Öncelikle zaman ayirıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.kızıl uzun süre oldu baya aktı saçimden sanırım neva volourdi.çikolata kahvede neva colour numarasını hatirlayamayacagim.bu boya akar mi.dipler koyu uçlar istediğim kahve tonlarında.yine bi kahvetonuyla kapatmak istiyorum.onerecegi boya ve boyama yöntemini merakla bekliyorum.
canım ben lorael inoa 9.1 boya aldım kendi oksidanı var ben onu almadım ve 1litrelik oksidanı gösterip 60gr koyun diyor kafam karıştı. ben farklı bir oksidanla boyayacaktım.yıllardır saçımı boyatıyorum artık kuaförlerden canım yandı ve evde profesyonel boyalarla boyamaya.hangi oksidan iyidir sizce böyle güçlü boyalar için ne kullanmalıyım?
Merhabalar;
9 ve daha açık renkler için %9(30volume) oksidan kullanılır. FAKAT: 8 ve 7 gibi renklerde bazen özel durumlarda %6(20volume) yerine %9(30volume) oksidan kullanılır. Özel durumlar derken mesela Loreal Majirel 7.43 ile saçınızı boyayacaksıız diyelim ki. Bu boyanın halk dilindeki ismi SULTAN BAKIRIdır. Bunun bakırlığının daha yoğun yani canlı gözükmesi için %9(30volume) oksidan kullanılır. Ama normalde 7 ile başlayan boyalarda %9(30volume) oksidan kullanılmaz.
Yani sizin almanız gereken 9.1 boya için %9(30volume) oksidandır. Tabi zemin renginiz nedir, bilmiyorum.
Bu arada profesyonel boya ile boyayacaksanız size Loreal Majirel ya Koleston perfect öneririm. Profesyonel kuaförler salonlarından özellikle bu iki markayı seçmektedirler.
Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.
Merhabalar;
İlk önce geç yazdığım için özür dilerim.
Bu saçı açmadan elde edemezsiniz. Saçınız ne zaman boyandı bilmiyorum ama altında röfle olduğu için akacaktır. Aktıktan sonra saçınızı açtırın. Sonrasında da Koleston perfect 8/7 +%9(30volume) oksidanla öneririm. Ama sizin yüklediğiniz resim 8.1 dir ve oksidanı %9(30volume) dur.
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,açtırmayı düşünmüyorum çünkü saçım röfleden dolayı çok yıprandı.doğal bir kumral olsun istiyorum,daha koyusunumu yapmalıyım acaba 7.1 nasıl olur sizce
Sadece diplerinizin tutacağını düşünüyorum, boyalı olan yerlerin de birazcık kızıllığını alır o kadar.
En son 3 boya karıstırdım saymayayım en iyisiİstediğim renk soldaki renk Eki Görüntüle 689607 Kendi rengimde bu dipleri çıktı 3 cm kadar. Şimdilik elimde olan fotoğraf bu
Eki Görüntüle 689606
diyelim kuaför toptancılarından koleston perfect veya majirel boya aldım
fakat yanına oksidanını , ya koleston veya nevanın diğer market boyalarında kullanılan oksidanlarını veriyorlar..
bu boyalarla bu oksidanları kullansak bi fark doğar mı? yoksa kuaförlerin kullandığı oksidanlardan mı kullanmalıyız?
teşekkürler...
meraba..16yasındayım lise2ye gidiyorum saçlarımı sarı yapmak istiyorum fakat saçımda hint kınası var..sarı boyalı saçın doğal durmasını istiyorum bunun için hangi boyaları kullanabilirim..saçımı doğal göstermesi için röfle balyaj filan gerek varmı..nasıl bi yol izlemem gerek
Ben platin saçlarıma 6.0 kumrala boyattım 1 sene geçti üzerinden bir daha boya vurmadım.Suan saçımın boy kısmı açık kumral gibi güneşte sarımsı parlıyo.Evde kendim alıp tarçın bakırla altın sarısını karıştırırsam güzel bi hürrem gibi renk elde eder miyim.yoksa açılması mı gerek.
benim saçlarım kestane rengiydi.geçtiğimiz yaz içinde bakır olan karamele boyandı.onun üstüne loreal sublime mousse 50 saf kestaneye boyadım 2 kez 1 ay arayla.3.ay 40 saf koyu kestaneye boyadım.4 ay onceydi 3. boyamam şimdi boyalar akyı o kadar koyu değil ancak güneşte kızıl kızıl.ben saçımı küllü ama açık olmayan bi renge boyamak istiyorum.ten rengim bronz.18 yaşındayım doğal durmasını istiyorum.ne önerebilirsiniz?
iyi günler benim saçlarımın dipleri kestane tonunda boyalı yerleri ise 8li tonlarda ben saçımın tamamını 7.31 loreal majirel boyamak istiyorum dipler koyu olduğu için 30′luk oksidan (loreal majirelin) aldım uclarada sürsem olurmu saçımın tamamı aynı renk 7.31 olsun istiyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?