Öncelikle çoook teşekkür ederim hızlı cevabınız içinaçıcı kullanmak istemiyorum birkaç kuaföre sordum açıcıya gerek kalmadan elde edebiliriz bu rengi, zaten sizinde saçınız çok koyu değil dediler, ama ben yinede guvenemedim. Evde kendim yapmak istiyorum. Majirel daha önce de kullandım ve çok memnun kaldm. Şimdi ne yapsam bilemedim kafam çk karışık
garnier 110 kaç tona kadar açar? turunculuk falan yapmaz değil mi? saçlarımda zaten bakır yansımalar var ne yapsam gitmiyorsaçlarım resimdeki gibi flashsız çekim, birde exicolor markasının 10 lu tonları var bir kere denemiştim o da yıpratmadan bir iki ton açımıştı saçımı siz ne önerirsiniz pişman olmak istemiyorum yaptıktan sonra :44:Eki Görüntüle 700830
Cok teşekkur ederim yardımlarıız içininşallah cesaretimi toplarsam birkaç gune boyamayı dusunuyorum boyadığım zaman resim de paylaşırım muhakkak
thalia: sanırım siz kuaförsünüz. hazır forumda kuaför bulmuşken ben de yararlanayım bilgilerinizden. ben saçıma son 2 yıldır kına yakıyorum ve içine kına taşı koyuyorum siyah tutması için. saçlarım zaten ince telli kına daha da inceltirmi, herkes besler diyo gerçekten besler mi, saçı beyazlatır mı. bu 3 soruma cevap verirseniz çok memnun olurum. ve saçlarımı uzatmak istiyorum dün forumda bi kuaför arkadaşın sinemaki kürünü okudum ve akşam hemen denedim. saç uzatmak kesin dediğiniz bir formül var mı. sanırım çok fazla sordum ama kusura bakmayın :) teşekkürler şimdiden....
Bu konuyu görmeden konu açmışım konu açmak yerine buraya yazabilirmiştimburayada yazayım madem
Benim şuanda kestane 4.0 ile boyadım şöyle Eki Görüntüle 700977 bundan önceki boyamalarımı sıralaycak olursam karışmasın dyekumral dore > kestane > sıcak çikolata > çok açık kumral > fındık kabugu > çikolata kahve > sarı şeklinde yani bundan 1 sene önce saçımda sarı vardı ben üzerine bu boyaları yaptım sonuç olarak şuanda kestane rengi saçlarım kuaföre gitmeden ve saçlarıma açıcı kullanmadan karamel elde etmek istiyorum ton ton açarak nasıl elde edebilirim sizce yardımcı olursanız çok teşekkür ederim hatta minnettar kalırım
Garnier 110 ile açabilirsiniz. Garnierin kutu ölçüleri Bir tüp boya 40 ml oksidanı ise 60 ml dır. Siz ayrıca marketten %9(30volume)luk oksidan alın. (koleton ya da vital markada tekli olarak satılıyor.)
Bir tüp boyaya(40 ml), 80 ml oksidan koyun. Yani kutudaki oksidana 20 ml daha eklemeniz gerekli. Mantığı oksidan miktarı, boya miktarından 2 katı olmalıdır.
Belli açıklığa ulaştığında (7-8 tonlarına) turunculaşmaması için oksidan miktarı azaltılmalıdır. 1'e 1 oran yani, 40 ml boyaya 40 ml oksidan olmalı.
Yalnız bu boya açıcı olmadığından, saçı her seferinde 2 ton açtığından sizin karameli elde etmeniz yaklaşık 3 ayı bulur. Çünkü bu boyayı 20 günde bir yapmalısınız. Ve yaparken dibine sürmeyin. 7-8 tonlarına ulaştığınızda dibine sürmeye başlayınız. Yoksa dip turuncu uçlar da farklı renge bürünür.
Karamel olarak market boyasını tercih etmenizi istemem. Çünkü gerçek karamel rengi markette satılan karamel rengi değildir. Gerçek karamel rengi KOLESTON PERFECT 8/07 dir. Bunu uygularsanız %9(30volume)luk oksidan kullanın.
Çok teşekkür ederim. Her boyamayı garnier 110 ile mi yapacağım peki
Açılana kadar Garnier kullanmalısınız. Koyu sarı olana kadar lütfen tekrarlayın. Ulaşmak istediğiniz renk tutmaz yoksa.
umarım eklemişimdir canım saç rengim bu küllü renk yapıcaktım ben taylor swiftin kahküllü fotoğrafını yolladım ya sana oriyalle açmam gerkiyor sanırım kınalı yerleri sence de öyle mi ?
Küllü bir boya kullanıyorsanız ister açık ister koyu olsun zaten turunculuk vermez.
Marka ise Loreal Majirel ya da Koleston perfect dir.
Koleston perfect için 9/11, 12/11
Loreal majirel için 10.1 i önerebilirim.
Bu boyaları kullanırken %9(30volume)luk oksidan olmalıdır.
Ayrıca dediğim boyaların bir tüpü 60 ml dir. Bu yüzden oksidan bir tüpe 50 ml katılmalıdır.
tavsiyelerin için teşekkürler.
market boyalarından daha mı iyi bu boyalar her nekadar isim aynı aynı olsada farklılığı var demekki.
yıpranma ve boyanın akması konusunda yine aynı sorunları yaşamayacağım sanırım.:13:
Saçlarımı yıpratmadan kızıldan nasıl kurtulabilirim? Çok şey denedim saçlarım yandı kestirdim falan hiç hatırlamak bile istemiyorum cidden bir çözüm bulursanız çok sevinecegim.
Günaydınlar;
1. Kızılın hangi tonunu kullanıyorsunuz ? Marka ve numarası ile birlikte yazın.
2. Kızılı kaç ay-senedir kullanıyorsunuz?
3. Kızılı TAMAMEN yok edip sarı tonları mı düşüyorsunuz yoksa 7 numaradan daha koyu renkler mi ? Mümkünse resim yükleyip bakalım ?
Eki Görüntüle 701412
Kuaförde boyattığım için tam olarak marka ve numara bilmiyorum ama resim de ki gibi şuan. ( gözüküyordur umarım becerebilmişimdir) 10 aydır kullanıyorum ve 4 aydır hiç boyamadım diplerden bayagı çıktı. Kızılı tamamen yok edip sarı olsun istiyorum lakin platin falan düşünmüyorum küllü sarı veya küllü açık kumral daha çok hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?