Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

selam arkadaşlar
bir saç maduru daha iftaarla sunar
kafamdaki kendi koyu kahve saçımın üzerine uçlar yoğunluklu olmak üzere açık tonlarda ışıltı renk adı neyse öyle birşeyler attırıp renk kazanmaktı keşke alttan saçlarımı boyasaydım
şimdi zemin rengim koyu ve üzerinde açık röflerler olan ki röflede herbiri bir renk civ civ sarısından çiğ sarıya çiğ sarıdan turuncuya her ton varr
kafamda deli sorular
cila atayım diyorum 9.1 ile oksidanı biraz fazla koysam cila yaparken hem zemin rengi bir tık kırılır açılır ?? ne dersiniz
artı iş icabı şehir merkezinde değilim hafta sonu şehre ineceğim ozaman alabirim ancak ve neler yapmalıyım ne almalıyım ,başka hangi renk ile cila yaparım yada kople boyayım mı
seneye sarı renge geçmek bu boyayı bir adım olarak gördüm ama başlarken moralim bozuldu
ya da daha farklı öneriler??

Eklentiler

• IMG_20161023_075148.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_20161023_075432.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 358
selam arkadaşlar
bir saç maduru daha iftaarla sunar
kafamdaki kendi koyu kahve saçımın üzerine uçlar yoğunluklu olmak üzere açık tonlarda ışıltı renk adı neyse öyle birşeyler attırıp renk kazanmaktı keşke alttan saçlarımı boyasaydım
şimdi zemin rengim koyu ve üzerinde açık röflerler olan ki röflede herbiri bir renk civ civ sarısından çiğ sarıya çiğ sarıdan turuncuya her ton varr
kafamda deli sorular
cila atayım diyorum 9.1 ile oksidanı biraz fazla koysam cila yaparken hem zemin rengi bir tık kırılır açılır ?? ne dersiniz
artı iş icabı şehir merkezinde değilim hafta sonu şehre ineceğim ozaman alabirim ancak ve neler yapmalıyım ne almalıyım ,başka hangi renk ile cila yaparım yada kople boyayım mı
seneye sarı renge geçmek bu boyayı bir adım olarak gördüm ama başlarken moralim bozuldu
ya da daha farklı öneriler??

Canım saçlarımı garnier gümüş sarısına boyadım ve boyle daha iyi oldu sadece sacımın arasındaki kalan koyulukları kapatmadı o da önemli degıl sacımın dibi açıldıaçıldı

canım yaklaşık olarak benim şikayetlerime benzettim
önce kendi saçının üzerineröfle yaptırmıştın galiba ?
bu renk için tam olarak hangi boyadan kaç numara kullandın kaç kere cila attın sırayla yazar mısın
ayrıca daha sonra dip boyanı neyle yaptın

Merhaba benimde sorum olacak saç rengiyle ilgili herkese soruyorum emin olmak adına bu ne renk ? ve hangi renkleri karışım yaparak elde edilebilir ? şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 8601897303014994-463x632x90 (1).webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 237
  • 77994550624862320-463x632x90 (1).webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 271
Merhaba benimde sorum olacak saç rengiyle ilgili herkese soruyorum emin olmak adına bu ne renk ? ve hangi renkleri karışım yaparak elde edilebilir ? şimdiden teşekkürler
Bugün saçımı koleston 11.1 le boyadım ve bu renk oldu şaka gibi ben sarı isterken karamel oldum

Mrb bende sizden yardım rica ediyorum. Saçlarımın dipleri açık küllü koyu kumral uçlar orta kahve renginde bugün küllü koyu kumrala boyadım. Dipler uzadığı için uçlardan açık renk oldu ben şu renk istiyorum ne renk nasıl tutturabilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim. Elimde loreal majirel 4 numaralı boya var bu rengi tutarmı ? veya yaklaşırmı saçlarım öncesinde koyu kahve ye boyalı idi 2 ay öncesinde. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba ARkadaşlar
İlk olarak ana saçım siyaha çok yakın bir koyu kahve aça aça açık karamel rengine kadar getirdim,turunculuk kaldığı için kahve köpüğü gibi oldu bende üstüne kolleston7.3 fındık kabuğu boyadım. Şimdi de yoğun bir yeşillik verdi, bu kadar koyu beklemiyordum. Renkten çok sıkıldım ve daha fazla açmadan 9-10lu boyalara yavaş yavaş geçmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim Bana acil ulaşın lütfen mesaj daha iyi olur çok zor durumdayım

Merhaba, çok naziksin.)
Saçımı koleston 9.3 altın sarısı ve vital 8.4 kahve köpüğü karışımıyla boyuyorum.Doğal saçım kumraldı.İşk iki boyamada hoştu ama iyice turunculuk yoğunlaşmaya başladı rahatsız oldum.Acaba diyorum mavi boya mı katsam yahut da altın sarısıyla küllü bi rengi mi karıştırsam..Daha kumralsı, en azından turuncu azlığı için ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.)

bence mavi arttırıcı katarsanız altta da sarı-bakır bir ton varken yeşillenir, 8.4'ü bırakın onun yerine dönüşümlü olarak 8.1 ve 8.3 kullanın tam dore/nötr bir kumral olsun. boyada her seferinde tam aynı ton değil de biraz farklı alt tonları dönüşümlü olarak kullanmanın doğallığı arttırdığını düşünüyorum. bir rengin çok birikim yapmasını engelliyor.

İyi akşamlar önceden de soru sormuştum ilgilenip cevap verdiniz çok teşekkür ederim
Saçlarımın doğal rengi koyu kestane rengi uzun bir süre saçlarımı bal köpüğü rengine boyatıyordum kuaförde fakat cildim de çok beyaz olduğu için soluk gösteriyordu ya da ben öyle düşünüyordum..
Yaklaşık 1 ay kadar önce kutu boya alıp garnier 4.15 e boyayıp eski rengini alacağını düşünmüştüm. Fakat şimdi yine saç rengimi açmayı düşünüyorum bu boya da yıkana yıkana rengi değişti saçmabir renk oldu maalesef Şimdi evde boyayarak açık kumral rengini istiyordum acaba boyasam tutar mı hangi karışımı yapmam lazım yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar,
Saçlarıma ombre yapmak istiyorum. Bu benim ilk saç boyam olacak. Fakat rengi tutturamazsam saçlarımda abes durur diye tedirginliklerim var. Sanıyorum kestane renginde saçım:) Loreal'in ya da başka markalarda ombre seti(taraklı, renk açıcısı vs.) kullanan oldu mu? daha sonra saç rengimi ve istediğim renkteki örnek resimleri eklemek isterim. Öncelikle deneyimlerinizi duymak isterim. Teşekkürler.

Mrb arkadaşlar
Muhtemelen bu konu daha öncesinde de konuşulmuştur ama ben buralarda yemiyim o yüzden sizlere danışmak istiyorum
Şimdi benim saçlarım koyu kestane daha öncesinde birkaç kez saçlarımı boyamıştım ama 2 yıldır hiçbir işlem uygulamadım. Şu an ana renginde yani.
Saçlarımı ekleyeceğim fotodaki gibi boyamak istiyorum ancak öncesinde malımunuz renk açmam lazım hem nasıl açabilirim hem de bu tonu nasıl yakalayabilirim bana da yardımcı olursanız çooookkk mutlu olurum

Arkadaşlar kahverengi tonlu saça gölge attıranlar hangi rengi tercih ediyor. Yüze aydınlık vermesi açısından numara verebilecek biri var mı?

Merhaba Thalia,

Hala burada saç boyama ile ilgili sorulara yanıt veriyor musun senden cevap alınca sorumu yazmayı düşünüyorum.

İyi günler.

Canim bu saç rengi tam olarak nedir birine sordum dore olduu söyledi açici ile sürüceksin filan dedi anlamadim yardimci olurmusun

Eklentiler

• Screenshot_20170603-175523.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 148
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…