- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
Canım saçlarımı garnier gümüş sarısına boyadım ve boyle daha iyi oldu sadece sacımın arasındaki kalan koyulukları kapatmadı o da önemli degıl sacımın dibi açıldıaçıldı
küllü karamelMerhaba benimde sorum olacak saç rengiyle ilgili herkese soruyorum emin olmak adına bu ne renk ? ve hangi renkleri karışım yaparak elde edilebilir ? şimdiden teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kumral-formulu-kuaforlere-inat.473196/page-10Nasıl elde edebilirim peki bu rengi cnm
Bugün saçımı koleston 11.1 le boyadım ve bu renk oldu şaka gibi ben sarı isterken karamel oldumMerhaba benimde sorum olacak saç rengiyle ilgili herkese soruyorum emin olmak adına bu ne renk ? ve hangi renkleri karışım yaparak elde edilebilir ? şimdiden teşekkürler
Mrb bende sizden yardım rica ediyorum. Saçlarımın dipleri açık küllü koyu kumral uçlar orta kahve renginde bugün küllü koyu kumrala boyadım. Dipler uzadığı için uçlardan açık renk oldu ben şu renk istiyorum ne renk nasıl tutturabilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim. Elimde loreal majirel 4 numaralı boya var bu rengi tutarmı ? veya yaklaşırmı saçlarım öncesinde koyu kahve ye boyalı idi 2 ay öncesinde. Teşekkürler şimdiden.Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Merhaba, çok naziksin.)
Saçımı koleston 9.3 altın sarısı ve vital 8.4 kahve köpüğü karışımıyla boyuyorum.Doğal saçım kumraldı.İşk iki boyamada hoştu ama iyice turunculuk yoğunlaşmaya başladı rahatsız oldum.Acaba diyorum mavi boya mı katsam yahut da altın sarısıyla küllü bi rengi mi karıştırsam..Daha kumralsı, en azından turuncu azlığı için ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.)
bence mavi arttırıcı katarsanız altta da sarı-bakır bir ton varken yeşillenir, 8.4'ü bırakın onun yerine dönüşümlü olarak 8.1 ve 8.3 kullanın tam dore/nötr bir kum
ral olsun. boyada her seferinde tam aynı ton değil de biraz farklı alt tonları dönüşümlü olarak kullanmanın doğallığı arttırdığını düşünüyorum. bir rengin çok birikim yapmasını engelliyor.bence mavi arttırıcı katarsanız altta da sarı-bakır bir ton varken yeşillenir, 8.4'ü bırakın onun yerine dönüşümlü olarak 8.1 ve 8.3 kullanın tam dore/nötr bir kumral olsun. boyada her seferinde tam aynı ton değil de biraz farklı alt tonları dönüşümlü olarak kullanmanın doğallığı arttırdığını düşünüyorum. bir rengin çok birikim yapmasını engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?