Evet bir kaç kez deneyin sayfayı yenileyin olur.
ya ben beceriksizim galiba yapamıyorum
Canım eğer uçlarının renginden memnunsan diplerini de o renge getirebilirsin. Emin misin turuncuğunu yok etmek istediğine ? Uçları güzel çünkü ?
zaten uçlarını beğeniyorum ama saç diplerine yukarıya doğru daha açık bi turunculuk var fark ettin mi renk tonları aynı değil eğer uçlarındaki rengi diplerde yapabilrsem değirmeyeceğim ama saçımda iki farklı ton var
O zaman sana tavsiyem Loreal Majirel 7.44 alıp %6(20 volume) ile saçlarını dengelemen. Yoksa uç rengin çok güzel. Bununla fazla turunculuğunu alırsın ilk başta uçlarına oranla bi ton koyu gözükür ama alt rengin de açık olduğundan akar.
tam olarak nasıl yapmalıyım sadece açık turuncu yani diplere uygulamalıyım dimi bide bu %6(20 volume) dediğin tam olarak nedir canım biraz anlatır mısın bu konularda biraz cahilim :)
Kusura bakma %6(20 volume) yazarken yanına oksidan yazmayı unutmuşum :) Hani marketlerde görürsün koleston ya da vital marka tekli oksidanlar satılır. Onların üstünde %6 ya da %9 yazar senin alman gereken %6 lık oksidan.
Sana sanırım 3 tane gerekli dediğim boya 60 ml. oksidan miktarı da 60 ml koy. Sonrasında ise karıştır önce sadece diplerine sür 10 dk bekle hemen ortalarına geç, yıkamadan 10 dk önce de uçlarına geç 10 dk dan fazla bekletme. :)
çok teşekkür ederim canım :) inşallah güzel yaparım :):) bilgilerin için tekrardan teşekkür ederim kurtarıcım oldun resmen :)
Rica ederim :) Dediğim boya market boyası değildir, kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsin.
Bu arada söylemeyi unuttum bir tüp boyaya 60 ml oksidan koy yani 3 tane boya alacaksan 180 ml oksidan gerekli sana:)
benim saçıma ne kadar boya alayım resimdeki kadar işte :)
Bence 4 tane alın ama tabi siz bilirsiniz. Biraz koyu olacağından yani bi ton koyusu 3 tane de yetebilir ama sonradan niye almadım diyeceğinize elinizde dursun derim tabi size kalmış :)
peki o zaman :) çok koyu olmaz dimi :)
Aslında budur renk ama bunun bakırlığının az olduğunu düşünün. Çünkü %6 lık oksidan kullanacaksınız. Evet normal saçınıza oranla koyu tutar. Ama bakırı bilirsiniz en fazla 10 yıkamaya açılıp daha güzel duracaktır, güvenin yaptım bu rengi çünkü :)
Eki Görüntüle 700748
bu saçım için çok olumsuz tepki aldım o yüzden şmdi korkuyorum diyebilirim:) beyaz tenliyim tabi çok beyaz değil normal yani kaşlarımda siyah oda çok koyu değil o yzden tepki aldım biraz :)
Merak etmeyin çok güzel tutacak, Kaşlarınızı da 5 dk boyayabilirsiniz rengini kırar daha hoş duracaksınız. Olumsuz tepki değil bu renk ne diye herkes merak edecek yaz da geliyor hoş bir renktir :)
Merhaba yeni konu açtım burayada yazmak istedim acil yardımınıza ihtiyacım varsaçlarm loreal majirel 7.1 küllü kumral boyalı. Ben resimdeki saç rengini elde etmek istiyorm. Loreal kataloğunda 8.07 koyu sarı hafif soğuk küllü diye bir ton var onunla boyasam bu rengi elde edebilirmiym, tabi açıcıya gerek kalmadan Eki Görüntüle 700796 Eki Görüntüle 700795 Eki Görüntüle 700797
Evet o ton olabilir fakat saçınızı en son 7.1 ile boyadığınızı söylüyorsunuz, saçınızı açmadan 8/07 ile boyarsanız sadece dipleriniz tutar bu yüzden saçlarınızı açmanız gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?