyorum paylaş bizimle de mutlaka:)
Rica ederim canim sonucu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?