Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Dün saçımı ilk defa boyadım. saçım bu renkti düne kadar
Dün loreal excellence 8.1 e boyadım ve şuan turuncumsu br renk var. Ne yapmam lazım yıkadıkça geçer mi bu turunculuk yoksa tekrar boyamam mı lazım. Çok mutsuzuumm

Merhabalar;

Saçın ilk defa küllü ile boyanması saçta kızıllığa ya da turunculuğa neden olur. Ne yazık ki ne kadar yıkansa da geçmez. Kızıllığın geçmesi için Koleston perfect 8/7 öneririm. Bu kızıllığı minimuma indirir. Sonrasında yine resmini yükleyip bakalım.

merhaba canım yine ben.:) sana bir renk danışmak istiyorum şunun rengi nedir altları yani

Merhabalar;

Bu renk Koleston perfect 8/11 +%9(30volume)luk oksidanla elde edilebilir fakat bu rengi elde edebilmek için bu boyayla kendi saçınız olması ya da saçınızın daha açık bir renk olması gerekir. Yani saçınız koyuysa direkt 8/11 uygulamanız bir sonuç vermez. Ayrıca saç açılsa da resimdeki renk küllü olduğu için bunu evde elde etmeniz zordur.

Son düzenleme:
saçım koyu kahve resimdeki gibi

bu ton ve rengi istiyorum.

mümkün müdür :26:

saçım koyu kahve resimdeki gibi

bu ton ve rengi istiyorum.

mümkün müdür :26:

MERHABALAR;

İlk kez yapacaksanız KESİNLİKLE evde denemeyin çünkü istediğiniz ton küllüdür ve marketten küllü ton alıp evde denerseniz küllü değil kızıl ton tutar. Kuaföre gitmenizi öneririm.

peki evde yapabilecegim benzer tonda bir boya var mi?

peki evde yapabilecegim benzer tonda bir boya var mi?

Benim size tavsiyem karamel tonda ombredir. İlk kez boyatacaksanız benim dediğimi dikkate almanızı öneririm. Bu sayede saçların güneşten açılmış gibi parlak şık ve doğal duracak. Devamı geldikçe de üstüne devam ettirirsiniz aynı şekilde. Üstelik dip boyasıyla uğraşmanıza gerek kalmaz 6 ayda bir bile ancak giderseniz kuaföre. Tabi size kalmış ama bir düşünün derim. Benim dediğim şekil bu;

Eki Görüntüle 699584

tesekkurler , peki bunun icin kuafore ne diyeyim? anlasma sorunumuz var da kuaforlerle :)

sacimi cok boyadim daha once ama suan sadece uclari karamel bu arada

tesekkurler , peki bunun icin kuafore ne diyeyim? anlasma sorunumuz var da kuaforlerle :)

Bana gidecek tonda çok açık olmaya çok da koyu olmayan bir karamel tonda ombre istiyorum diyin. Ama lütfen prfofeyonel bir kuaföre gidin. İlk kez saç boyamak, saçı boyalı bir kişiye göre tutturması daha zordur.

merhaba benimde bi sorum olcak size
ben saçlarımı altın karamele boyadım ama üst kısmı alt kısımdan daha açık renk oldu ben tam tersi olmasını isttiyodum böyle bi dengesizlik oldu şimdi sadece saçımın üst kısmını boyayabileceğim bi renk var mı mesela altın kahveye boyasam biraz rengini koyulaştırır mı

Merhabalar;

Saçınıza başka boya sürmenizi önermem çünkü sanırım yeni boyadınız. Karamelin içinde turunculuk olduğu için ne renge boyarsanız boyayın 1 ay sonra yine turunculuklar çıkacaktır. Ve muhtemelen farklı olmasının sebebi saçınızı AYNI anda boyamanızdır. Yani saç boyarken özellikle bu gibi canlı renklerde ilk önce SADECE dip boyanmalı 15 dk beklenmeli sonrasında ise uçlara geçilip en fazla 15-20 dk beklenmeliydi.

Size tavsiyem aynı rengi yani altın karamel rengini almanız. SOnrasında içinde çıkan oksidanla değil, ayrıca 2 tane %9(30volume)luk oksidan alıp bir tüp altın karameli 2 kutu %9(30 volume) ie karıştırıp SADECE uçlarına yani koyu olan yerlerine sürüp 15-20 dk bekletip yıkamalısınız.

Yalnız size tavsiyem söylediğim işlemi daha önceki boyamanızdan EN AZ 20 gün sonra yapınız, yoksa HİÇBİR FAYDASI olmaz.

Saçlarımın zemini platin üzerine akmış bi boyaydı.Saçlarımın yarısı çok açık küllü kumral güneşte küllü sarı gibi parlıyor ama turunculuk yok.Ama tepelerim doğal sarı platin 11.00 boyadığımda altın rengi bakır gibi bi hal aldı.Ben bu rengi nasıl açık küllü kumral -sarı arası renge çevirebilirim açmak gerekir mi.napmalıyım :)

Merhabalar;

Saçlarınızın resmini çeker misiniz ? Uzaktan ve dibini. Çünkü sarı, ne kadar numara ile boyansa da farklı tutuyor ve tahmin etmek burdan zor.

merhaba
ben yıllardır yani yaklaşık 8 senedir kolestonun 11.1 açık küllü sarısını kullanmaktayım renk ilk boyamalarda istediğim renk oluyor ama yıkandıkça renk karemele dönüyor.
ve yıpranma sözkonusu.benimde istediğim saçımı yıpratmayan ve rengi sabit kalan bir boya istiyorum.garnier ve koleston perfect kullanmadım ama genelinde tavsiye ettiğiniz boyalar neden bu boyalar saç yıpratmayıp istenilen renk mi elde ediliyor.banada yardımcı olursanız sevinirim....

Şuan yanımda fotoğraf makinem yok.webcamle çektim çok net çıkmadı onuda ekledim buraya.Tepelerimde dorelik var.kendi saçım açıldığı için bakır altın rengi gibi bişi.Alt kısmı açık küllü sarı-kumral karışımı. fotoğrafını koyduğum kızın renginin tıpkısı saçımın boy kısmı.Tepemde eklediğim bakır renginin aynısı.

Eklentiler

• $Snapshot_20130501.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…