Thalia490 size dün saçımın rengini ton ton boyayarak açmakla ilgili soru sormuştum.Sizde saçlarımı 20 günde bir garnier 110 ile boyamamı söylemiştiniz. Birşey daha soracaktım sizce bu 20 günde bir yapacağım boyama işlemlerimi saçımı daha çok yıpratır yoksa böyle 2-3 ay uğraşmak yerine kuaförde açıcı kullandırarak boyatmak mı ?
O zaman sanırım kızılın koyu tonlarını kullanıyorsunuz ve ne yazık ki açmadan kumrala ya küllüye dönemezsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam kızıllığı alan koyu(çok koyu değil) renkler boyatıp aralarına küllü sarı şeklinde gölgeler attırırdım. Bu sayede saçınız minimum yıpranmış olur.
Evde kızılı açması baya bir zordur. Kuaföre gidecekseniz de zaten onlar işlerini bilirler.
Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Merhabalar;
Saçınıza başka boya sürmenizi önermem çünkü sanırım yeni boyadınız. Karamelin içinde turunculuk olduğu için ne renge boyarsanız boyayın 1 ay sonra yine turunculuklar çıkacaktır. Ve muhtemelen farklı olmasının sebebi saçınızı AYNI anda boyamanızdır. Yani saç boyarken özellikle bu gibi canlı renklerde ilk önce SADECE dip boyanmalı 15 dk beklenmeli sonrasında ise uçlara geçilip en fazla 15-20 dk beklenmeliydi.
Size tavsiyem aynı rengi yani altın karamel rengini almanız. SOnrasında içinde çıkan oksidanla değil, ayrıca 2 tane %9(30volume)luk oksidan alıp bir tüp altın karameli 2 kutu %9(30 volume) ie karıştırıp SADECE uçlarına yani koyu olan yerlerine sürüp 15-20 dk bekletip yıkamalısınız.
Yalnız size tavsiyem söylediğim işlemi daha önceki boyamanızdan EN AZ 20 gün sonra yapınız, yoksa HİÇBİR FAYDASI olmaz.
canım o fotoğraflar benim saçlarım ben bi fotoğraf yolladım ya sana sarı sen de avrupalı insanalr açmadan elde ediyor bunu dedin koleston küllü renkler önerdin ben şimdi soruyorum işte oriyalle açmam gerekmez mi saçlarımı diye sana
çok teşekkür ederim cevabınız için
bende sadece saçımın üst kısmını boyamak için gidip koyu kestane aldım
altın karamel ve 2 kutu %9 luk karıştırıp boyadığımda uçların rengi daha açık olur değil mi?üst kısmın koyulaşması içinde diplerin gelmesini bekliycem artık..
bi sorum daha olacak size şimdi demişsinizki hangi renge boyarsanız boyayın turunculuklar çıkar ortaya peki bu turunculukları yok etmek mümkün mü?yani saçım yine karamel olsun ama turunculuk olmasın istiyorum ne yapayım sizce
Mrb benimde bi sorum olcaktı şu an saçım siyah koleston 3/0 koyu kahve ile boyuyorum fakat renginden sıkıldım içinde kızıllık olmayan bi kahve ile boyamak istiyorum saç rengimi açmadan bunu yapmam mümkünmü acaba :26:
Buda saçımEki Görüntüle 702392
Eki Görüntüle 702393 buda istediğim saç rengi:44:
merhaba. saçlarımı kendim oksidan ve papatya suyuyla acmaya calıştım ve başardım gibi.. ama cok yıprandı , kötü bir görünümü var fotolarım ; Eki Görüntüle 702475
evet uçlarım cok yıprandı uçlarından biraz kestirip palette 8.77 tarçın bakır a boyamak istiyorum yani bu renk.
Eki Görüntüle 702474
sizce tutar mı bu renk gibi olur mu ? ayrıca beyaz tenliyim yakışacagını düşünüyorum...
merhaba ben ilk kez 1 buçuk ay önce saçımı boyattım. olmasını istediğim renk loreal 74 mango nun üstündeki renkti. fakat saçlarım çok ince telli olduğundan kuaför açmak istemedi, açmadan da olmaz dedi. velhasıl daha koyu bir renk oldu ve zaten hemen de aktı saçlarımın eski rengine döndü resmen.. orjinalde açık kumralım ama ara ara peroksit sürerek 1-2 ton açıyordum hep.
saçlarımın boyanmadan önceki hali
bu da kuaförden çıktıktan sonraki hali
şimdi sorum şu, dün bu sefer loreal 74 mango aldım kendim boyadım. ama bu sefer de daha boyanın üstündeki renkten daha kızıl bir renk elde ettim. bu boyayla örneğin açık sarı bir boyayı karıştırsam öyle denesem biraz daha açık ve bu istediğim renge yakın bir renk elde edebilir miyim? zaten tek tüp boya yetmiyor saçlarıma.. velhasıl istediğim daha açık bir bakır daha sarımsı, saçlarımı açmadan bu şekilde bir şeyler yapabilir miyim sizce?
Benim saçlarım şuanda açık kestane rengine boyalı ben eklentide eklediğim saç rengini elde etmek istiyorum rengin ne renk oldugunu anlayamadım fakat hoşuma gitti nasıl elde edebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 703134 Eki Görüntüle 703135 Eki Görüntüle 703136 Eki Görüntüle 703137 Eki Görüntüle 703138
Merhabalar;
Bu rengi Koleston perfect 8/71, 8/7, 7/38 renkleri ile elde edebilirsiniz. Açıklığına ya da koyuluğuna göre siz karar verin. Yalnız bunlardan birini seçseniz bile %9(30volume)luk oksidan ile uygulamalısınız.
Yalnız saç renginizin açık kestane olduğunu söylüyorsunuz. Bu rengi açmadan elde edemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?