selam canım herkeze nde güzel yardımcı oluyorsun
bizede yardımcı olurmsuun acaba ? saçlarımın uçları platındı kendı saçımda siyah bende 8.34 'e boyadım diplerim koyu karamel uçlarıma küllü sarı şuanda
bu rengi nasıl tuttururum acaba ? böyle parlak doreli olsun istiyorum da teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...de-edebilirim-yardim-lutfen.html#post30202987
sayfanın ılk enn başındaki resım tatlım
Teşekkür ederim cevabınız için peki bir kaç defa uygulama ile ulaşabilirmiyim, veya nasıl ulaşabilirim saçıma önce nasıl bir boya kullanmalıyım açıcı ile açmaktan bahsetmiyorsunuz değil mi ? Önce tonunu açıp bir kaç boyama ile daha sonra sizin önerdiğiniz boyaları kullanırsam ulaşabilir miyim ?Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar;
İlk önce teşekkür ederim.
Saçlarınızın bu rengi tutması için saçınızdaki kızıllığı almanız gerekir. 8.34 ün içinde kızıllık mevcuttur. Kızıllığı AÇMADAN alabilmeniz için Koleston perfect 8/7 öneririm bunu kullanırken %6(20volume) lık oksidan kullanın. İlk başta şimdiki renge göre bir ton koyu gelecektir. Fakat ilk önce yani sizin istediğiniz rengi elde etmeden önce uygun zemin hazırlanmalıdır.
İstediğiniz saçın için dorelik vardır. Sizin daha önce boyanızda ise hem kızıl yansıma hem de dore yansıma mevcuttur. Saçınızdaki kızıllığı almadan yani 8/7 i vurmadan, dore vurmayın. 8/7 yi vurduktan sonra yine bakalım :)
hayatım teşekkürler boyann markasını yazmadıgım için kızıl sanmışsın ama dgıl açık karamele boyadım ben colormaxın
böle nasıl desem sütlü kahve gibi duruyor açık baya karmen çikoltanın tam kendıs rengı gibi duruyor kahven ın üstündekı köpükten azcık daha koyusu
canım merhaba. öncelikle diğer konu başlığında cevap vermişsin teşekkür ederim. ben bir değişiklik yapmak istiyorum. karışımları uygulama demişsin ama kuaföre gitmek istemiyorum artık... ankaradayım ve kaç tane kuaföre gittiysem hiç birinden de memnun kalmadım... ondan işte böyle kendim yapayım modundayım :) saçlarım şu an dağılmış durumda aslında ama ton farklılıkları var.. bunları gidermek istiyorum biraz da. saçımın son halinin fotoğrafını ekliyorum. gerçi şimdi buna nazaran yıkandığı için daha da açıldı. bana ne tavsiye edersin ?
Merhabalar;
Resimde görüyorum fakat siz en son ne zaman ve hangi marka ve numara ile boyadığınızı yazarsanız daha net birbilgi verebilirim.
tabi istediğim rengi söylememişim bu arada :) 7 ay önce kuaförde boyattığımda küllü kumral uçlarda da sarı balyaj istemiştim. saçlarım küllü kumral olmadı. sıcak sarı bir renk oldu. ama ben alışamadım bu renge. benimseyemedim. artık o kadar açık tonlar istemiyorum ki zaten olmuyor da :) istediğim tonlar yumuşak tonlar. sütlü çikolata rengi diyeceğim ama öyle tonda bi boya henüz göremedim maalesefbir de kızıllık istemiyorum saçımda. şu an güneşe çıktığımda saçım kızıl kızıl parlıyor tamam canlı görünüyor saçlarım ama koyu tonda.. ben daha açık tonlarda yumuşak bir renk istiyorum. sağ taraftaki renk gibi.Eki Görüntüle 704029 belki çok şey istiyorum bilmiyorum ama bir de doğal durmasını istiyorum. yani bn boyayım diye bağırmasın da mümkünatı var mıdır bunu elde etmemin acaba?
ben en son yaklaşık üç ay önce kolleston açık altın kahve 5.3 numaralı renge boyadım. market boyası idi. görevli kız bunda dorelik var kızıllık yok dedi bunu verdi bana. şu an saçlarım diplerden 2- 3 cm kendi rengi çıkmış durumda.
Yüklediğiniz resimin sol tarafı, sağ tarafın renk oynamasıyla oluşmuştur ve sağdaki renk tam istediğiniz gibi kızıllık olmayan GERÇEK çikolata kahve rengidir. Bu rengi Koleston Perfect 7/77 ile %6(20volume)lık oksidan ile elde edebilirsiniz. Işık yansıması olduğu için sağdaki resimde, biraz açık durmuş tam tepesine bakarsanız yani ışığın yansımadığı renge, boyadığınızda da o renk tutacaktır.
Yüklediğiniz sizin resminizde uçlarına doğru kızıl yansımalar gördüm, doğru. Önerdiğim ve istediğiniz rengin içinde kızılı kapatılık özelliği olduğu içinde saçlarınızdaki kızıllar ortaya çıkmayacaktır.
Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
ne kadar ilgilisiniz ve sabırla cevap veriyorsunuz gerçekten teşekkür ederim. bahsettiğiniz 7/77 ile bu rengi elde edebilir miyim? yani benim istediğim şu saçımdaki koyuluğu kırmak. en azından 2-3 ton açabilmek. olur mu acaba bu boy ile? bir de 30 volumluk oksidan saçı daha çok açar diyorlar. ben bilmediğim için soruyorum afffınıza sığınarak. ben yine de 20 lik mi kullanmalıyım?
Şu anki sorduğunuz soruları soracağınızı bildiğimden, başka soruda sorduğunuz soruda hepsine birer birer cevap verdim. Anlamadığınız bir şey olursa tekrar sorabilirsiniz.
çok yoruyorum sizi kusura bakmayın ama son olarak garnier 110 ile boyama işlemi yaptıktan sonra hemen 7/77 ile boyayabilir miyim? yoksa beklemem gerekir mi hiç? bir de garnier markette satılanlardan mıdır? son olarak bu işlemleri uyguladıktan sonra saçımda yanma kopma olur mu? çünkü hala 7 ay önceki açma işleminden kaynaklı saçımda kopmalar mevcut
Garnier 110 market boayasıdır. Hemen yapamazsınız dediğim gibi en az 2 kere uygulamalısınız. Bu boya açıcı olmasa da sonuçta boyadır yani 2 kez uygularken 20 gün arayla uygulayın Garnier 110 ile. Eğer hala açıklığından emin değilseniz 3. kez vurunuz. Oksidanın miktarını artırdığım için bence 2 kez yeterli. 2 kez yaptığınızda emin değilseniz buraya 2 kez boyadıktan sonra resminiz yükleyip birlikte bakabiliriz.
Sonrasında yani 2 ya da 3 kez uygulandıktan sonra 15 gün sonra 7/77 yi vurabilirsiniz.
Hayır kopma olmaz 20 gün arayla uygularsanız tabiki. Ben de saçımı Garnier ile açtım merak etmeyin.
Başka bir şey varsa ne zaman isterseniz sorabilirsiniz.
Bu arada söylemeyi unuttum, Garnier 110 u uygularken KESİNLİKLE dipten çıkan kendi renginize Garnier i vurmayın SADECE boya olan yerlere uygulayın.
merhaba thalia...
öncelikle çok güzel bir konu teşekkür ediyorum çok kişiye yardım olacak =)
benim sorum da şu: ben saaçlarıma kına yakıyorum ve içine kına taşı koyuyorum. saçlarımda beyazlamalar meydana geldi daha yeni farkettim. acaba kınadan dolayı mı oluyor bu konuda bir bilginiz var mı acaba. daha öncede sormuştum ama görmediniz heralde ya da yoğunluktan dolayı da atlamış olabilirsiniz. şimdilik sorum bu kadar teşekkür ederim...
sabrınıza hayran kaldım :) işin kötü tarafı çalışıyorum ve her gün dışardayım110 ile boyayıp bekleme süresi bana pek uymuyor sanki turuncumsu bir renk olursa öyle değil dışarı balkona bile çıkamam sanırım siz anlattıkça cesaret bulmuştum açıkçası ama şimdi yine bir şey yapamayacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?