Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar;

Sarı saçın üstüne küllü boyamak sarı olan yerleri yeşillendirir. Sonrasında altın kumral boyadım demişsiniz.

Sizden ricam:
1. Sarıdan küllü kumrala geçerken hanig MARKA ve NUMARA ile boyadınız ?
2. Küllü kumrala boyadıktan sonra hangi MARKA ve NUMARA ile boyadınız ?

Bu şekilde yardımcı olabilirim, teşekkürler.

tşkler öncelikle.
ilk olarak nevacolour 7.1 ile boyadım küllü kumral.
2 olarak da garnıer 6.34 ile boyadım altın kumral

tşkler öncelikle.
ilk olarak nevacolour 7.1 ile boyadım küllü kumral.
2 olarak da garnıer 6.34 ile boyadım altın kumral

Sizin boyadığınız renk 6.34 altın kumral değil, koyu kumral dore bakırdır. Sİz ne yazık ki resme ve üstündeki isime aldanmışsınız. Bu rengi açmadan TATLI bir kahve elde edemezsiniz. Lakin saçınızın yeşilliğini almak istiyorsanız Koleston perfect 6/7 + %6(20volume) lık oksidanla öneririm. Tabiki tatlı bir kahve isteyen biri için 6/7 koyu gelecektir fakat o saçı elde etmek için öncelikle açmanız gerekir.

küllü açık kumral istiyorum saçlarımda bir yıpranma söz konusu değil hala sağlıklı kalın telli olduğundan sanırım ve yağ bakımlarını 2 günde bir yapıyorum. ve boyam geldi içinde 9luk veya 12lik oksidanla kullanın yazıyor. sadece rengin nasıl olabileceğini merak ediyorum tahmini?

Bunu yani 911 uygularken dibine sürmeyin yani daha doğrusu dipten kendi saçınızın çıktığı yere sürmeyin. AYRICA:

Bildiğim kadarıyla 911 in miktarı 60 ml dir. Yani sizin bir boyaya oksidan miktarınız 50 ml olmalıdır ki açarken saçınız turunculaşmasın. Bu orana dikkat ederseniz Turunculaşma olmaz.

(2 kutu 911 = 120 ml ise Oksidan miktarı 100 ml olmalıdır.)

boyam 50 ml emin misiniz 1e 2 olması gerekmez mi bloglarda falanda baktığımda 50 ml boya 100 ml oksidan ? ama tabi ben bu turunculuğu yok etmek istiyorum yani oksidan çokluğu= turunculuk?

boyam 50 ml emin misiniz 1e 2 olması gerekmez mi bloglarda falanda baktığımda 50 ml boya 100 ml oksidan ? ama tabi ben bu turunculuğu yok etmek istiyorum yani oksidan çokluğu= turunculuk?

Normalde evet 1 e 2 olması gerekir ama özellikle çok koyu saçları açmada bu yöntem kullanılır. Siz özellikle açmak değil turunculuğu yok etmek istiyorsanız, ya boya miktarıyla aynı ya da 10 ml eksik olmalıdır.

Sizin oksidanınız %9 luk boyanız ise 50 ml o zaman oksidan ise ya 50 ml ya da 40 ml olmalıdır. Yaniz sizin saçınıza bir kutu 911 yeteceğini düşünmüyorum, açmada kullanılan kıvam koyu olmalıdır, boyama yaparken ki gibi akışkan değil.

Son düzenleme:

hmm tşkler.
sizin resimlerinize baktımmı 12 .resimdeki saç rengniz ne renk acaba..

birde ben kolestonla boyamak istemyrm çok koyu tuttryr cunku koleston

Son düzenleme:

yardımınız için teşekkürler, birazdan cesaretimi toplayıp boyayacağım zaten, bu arada 2 tüp boyam var

hmm tşkler.
sizin resimlerinize baktımmı 15 .resimdeki saç rengniz ne renk acaba..

Benim söylediğim market boyası değil o yüzden markette bulamazsınız, markette satılan koleston ile benim söylediğim 6/7 koleston perfect aynı boya değildir.
Bu boyayı kuaför malzemeleri satan yerlerden ya internetten tamin edebilirsiniz.

15. saç rengim: Bu kadar bilgilenmeden önce salaklık yapıp sarı saç rengimin üstüne 8.0 ile boyamıştım orda güzel duruyor fakat saçımında yeşillenme olmuştu.

yardımınız için teşekkürler, birazdan cesaretimi toplayıp boyayacağım zaten, bu arada 2 tüp boyam var

o zaman bir kutu boya 50 ml, sizde 2 kutu yani 100 ml saç boyası var bu yüzden 80 ml oksidan katın. Tabi ben kıvamını burdan bilemeyeceğim için sizin ayarlamanız daha doğru olacaktır. Kolay gelsin :)

bakırlık olan saç rengınız ama o resim.yanlış baktınız heralde.üstünüzde beyaz elbiseniz olan resim.saçlarınız toplu

hmm tşkler.
sizin resimlerinize baktımmı 12 .resimdeki saç rengniz ne renk acaba..

12. rengim Koleston perfect 7/37 dir, oksidanı %9(30volume) dur. Tabi orda boyanmadan önce saçım açılıp boyanmıştı, bu yüzden saçınız açmadan yapamazsınız.

Size önerdiğim 6/7 yani koleston perfect market boyası değildir. Bu yüzden marketteki boyalarla karıştırmayın. Bu boyayı internetten ya da kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz.

anladım.benm saçım siizn 15.resimiz varya onun bır ton daha koyuusu uçları yeşilimsi diplere göre..bana güzel bir kahve önerebilirmiisnz çok koyu olmayan ama.ben sıcak çikolata düşünmştüm ama nasıl bilmiyorum.böle siyah olur dıe korktum biraz..bi de marketlerde bulabılecgm boyalrdan olursa sevinirm .çünkü internetten sipriş verme şansım yok

bakırlık olan saç rengınız ama o resim.yanlış baktınız heralde.üstünüzde beyaz elbiseniz olan resim.saçlarınız toplu

15. renk yazmışsınız o yüzden öyle cevap verdim sonra düzeltip tekrar 12. saç rengimi yani toplu olanı yazmışsınız ben de oraya cevap yazdım. Boyanın içinde bakırlık yok fakat oksidanı %9 luk olduğu için bakırlık vermiştir.

Ne yazık ki saçınızdaki yeşillenmeyi almadan tatlı bir kahveye ulaşamazsınız. Ulaşsanız bile 5-6 yıkamadan sonra yeşillenme yine ortaya çıkacaktır. Koleston istemiyorum demişsiniz market boyası için o zaman lorealden önereyim 8.3 ya da 7.3 ile önce saçınızdaki yeşilliği almanız gerekir. Bunu uyguladıktan sonra saçınızın arkadan resmini çekip gösterin tekrardan, o zaman bir renk önerebilirim.

Tabii saçınız gerçekten benim 15. saç rengim kadar açıksa önerdiğim renkler tutar daha koyu ise sadece dibi tutar.

boya şu an saçımda ama 100 ml oksidan katınca çok koyu oldu bende mecbur 150 ml kattım katmadan bildiğin kulak memesi kıvamındaydı :)

Öncelikle zaman ayirıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.kızıl uzun süre oldu baya aktı saçimden sanırım neva volourdi.çikolata kahvede neva colour numarasını hatirlayamayacagim.bu boya akar mi.dipler koyu uçlar istediğim kahve tonlarında.yine bi kahvetonuyla kapatmak istiyorum.onerecegi boya ve boyama yöntemini merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…