Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

açıkçası bu ton gayet iyi görünüyor. ben renk kırma denilince nedense hep açma işlemi gibi düşünüyorum. o çiğ turuncu renk çıkacak diye de korkuyorum haliyle.. ama çok açık anlattınız her şeyi hakkaten. boya konusunda bir gram bilgisi olmayan ben bile anladım :) uygulaması biraz uzun süreç alacak ama imkansız değil gibi görünüyor. yakın zamanda ablamın düğünü var. onu atlattıktan sonra deneyeceğim. şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler.

Yakın zaman derken kaç gün sonrasından bahsediyorsunuz ? Eğer 1 ay ise olmayacak şey değil.
Dediğim gibi benim kadar açmanıza gerek yok çünkü 7/77 ile boyayacaksınız biraz ton kırılsa yeter.
Rica ederim :)

Merhabalar :) öncelikle forumda böyle güzel bi konu açtığınız için size teşekkür ederim.
Benim size bir sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum. Benim saç rengim sarı tonlarındaydı daha sonra sıkılıp açık kestaneye boyadım daha sonra bundanda sıkıldım belki açılır diye garnier color naturals yoğun kumrala boyadım fakat hiç bir değişme olmadı :/ Saç rengimi açmak istiyorum ama malum çok sık boyanmaktan dolayı uçlarında yıpranmalar var azda olsa. Size sorum en uygun açma yöntemi veyahut en iyi açıcı sizce hangisidir ? Cevaplarsanız çok sevinirim. İyi günler

Çok teşekkr ederim cvbınız için peki evde saçımı nasıl açabilirim hangi açıcıyla bide açtıktan sonra 4/77 le boyarsam istediğim renk tam olarak tutarmı

Garnier 110 tavsiye ederim. Garnier in kutu ölçüleri bir tüp boya 40 ml, oksidan ise 60 ml dır. Siz ayrıca marketten tekli satılan Koleston ya da vital marka %9 luk oksidan almalısınız. Bir tüp garnier boyaya 80 ml %9 luk oksidan katmalısınız. Burdaki mantık oksidan miktarı boya mıktarının 2 katı olmalıdır.
Bu boya açıcı olmadığından en az 20 gün arayla DİBİNE vurmadan uygulamalısınız. Belli bir açılığa ulaştığında TURUNCULUK İSTEMİYORSANIZ 80 ML olan oksidanı 60 ml a düşürmelisiniz.
Bu oranlar Bir kutu Garnier 110 içindir. Eğer daha fazla kullanacaksanız ayarlamayı ona göre yapmalısınız.

Ben bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız Koleston Yoğun açıcıyı tavsiye ederim. Bunu kullanırken kıvam yoğun olmalı oksidanı ise az olmalıdır.yani kutu içindekiler yeterlidir. Yalnız dediğim gibi kıvam yoğun olduğundan ve bu boya açıcı olduğundan eşit miktarda uygulanmalıdır. Bu yüzden bunu uygulamaya karar verdiğinizde saçınız uzunsa saçınıza ne kadar boya yetiyorsa açıcıyı 2 katı fazlasını almalısınız. Yani saçınıza 2 kutu boya yetiyorsa 4 kutu açıcı hatta belki 5 kutu almalısınız.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Çok teşekkr ederim cvbınız için peki evde saçımı nasıl açabilirim hangi açıcıyla bide açtıktan sonra 4/77 le boyarsam istediğim renk tam olarak tutarmı

Koleston yoğun açıcı tavsiye ederim. Saçınıza ne kadar boya yetiyorsa açıcıyı 2 katı fazlası almanız gerekir yani 2 kutu boya yetiyorsa 4 kutu açıcı almalısınız hatta saçınız koyu olduğundan belki 5 kutu bile gerekebilir.

Cevabınız için çok teşekkür ederim boyayla açmayı düşünebilirdim fakat malumunuz yaz geldii saçlarımın bir an önce sarı olmasını istiyorum bu nedenle ikinci seçeneği uygulamayı düşünüyorum. Bir sorum daha olacak saçlarımın rengini açtıktan sonra üzerine hangi rengi uygulamalıyım çünkü açıcıdan sonra saçta turunculuk oluşuyor bir miktar da olsa

Açtıktan sonra dediğim şekilde yaparsanız turunculuk oluşmaz. Açıcıyı yaparken dibine son 10-15 dk kala sürünüz. Bana göre açtıktan sonra ilk etapta dore renk uygulanmalı çünkü renk açıldığında pigmentler azalır. Buraya açtıktan sonra resim yüklerseniz birlikte bakabiliriz.

Teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım. Açtıktan sonra resmini mutlaka yükleyeceğim tekrar yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim

Teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım. Açtıktan sonra resmini mutlaka yükleyeceğim tekrar yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim

Eğer fırsatınız olmazsa dore olan bir rengi alıp vurun mutlaka, yoksa ya grileşir ya yeşillenir saçınız.

Bu renk 7.1 dir ve üstüne sarı tonlarının gölgelendir işlemi yapılmıştır. Ama kınanın üstüne AÇMADAN yapamazsınız sadece dipleriniz tutar. Evde kınanın açılması da turunculuğa sebep olur. Bu yüzden kuaföre gitmenizi öneririm.

Tekrar bir sorum olacak size koleston açıcı hakkında pek iyi şeyler duymadım saçı çok yıpratıyormuş diye okudum forumda sizin fikriniz nedir bu konuda palette mi yoksa koleston mu kullanmalıyım ?

evet cnm haklıısn ama kızıllık yok

bu boyayı sadece kuaförlerin alışverış yaptıkları yerden aldım zor bulunuyor zaten canım

keşke resim yükleyebilsemyaaaaa nasıl yüklenıyor kızlar bılen yardımcı olsunnnnn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…