merhabalar,teşekkürler konu için.Orta kumral saç rengim,buğday tenli mavi gözlüyüm.röfleli kullandığım saçlarımı açık kumral yapmak istedim fakat kuaförüm yakışmayacağını iddia etti ve bal sarısının içine kahve katarak boyadı saçlarım kestane oldu ve hiç hoşlanmadım.Açık kumral yapmak istiyorum saçlarımı önerilerinizi bekliyorum saç rengimi ve istediğim resimi ekliyorum şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 687859 Eki Görüntüle 687861
merhaba arkadaşım, bana da yardımcı olursan çook sevinirimmalesef saçlarım benim kabusum şuan şimdi baştan anlatmaya başlıyorum
3 sene koleston özel kızıllar serisinden aşk alevi'ni kullandım. sonunda bıktım ve 5 aya yakın saçımı boyamadan bekledim, boya iyice aksın istedim. tabi bu sırada saçım uzadı ve 5 cm kendi saçım, yani koyu kumral saçım çıktı. ben saçımın komple açık kumral olmasını istiyordum. gittim loreal sublime mousse 70 ile saçımı boyadım, çok yanlış bir tercihmiş bu ama marketteki kız önermişti, salak kafam. saçımın dipleri tuttu sadece, kızıllarım kapanmadıdaha sonra 1 ay bekleyip, loreal preference 7.1 ile saçımı boyadım. bu daha iyi kapattı kızıllarımı. fakat şuan saçımın kendi saç rengi olan kısmım kumral, 5-6 cm kadarı yani, ama geri kalan eskiden kızıl renkte boyalı olan kısım kızıl kahve
saçım çok ince telli ve seyrek sayılır, o yüzden açıcı ile açmak istemiyorumbu şekilde saçım abuk zubuk halde de gezmek istemiyorum
yeşil gözlü ve beyaz tenliyim, sizce bana hangi renk gider :26: sarı bana yakışır mı, yakışırsa hangi tonlarını önerirsiniz, yakışmazsa ben açık küllü kumral düşünüyorum, bu renk olur mu sizce bana :26: ve saçımı şuanki halinden nasıl kurtarabilirim :18:
saç siliciden bahsetmişsiniz, silici kullansam saçımın üst kısmıyla alt kısmı aynı tona ulaşır mı? ne yapacağımı şaşırdım artık
lütfen bana yarcımcı olun, çok teşekkür ederim
Ben beyaz tenli yesil gozlu ve sarisinim
Sanirim yakisiyor :)
Bence siz de deneyin :)
çok teşekkür ederim. ama benim kaşlarım koyu kahve, siyah değil ama onları ne yapacağım :26: bir de sizin saç renginiz hangisi, link yollayabilir misiniz, merak ettim. sarının da bir sürü tonu var çünkü
Kaslarinizi da boyayabilirsiniz belki? :)
Benim kaslarim sari bilemeyecegim onu ama koyu kaslar bazen cok da kotu durmuyor sarinin tonuna gore falan degisir
Ama yine de biraz actirin derim :)
Saclarim da suna yakin bir renk ama daha acik aslinda guneste sapsari oluyor bazen koyu duruyor falan cok ilginc bir sey
Bazen bu fotograftakinden 5 ton acik gozukuyor bazen de koyu
Eki Görüntüle 688210
Siz acik sari mi istiyorsunuz? :)
bunu açmadan elde edemezsin sanırım gerçekten hoş renk
merhabalar,teşekkürler konu için.Orta kumral saç rengim,buğday tenli mavi gözlüyüm.röfleli kullandığım saçlarımı açık kumral yapmak istedim fakat kuaförüm yakışmayacağını iddia etti ve bal sarısının içine kahve katarak boyadı saçlarım kestane oldu ve hiç hoşlanmadım.Açık kumral yapmak istiyorum saçlarımı önerilerinizi bekliyorum saç rengimi ve istediğim resimi ekliyorum şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 687859 Eki Görüntüle 687861
merhaba arkadaşım, bana da yardımcı olursan çook sevinirimmalesef saçlarım benim kabusum şuan şimdi baştan anlatmaya başlıyorum
3 sene koleston özel kızıllar serisinden aşk alevi'ni kullandım. sonunda bıktım ve 5 aya yakın saçımı boyamadan bekledim, boya iyice aksın istedim. tabi bu sırada saçım uzadı ve 5 cm kendi saçım, yani koyu kumral saçım çıktı. ben saçımın komple açık kumral olmasını istiyordum. gittim loreal sublime mousse 70 ile saçımı boyadım, çok yanlış bir tercihmiş bu ama marketteki kız önermişti, salak kafam. saçımın dipleri tuttu sadece, kızıllarım kapanmadıdaha sonra 1 ay bekleyip, loreal preference 7.1 ile saçımı boyadım. bu daha iyi kapattı kızıllarımı. fakat şuan saçımın kendi saç rengi olan kısmım kumral, 5-6 cm kadarı yani, ama geri kalan eskiden kızıl renkte boyalı olan kısım kızıl kahve
saçım çok ince telli ve seyrek sayılır, o yüzden açıcı ile açmak istemiyorumbu şekilde saçım abuk zubuk halde de gezmek istemiyorum
yeşil gözlü ve beyaz tenliyim, sizce bana hangi renk gider :26: sarı bana yakışır mı, yakışırsa hangi tonlarını önerirsiniz, yakışmazsa ben açık küllü kumral düşünüyorum, bu renk olur mu sizce bana :26: ve saçımı şuanki halinden nasıl kurtarabilirim :18:
saç siliciden bahsetmişsiniz, silici kullansam saçımın üst kısmıyla alt kısmı aynı tona ulaşır mı? ne yapacağımı şaşırdım artık
lütfen bana yarcımcı olun, çok teşekkür ederim
saçlarımı yaklaşık 4 gün önce açtım ve majiblond 911 sipariş ettim sence bu saça boyasam yaklaşık nasıl bir renk olur korkuyorum açıkçası kötü olacak diye sadece fikir almak istedim şok bir sürpriz olmasın diye
Eki Görüntüle 688022
meraba......boya silicileri hint kınasını akıtırmı acabaa..birde saçlarımı koyu sarı düşünüyorum bu hint kınasını röfle setiylemi yoksa saç açıcılarlamı açmalıyım..nette gördüğüm kadarıyla röfle setiyle siyah saçını açarak sarı elde eden var ama saç açıcılar turunculaştırmıyo mu
Benimde sorununa cep verirsiniz ben ayrı konu almıştım.ltf
Banada yardımcı olurmusunuz ben sarışınım 3 ay önce saçlarımi kızıla boyamistim. Şimdi epey aktı sacim ve ben çikolata kahveye boyadim ama sac dinlerim siyah oldu uçlar daha acik diplere göre.kahve tonları istiyorum ben beyaz tenli biriyim. Bu saçları nasil kurtarırım bana boya tavsiyesi verirsiniz cok sevinirim.direk herhangi bi kahve tonunda boya alsAm kurtarabilirmiyim saçlarımin rengini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?