Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Nevacolor çikolata kahve 6.7 baktım siz söyleyince. Sana önerebileceğim Loreal Mjirel 5.3 tür. Fakat şu ankinde daha koyu olur. Saçını kapatır. Bu boya market boyası değildir. Tam olarak saçını görmediğimden SADECE tahmini bir boya söyleyebiliyorum.

canım ben lorael inoa 9.1 boya aldım kendi oksidanı var ben onu almadım ve 1litrelik oksidanı gösterip 60gr koyun diyor kafam karıştı. ben farklı bir oksidanla boyayacaktım.yıllardır saçımı boyatıyorum artık kuaförlerden canım yandı ve evde profesyonel boyalarla boyamaya.hangi oksidan iyidir sizce böyle güçlü boyalar için ne kullanmalıyım?

Merhabalar;

9 ve daha açık renkler için %9(30volume) oksidan kullanılır. FAKAT: 8 ve 7 gibi renklerde bazen özel durumlarda %6(20volume) yerine %9(30volume) oksidan kullanılır. Özel durumlar derken mesela Loreal Majirel 7.43 ile saçınızı boyayacaksıız diyelim ki. Bu boyanın halk dilindeki ismi SULTAN BAKIRIdır. Bunun bakırlığının daha yoğun yani canlı gözükmesi için %9(30volume) oksidan kullanılır. Ama normalde 7 ile başlayan boyalarda %9(30volume) oksidan kullanılmaz.

Yani sizin almanız gereken 9.1 boya için %9(30volume) oksidandır. Tabi zemin renginiz nedir, bilmiyorum.

Bu arada profesyonel boya ile boyayacaksanız size Loreal Majirel ya Koleston perfect öneririm. Profesyonel kuaförler salonlarından özellikle bu iki markayı seçmektedirler.

Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

Yok canım başka bir şey teşekkür ederim.

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim,açtırmayı düşünmüyorum çünkü saçım röfleden dolayı çok yıprandı.doğal bir kumral olsun istiyorum,daha koyusunumu yapmalıyım acaba 7.1 nasıl olur sizce

Sadece diplerinizin tutacağını düşünüyorum, boyalı olan yerlerin de birazcık kızıllığını alır o kadar.

1. En son hangi marka ve numara ile boyadınız ?
2. Ulaşmak istediğiniz rengi resim yükleyiniz ?
3. Saçınızın son halinin resmini yükleyiniz ?

En son 3 boya karıstırdım saymayayım en iyisi İstediğim renk soldaki renk Kendi rengimde bu dipleri çıktı 3 cm kadar. Şimdilik elimde olan fotoğraf bu

En son 3 rengi karıştırdım yazmışsınız. Onları söylerseniz sevinirim. İçinde kızıllık var sanırım bu yüzden kızıllığı yok etmeden istediğiniz rengi elde etmeniz mümkün değil.

diyelim kuaför toptancılarından koleston perfect veya majirel boya aldım
fakat yanına oksidanını , ya koleston veya nevanın diğer market boyalarında kullanılan oksidanlarını veriyorlar..
bu boyalarla bu oksidanları kullansak bi fark doğar mı? yoksa kuaförlerin kullandığı oksidanlardan mı kullanmalıyız?
teşekkürler...

Merhabalar;(Geç yazdığım için kusura bakmayın)

Ben kendim kuaför oksidanı almıştım. Ama bittiğinde ve acelem olduğunda tabiki market oksidanı almıştım. Kuaför olmadığım için tam olarak fark nedir bilmiyorum ama marketlerdeki peroksit, kuaförlerdeki krem oksidan. Sanırım kuaförlerdeki daha iyi kalite oluyor.

Ben kullanmamaya çalışıyorum ama tabiki mecbur kalınca kullandım. Küçük satılmadığından 1 litre oluyorlar kuaför oksidanları. Bu yüzden biraz pahalı gibi geliyor. Bu yüzden seçimi size bırakıyorum.

meraba..16yasındayım lise2ye gidiyorum saçlarımı sarı yapmak istiyorum fakat saçımda hint kınası var..sarı boyalı saçın doğal durmasını istiyorum bunun için hangi boyaları kullanabilirim..saçımı doğal göstermesi için röfle balyaj filan gerek varmı..nasıl bi yol izlemem gerek

Ben platin saçlarıma 6.0 kumrala boyattım 1 sene geçti üzerinden bir daha boya vurmadım.Suan saçımın boy kısmı açık kumral gibi güneşte sarımsı parlıyo.Evde kendim alıp tarçın bakırla altın sarısını karıştırırsam güzel bi hürrem gibi renk elde eder miyim.yoksa açılması mı gerek.

benim saçlarım kestane rengiydi.geçtiğimiz yaz içinde bakır olan karamele boyandı.onun üstüne loreal sublime mousse 50 saf kestaneye boyadım 2 kez 1 ay arayla.3.ay 40 saf koyu kestaneye boyadım.4 ay onceydi 3. boyamam şimdi boyalar akyı o kadar koyu değil ancak güneşte kızıl kızıl.ben saçımı küllü ama açık olmayan bi renge boyamak istiyorum.ten rengim bronz.18 yaşındayım doğal durmasını istiyorum.ne önerebilirsiniz?

Saçınızda kına varsa evde kendiniz AÇICI KULLANSANIZ DAHİ açamazsınız. Açmaya kalkarsanız saçınızın açıldığını değil TURUNCULAŞTIĞINI göreceksinizdir. Bu yüzden profesyonel bir kuaföre gitmenizi saçınızı yakmadan açılmasını tavsiye ederim.

Merhabalar;

Size önerim hürrem rengi zaten hazırken niye boya karıştırmakla uğraşıyorsunuz ?
Hürrem rengi Loreal Majirel 7.43 + %9(30volume)luk oksidan
Bir ton açığı da Koleston perfect 8/43 + %9(30volume)luk oksidan ile elde edilir.

Siz ise tarçın bakırla altın sarısını karıştırayım demişsiniz. turuncu bir renk sarı ile karıştırılmaz. Bu yüzden saçınız kötü tutacaktır. Benim tavsiyem ilk etapta ilk söylediğim boya yani 7.43 ile boyamanız bu sayede renk oturunca ikinci sefer 8/43 e geçebilirsiniz.

Bu boyalar market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirisiniz.

Merhabalar;

Size önerim koleston perfect 5/7 %6(20volume)luk oksidan iledir. Bunu boyarsanız kızıllığını alıp saçlarınızın doğal durmanızı sağlayacaktır.

Bu boya market boyası değildir. İnternette ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz.

iyi günler benim saçlarımın dipleri kestane tonunda boyalı yerleri ise 8li tonlarda ben saçımın tamamını 7.31 loreal majirel boyamak istiyorum dipler koyu olduğu için 30′luk oksidan (loreal majirelin) aldım uclarada sürsem olurmu saçımın tamamı aynı renk 7.31 olsun istiyorum şimdiden teşekkürler

Merhabalar;

En son hangi boyayı kullanmıştınız ? Bunu bilmem gerekiyor çünkü direkt 7.31 i boyayın dersem saçınızda yeşillenme olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…