- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
benim saçımda kuaför boya silme yaptı ve küllü kumral yükledim dedi ama saçım aka aka 8.3 gibi bir ton oldu küllü deil doreli sonra ben 1 ton koyulaştırmak istiyorum dedim 7.23 majirel boyadı tabiki oda aktı 1,5 ayda şuanda 7-8 arası 8.0 gibi doreli bir renk
burda biraz koyu çıktı ama biraz sarıya dönük
ben küllüde yapsam dore oluyor çünkü saçım kestane ve beyaz tenli olduğum için iyi duruyor enazından bana göre ben 30luk oksidan aldım majirelin oksidanı diplerim koyu diye ama boyalı yerler açık kusura bakmayın sizi meşgul ediyorum ama birde majirelde 1e 1 demişsiniz ama üstünde 60ml boya 75 ml oksidan diyor
ben 15 dakida dipler 20 dk dip uç diye düşündüm
Merhabalar;
Size önerim koleston perfect 5/7 %6(20volume)luk oksidan iledir. Bunu boyarsanız kızıllığını alıp saçlarınızın doğal durmanızı sağlayacaktır.
Bu boya market boyası değildir. İnternette ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz.
loreal majirel 6.1'e boyatsam kızıllığı yüzünden bi sorun yaşarmıyım peki
Palette açık papatya ; açık kumral saçı ne renge kadar açar bir bilginiz var mı ?
meraba..beni affet dzisindeki feride yani şeyma korkmazın saç rengi nedir
Saçımın yarısı kendi rengim koyu kumral yarısıda platin üzeri,ne boyanan kumralın akmış hali.Koleston perfectten hangi rengi önerirsin dore yada olabildiğince açık sarımsı tonlarda olması için :18: koleston perfect 60 ml boya alıcam buna başka markanın oksidan suyunu 40 volumluk koysam olur mu saçım yanar mı.B
Merhaba,
beyz saçlar ile ilğili ne tavsiye edersiniz nasıl boyamak gerekir özellikle ön diplerim çok çabuk çıkıyor dip boyamayı nasıl yapmam gerekir renk farklılığı olmaması için.bi de şu an koleston küllü kumral ile boyuyorum sizin önereceğiniz renk var mı kumral tonları seviyorum buğday tenliyim.çok teşekkürler ilğiniz için....
Merhabalar;
Beyaz konusunda pek destekleyici bir şeyler söylememem açıkçası. Çünkü genelde herkes bundan şikayetçi.
Sanırım anladığım kadarıyla saçınızda ton farkı var. Sizin boyadığınız boya küllü kumral yani 7.1 dir. Benim önerebileceğim aslında pek çok renk var fakat siz esmer misiniz gözleriniz renkli mi, bunları bilmiyorum. Mesela esmer birine karamel rengi önersem çok abes kaçar o yüzden bunu bilmem gerekli.
Ayrıca bir dahaki cevabınıza saçlarınızı ayrıntılı bir şekilde nasıl boyadığınızı anlatırsanız nerede yanlışlık olduğunu söylebilirim. Bir de yüzünüzü teninizi ve gözünüzü kısaca yazarsanız renk tavsiyesinde bulunabilirim, iyi günler :)[/QUOT
Buğday tenliyim ,gözrengim açık kahverengi,yüzüm yuvarlak sayılır buarada 37 yaşındayım saçımın boyuda katlı küt
Boya işlemini genellikle eşim yapıyor,diplerden başlayıp en son uca doğru yediriyor,benim öğrenmek istediğim beyazlar olduğu için dipler parlıyor uçlarla arasında ton farkı oluyor,acaba uçlarını farklı dipleri farklı boyamam mı gerekir .açıcı ile oranlarını ayarlayarak bunu yapabilirmiyim.kumral rengi seviyorum ama bu beyazlardan kaynaklı ton farkını sevmiyorum.umarım derdimi anlatabilmişimdir.teşekkürler
Merhabalar;
Beyaz konusunda pek destekleyici bir şeyler söylememem açıkçası. Çünkü genelde herkes bundan şikayetçi.
Sanırım anladığım kadarıyla saçınızda ton farkı var. Sizin boyadığınız boya küllü kumral yani 7.1 dir. Benim önerebileceğim aslında pek çok renk var fakat siz esmer misiniz gözleriniz renkli mi, bunları bilmiyorum. Mesela esmer birine karamel rengi önersem çok abes kaçar o yüzden bunu bilmem gerekli.
Ayrıca bir dahaki cevabınıza saçlarınızı ayrıntılı bir şekilde nasıl boyadığınızı anlatırsanız nerede yanlışlık olduğunu söylebilirim. Bir de yüzünüzü teninizi ve gözünüzü kısaca yazarsanız renk tavsiyesinde bulunabilirim, iyi günler :)[/QUOT
Buğday tenliyim ,gözrengim açık kahverengi,yüzüm yuvarlak sayılır buarada 37 yaşındayım saçımın boyuda katlı küt
Boya işlemini genellikle eşim yapıyor,diplerden başlayıp en son uca doğru yediriyor,benim öğrenmek istediğim beyazlar olduğu için dipler parlıyor uçlarla arasında ton farkı oluyor,acaba uçlarını farklı dipleri farklı boyamam mı gerekir .açıcı ile oranlarını ayarlayarak bunu yapabilirmiyim.kumral rengi seviyorum ama bu beyazlardan kaynaklı ton farkını sevmiyorum.umarım derdimi anlatabilmişimdir.teşekkürler
Beyazın özellikle dipteki ton farklı küllü renkten olabilir. Bu yüzden madem ki kumral tonlar seviyorsunuz, 7.1 yerine 7.0 kullanın. Ve boya ölçüsü şöyle olmalıdır. Diyelim ki bir tüp boya 60 ml ise oksidanı 40 ml katmanız gerekir. yani mantık şudur. boya her zaman 20 ml daha az olmalıdır oksidana göre. Bu sayede hem ton farkı azalır hem de beyazlar daha iyi kapanır. Oksidan seçerken %6(20volume) lık tercih edilmelidir.
Ayrıca boyarken ilk etapta SADECE dipleri boyayın ve uçlarına sürmeden 10-15 dk bekleyin. 15 dk bittikten sonra uçlarına geçip sadece 20 dk bekletin. Dibi bekletmeden uçlara geçmek de ton farkı oluşturur.
Ayrıca boya olarak önerim Koleston perfect 7/7 dir. Bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?