Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Eki Görüntüle 695990
bu saç sizce ne renk?çok beğendim rengi.. uçlar filan balyaj sanırım..küllü bir ton sanki 7.1 gibi olabilir mi?:44:
tıklayarak büyütürseniz daha net görünür
rica edersem konuma bakabilir misin? http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/616150-nasl-renk-olur-resimli.html#post30074385
size daha önce başka soru sormuştum ama şu aşağıdaki resim ne renk öğrenebilirmiyim
şimdiden teşekkürler
bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen?
thalıa yıne bensaçlarımı önerdığın badem kahvesıne boyadım çokta hoş oldu ama altta röfle olduğundan yıne akıyor ılk boyadığım ggıbı değil Eki Görüntüle 696243 şu renge boyasam dıyorum ama ne renktı bu hiç bi fikrım yok
En son 3 rengi karıştırdım yazmışsınız. Onları söylerseniz sevinirim. İçinde kızıllık var sanırım bu yüzden kızıllığı yok etmeden istediğiniz rengi elde etmeniz mümkün değil.
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Merhabalar;
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz? Benim su andaki saç rengim 1.resimdeki renk ama kuaföre boyattığım için rengin adını bilmiyorum ama açıcıyla yapıldı. İstediğim renkler diğer resimlerdekiler nasıl elde edebilirim kuaföre yaptırıcam ama anlamıyo beni siz bu rengin nasıl tutcağını biliyosanız yardımcı olur musnuz?
Hepsi farklı renkler biliyorum ama ortak olan bir şey var hepsinde ben anlıyorum onu ama anlatamıyorum koyu küllülük olsun doğal olsun ve asla dorelik olmasın istiyorum anlayan biri yardım etsin lütfen
Eki Görüntüle 696552
Eki Görüntüle 696575 Eki Görüntüle 696576 Eki Görüntüle 696577
merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. ben 2 yıldır röfleli saç kullanıyorum ten rengim buğday röflenin yakıştığını söylüyor çevrem fakat ben artık biraz sıkıldım. şuan röflelerim 4 parmak kadar aşşağılarda kaldı ve ben 1 hafta önce dip boya yaptırdım içime şinmedi dip boyam kumral fakat kızılımsı bir kumral oldu beni kapattığını düşünüyorum şuan saçımı komple küllü kumrala boyamak istiyorum daha önce koleston küllü kumrala boyamıştım ve biraz koyu bir renk elde etmiştim şimdi yine boyasam röfleler yeşillenirmi ve önereceğiniz boya markası varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler istediğim renk aşşağıda cevabınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 697236 Öncelikle merhaba. Ben açık kumralım, sarıya çok yakın bir ton saç rengim.
Bu rengi evde elde edebilir miyim acaba? Ya da kuaföre mi gitmeliyim? Güvenemiyorum pek kuaförlere.
Ve tabi ilk kez boyatacağım saçlarımı. Şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?