merhaba
ben yıllardır yani yaklaşık 8 senedir kolestonun 11.1 açık küllü sarısını kullanmaktayım renk ilk boyamalarda istediğim renk oluyor ama yıkandıkça renk karemele dönüyor.
ve yıpranma sözkonusu.benimde istediğim saçımı yıpratmayan ve rengi sabit kalan bir boya istiyorum.garnier ve koleston perfect kullanmadım ama genelinde tavsiye ettiğiniz boyalar neden bu boyalar saç yıpratmayıp istenilen renk mi elde ediliyor.banada yardımcı olursanız sevinirim....
Şuan yanımda fotoğraf makinem yok.webcamle çektim çok net çıkmadı onuda ekledim buraya.Tepelerimde dorelik var.kendi saçım açıldığı için bakır altın rengi gibi bişi.Alt kısmı açık küllü sarı-kumral karışımı.Eki Görüntüle 699925 fotoğrafını koyduğum kızın renginin tıpkısı saçımın boy kısmı.Tepemde eklediğim bakır renginin aynısı.
Dorelik olan yerleri küllü ile yani 9.1 ile küllü olan yerleri de 9.3 ile boyamanızı tavsiye ederim(Verdiğim boya numaraları palette ve syoss markaları için geçerli değildir, onların numara sistemi farklı). Size 11.1 tavsiye ederdim fakat ilk etapta yapmanız gereken saçtaki ton farkını eşitlemek ve 11. 1 in dore rengi mevcut değil. Bu yüzden dediğim numraları baz almanızı öneririm.
Burda 2 önemli husus vardır:
1. Saçınızı boyarken lütfen küllü olan yere küllü(9.1), dore olan yerde de dore(9.3) değdirmeyin.
2. Saçınızı boyarken oksidanı boyadan 10 ml az katın. Mesela 50 ml boya varsa, 40 ml oksidan olmalıdır.
Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.
Teşekkür ederim.eşitledikten sonra mı saçımı boyayayım tarçın rengine veya alttaki küllü kumrala.
Bakır olan yere küllü uygularsam yukarıda anlattığınız gibi yeşillik katar mı.Ben daha karar veremedim akşam vericem.Tepesi tarçın ya öyle tamamını boyarken hangi renk uygulamalıyım altı küllü o bakımdan .
meraba..doğal saçım üzerine avon 8.1 boyasam ne renk çıkar acaba
Merhabalar;
Avon marka önermiyorum, nedenim ise; saçları keçe gibi yapması.
Ana renk üzerine küllü ton boyamak, saçı küllü değil kızılımsı(gerçek kızıl değil) yapar. Bu yüzden kuaföre gitmenizi öneririm. İlk boyama evde yapıldığında eğer daha önce hiç boya deneyiminiz yoksa saçta ton farkına neden olur.
peki kuaföre boyattıktan sonra dip boyasınıda evde yapabilirmiyim yine kızıllaşmalar olur mu
Eki Görüntüle 700046
canım benim hayalimdeki renkde bu umarım yardımcı olursun...
saçımın dipleri siyah ama öyle simsiyah saçlar gibi deyil....
geri kalan kısınmda kahve rengi gibi uçlarına doğru kızıllık var biraz
ve saçımda ne yazıkki çok fazla beyazda var 28 yaşındayım üstelik
zaten bu beyazlar yüzünden sürekli boyuyorum
sence saçımı yukardaki renge dönüştürebilirmiyim....yukarıdaki renk karamel mi canım.bakırlık kızıllık istemiyorum çünkü.
ne yapmam lazım
şimdiden çok çokk teşşekür ederim
Merhabalar;
Bu renk Koleston perfect 8/41 + %9(30volume) luk oksidanla elde edilir.
LAKİN siz kızıllık bakırlık istemiyorum demişsiniz ama yüklediğiniz resmin içinde bakırlık mevcut. Üstelik bu rengi elde etmeniz için öncelikle saçlarınızın az miktarda açılması, kızıllığın olduğu yerlerin de kızıllığının akıtılması gerek. Bu işlemi yapmadan söylediğim boyayı boyarsanız SADECE dipleriniz tutar.
peki saçımı ne ile açayım öneriniz varmı hiç açmadım saçıma şimdiye dek.....açıcı çok yıpratırmı ki zaten çok sağlıklı bi saçım yok:26:
ne kadar açılması gerektiğini nasıl anlıcam....
sonra dediniz boyayı vurunca saçım böyle olurmu gerçekten
çok mu soru sordum kusura bakmaa
peki 1. sayfnızda bahsettiniz igora yı kullansam açıcı deyil ama sacı 2 3 ton açıyo demiştiniz yanılmıyosam....
yeterli olmaz mı:26:
ay pardon,igora falla atmışşım,kafa karmançorman
karıştırdım galiba kusura bakmayın
Sanırım Garnier 110 dan bahsediyorsunuz. Bu kızıllığı almaz, saçınıza 8/41 vurabilmeniz için saçınız 8-9 tonlarında olması yani sarı koyu sarı olması gerek. Garnier tabiki saçı açar ama en az 9 numara gelebilmeniz için 20 günde bir 3 kere saçınıza dibine sürmeden uygulamanız gerekir.
yordum seni tatlım,çok teşşekür ederim....ben biraz daha düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?