Dün saçımı ilk defa boyadım. Eki Görüntüle 698498 saçım bu renkti düne kadar
Dün loreal excellence 8.1 e boyadım ve şuan turuncumsu br renk var. Ne yapmam lazım yıkadıkça geçer mi bu turunculuk yoksa tekrar boyamam mı lazım. Çok mutsuzuumm
saçım koyu kahve resimdeki gibi
bu ton ve rengi istiyorum.
mümkün müdür :26:
MERHABALAR;
İlk kez yapacaksanız KESİNLİKLE evde denemeyin çünkü istediğiniz ton küllüdür ve marketten küllü ton alıp evde denerseniz küllü değil kızıl ton tutar. Kuaföre gitmenizi öneririm.
peki evde yapabilecegim benzer tonda bir boya var mi?
tesekkurler , peki bunun icin kuafore ne diyeyim? anlasma sorunumuz var da kuaforlerle :)Benim size tavsiyem karamel tonda ombredir. İlk kez boyatacaksanız benim dediğimi dikkate almanızı öneririm. Bu sayede saçların güneşten açılmış gibi parlak şık ve doğal duracak. Devamı geldikçe de üstüne devam ettirirsiniz aynı şekilde. Üstelik dip boyasıyla uğraşmanıza gerek kalmaz 6 ayda bir bile ancak giderseniz kuaföre. Tabi size kalmış ama bir düşünün derim. Benim dediğim şekil bu;
Eki Görüntüle 699584
tesekkurler , peki bunun icin kuafore ne diyeyim? anlasma sorunumuz var da kuaforlerle :)
sacimi cok boyadim daha once ama suan sadece uclari karamel bu arada
ombreyi küllü kahve ile yaptırsam olmaz mı
merhaba benimde bi sorum olcak size
ben saçlarımı altın karamele boyadım ama üst kısmı alt kısımdan daha açık renk oldu ben tam tersi olmasını isttiyodum böyle bi dengesizlik oldu şimdi sadece saçımın üst kısmını boyayabileceğim bi renk var mı mesela altın kahveye boyasam biraz rengini koyulaştırır mı
Saçlarımın zemini platin üzerine akmış bi boyaydı.Saçlarımın yarısı çok açık küllü kumral güneşte küllü sarı gibi parlıyor ama turunculuk yok.Ama tepelerim doğal sarı platin 11.00 boyadığımda altın rengi bakır gibi bi hal aldı.Ben bu rengi nasıl açık küllü kumral -sarı arası renge çevirebilirim açmak gerekir mi.napmalıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?