Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen?

size daha önce başka soru sormuştum ama şu aşağıdaki resim ne renk öğrenebilirmiyim
şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• $imagesCACPE97V.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 120
size daha önce başka soru sormuştum ama şu aşağıdaki resim ne renk öğrenebilirmiyim
şimdiden teşekkürler

Koleston perfect 8/7 dir ve oksidanı %9(30volume)dir. Ancak saçınız 8 numaradan daha koyuysa bunu tutturamazsınız. 8 numaradan daha açık ve küllü bir tonsa da öncesinde yani ilk boyamada dore yansımalı renk tercih edilmeli ki saç grileşmemeli.

thalıa yıne ben saçlarımı önerdığın badem kahvesıne boyadım çokta hoş oldu ama altta röfle olduğundan yıne akıyor ılk boyadığım ggıbı değil Eki Görüntüle 696243 şu renge boyasam dıyorum ama ne renktı bu hiç bi fikrım yok

Koleston perfect 7/75ile tutturabilirsin. yalnız badem kahvesi 6.30 dur bu yüzden aksa da tutar mı saçınızı görmediğim için bir şey diyemiyorum.

Gerekli bilgiyi tburcu arkadaşımızdan aldım. Çok mantıklı bilgiler verdi. Sana da teşekkür ederim.

öncelikle magdurların yanında oldgun ılglendgn ıcın takdır edyorum senı :))) bnm sorunum burda http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/616333-yardim-edin.html yardımcı olabılırmısın banada ?

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz? Benim su andaki saç rengim 1.resimdeki renk ama kuaföre boyattığım için rengin adını bilmiyorum ama açıcıyla yapıldı. İstediğim renkler diğer resimlerdekiler nasıl elde edebilirim kuaföre yaptırıcam ama anlamıyo beni siz bu rengin nasıl tutcağını biliyosanız yardımcı olur musnuz?
Hepsi farklı renkler biliyorum ama ortak olan bir şey var hepsinde ben anlıyorum onu ama anlatamıyorum koyu küllülük olsun doğal olsun ve asla dorelik olmasın istiyorum anlayan biri yardım etsin lütfen

Eki Görüntüle 696576

Merhaba.Saçım kumral renkteydi ve ben bakır istediğim için Garnier 7.4'e boyadım. Önce diplere sora uçlara boyadım. Zaman farkından dolayı mı bilemiyorum ama dipleri daha açık oldu ama istediğim renkten koyu oldu. Çok koyu bakır, kızıl gibi oldu ben daha açık bakır istiyordum. O renge ulaşmak için ne yapmam gerekiyor? Ya da tekrar kendi rengime boyarsam tutar mı yoksa o da akıp daha kötü mü olur? Şimdiden teşekkür ederim.

Evet hepsi küllü renktir. Bu rengi elde etmek için açtırmanız gerekir. Saçınız çok koyu değildir Bu yüzden çok fazla beklemeniz gerekmiyor. Kuaföre gidip 8.1 ya da 9.1 tonlarında istiyorum derseniz yardımcı olurlar. Bunu tutturmak zordur bu yüzden profesyonel bir kuaföre gitmenizi öneririm.

Öncelikle merhaba. Ben açık kumralım, sarıya çok yakın bir ton saç rengim.
Bu rengi evde elde edebilir miyim acaba? Ya da kuaföre mi gitmeliyim? Güvenemiyorum pek kuaförlere.
Ve tabi ilk kez boyatacağım saçlarımı. Şimdiden teşekkürler :)

merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. ben 2 yıldır röfleli saç kullanıyorum ten rengim buğday röflenin yakıştığını söylüyor çevrem fakat ben artık biraz sıkıldım. şuan röflelerim 4 parmak kadar aşşağılarda kaldı ve ben 1 hafta önce dip boya yaptırdım içime şinmedi dip boyam kumral fakat kızılımsı bir kumral oldu beni kapattığını düşünüyorum şuan saçımı komple küllü kumrala boyamak istiyorum daha önce koleston küllü kumrala boyamıştım ve biraz koyu bir renk elde etmiştim şimdi yine boyasam röfleler yeşillenirmi ve önereceğiniz boya markası varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. ben 2 yıldır röfleli saç kullanıyorum ten rengim buğday röflenin yakıştığını söylüyor çevrem fakat ben artık biraz sıkıldım. şuan röflelerim 4 parmak kadar aşşağılarda kaldı ve ben 1 hafta önce dip boya yaptırdım içime şinmedi dip boyam kumral fakat kızılımsı bir kumral oldu beni kapattığını düşünüyorum şuan saçımı komple küllü kumrala boyamak istiyorum daha önce koleston küllü kumrala boyamıştım ve biraz koyu bir renk elde etmiştim şimdi yine boyasam röfleler yeşillenirmi ve önereceğiniz boya markası varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler istediğim renk aşşağıda cevabınızı bekliyorum

Eklentiler

• $untitledhh.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 130

Merhabalar;

7.1 ya da 8.1 ile boyarsanır yeşillenir daha açık küllü tona boyarsanız da grileşir. Saçlarınızda röfle var bu işlemi evde yapmanızı önermem. Evde yapsanız da ilk önce doreli renk tercih edilmeli yani 2 ay sonra belki 3 ay sonra elde edersiniz.

Saçlarınızı ilk kez boyatacaksınız KESİNLİKLE kuaföre gitmenizi öneririm. Çünkü ilk boyamada saçı sarıya bile boyasanız BAZEN kızılımsı renk çıkabiliyor. Ki bana gösterdiğiniz renk, deneyimi olmayan biri için çok zordur. Tabi renk önerin derseniz öneririm ama %100 tutar demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…