cvp verdigniz için cok teşekkürler uzun zaman oldu sa 5-6 aydır boyamıyorum sacımı ama yanlış hatırlamıyorsam kolestonun koyu kahvesini kullandım 3.0 aldığım boya köpük boya daha önce hiç kullanmadım ve kızıl gibi duruyor rengi onun için celşikide kaldım
Sadece market boyası mı alabiliyorsunuz yoksa benim önerdiğim boyayı da alabilir misiniz ? Çünkü önereceğim boyayı sadece kuaför malzemeleri satan yerlerde ya internette bulabilirsiniz.
Merhaba. Benim saçlarım şu anda igora royal 7-887 ile boyalı. Şu rengi nasıl elde edebilirim acaba? Teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 705123 Eki Görüntüle 705124 Eki Görüntüle 705125
%9'luk oksidan kullanmıştım. Saçlarımın fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Dipleri daha canlı, uçları iyice aktı boyanın. Boyayalı 1 ay kadar oluyor. Koleston perfect 77/46 ile 77/43 arasındaki fark nedir acaba? Saçlarımı açabilirim ama açmayı tercih etmiyorum çünkü zaten yıpranmış durumda. :/Merhabalar;
7-887 yi kullanırken oksidanınız %9 luk muydu yoksa %6 lık mıydı ?
Bu rengi açmadan bi ton koyusu şu renklerle elde edebilirsiniz:
Koleston perfect 77/46 ya da Koleston perfect 77/43 bu boyaları tercih ederken MUTLAKA koleston perfect 0/43 alıp içine yarım parmak katmalısınız.
Eğer saçımı açabilirim diyorsanız açtıktan sonra 8/46 yı kullanabilirsiniz.
Bu boyaları kullanırken %9(30volume) luk oksidan tercih etmelisiniz.
Bu boyanın bir tüpü 60 ml dır. Oksidanınızı da 60 ml koymalısınız.
Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz ama tabiki arkadan gün ışığında çekilmiş resminizi yüklerseniz daha net ve açıklayıcı olabilirim.
genelde boyalarımı kozmetçiden alıyorum ve suan 3kutu boyam var siz hangi boyayı önericeksiniz?
%9'luk oksidan kullanmıştım. Saçlarımın fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Dipleri daha canlı, uçları iyice aktı boyanın. Boyayalı 1 ay kadar oluyor. Koleston perfect 77/46 ile 77/43 arasındaki fark nedir acaba? Saçlarımı açabilirim ama açmayı tercih etmiyorum çünkü zaten yıpranmış durumda. :/
Resimler:
Eki Görüntüle 705142 Eki Görüntüle 705143
77/46 daha kzıılımsı 77/43 yumuşak bir kızıldır.
İlk boyanızı 77/43 öneriyorum ayrıca 0/43 alın. oksidanınız da %9 luk olsun. Şimdi bir tüp boya için karıştırmanız gereken miktarları yazıyorum:
Bir tüp 77/43 60 ml dir hepsini koyun.
0/43 de 60 ml dir. Ama sizin koymanız gereken 10 ml dir.
Oksidan miktarınız boya karışımlarından 20 ml fazla olmalı yani;
60 ml (77/43) + 10 ml (0/43) = 70 ml dır. Bu yüzden 70+20(boya karşımından 20 ml fazla olması gerektiğinden) = 90 ml da oksidan koyulmalıdır.
Oranları anlamadıysanız ya da ben anlamadım benim için 2-3 kutu boya için hesap yapar mısınız derseniz yine yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim, gayet güzel anladım :) Çok kızıl istemiyorum zaten, daha yumuşak olması benim de tercihim. Yardımınız için çok teşekkürler.
önerileriniz için tskkürler yıllardır kahve kullanıyorum sacımı bi değişiklik olsun diye bu rengi almıştım hatta kuaföre gittim boyatıcaktımm ama baya tuzlu geldi vazgeçtim bakır kahve bi ton istiyordum aslında ama nasıl olucak onuda bilemediğim için bu rengi almıştım elimde ölece kaldıKızıl yansımaların üstüne dore yansımalı bir boya genelde önermiyorum. Sizin aldığınız rengin içinde dore yansıması var. Üstelik daha önce 3 numara ile boyadım yazmışsınız. 3 numara ana renktir ve içinde yansıma yoktur(kızıl yansıma kendi saçın üzerine yapıldığı için olmuştur.) Eğer 5.35 ile boyarsanız boya olan yerler değil sadece dipler yani boyasız yerler tutup saçınızda ton farkı olacaktır. Üstlerde dore yansımalı altlarda da kızıl yansımalı renkler kalacaktır.
Size önerebileceğim renk Koleston perfect 4/77 dir. Bu boya market boyası değildir, kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.
Eğer bu boyayı bulamazsanız Koleston 4/77 kadife kahveyi alabilirsiniz. Ama mümkün olduğunca diğer boyayı alın derim.
Beyazlarınızın kapanması için de oksidan miktarınız boya miktarınızdan 10 ml daha az olmalıdır. Yani diyelim ki boyanız 50 ml ise oksidanı 40 ml koymalısınız.
Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
önerileriniz için tskkürler yıllardır kahve kullanıyorum sacımı bi değişiklik olsun diye bu rengi almıştım hatta kuaföre gittim boyatıcaktımm ama baya tuzlu geldi vazgeçtim bakır kahve bi ton istiyordum aslında ama nasıl olucak onuda bilemediğim için bu rengi almıştım elimde ölece kaldı
Koleston renk açıcı alıp ya da fark etmez herhangi bir markanın açıcısını alıp saçı açıyorsunuz ve turuncu oluyor. Bunu herkesten duyuyorum ama bir türlü bunu anlayamıyorum. Çünkü ben de uyguladım. Mutlaka uygularken ve oranları karıştırırken bir yerde hata yapıyorsunuzdur.
Platin rengini evde alıp açmadan yapamazsınız. Kendi saçın üzerine ne kadar açık renk almış olursanız olun yani boya olarak sarı olmaz. Mutlaka açılması gerekir. Evet açarak yapabilirsiniz. Ama bilinçli bir şekilde yapılması gerekir.
Eğer vaktiniz varsa yani ben bu saça yarın değil 2 ay sonra da sahip olabilirim diyorsanız o zaman size Garnier 110 tavsiye ederim. Bunun içindeki kutu ölçüleri Bir tüp boya 40 ml, Oksidanı ise 60 ml dır. Siz saçınıza uygularken oksidanı 60 ml DEĞİL 40 ml koymalısınız. Bu sadece bir kutu içindir. Yani oran 1'e 1 olmalıdır.
Bu boya açıcı olmadığından saçı açana kadar 20 günde bir uygulamanız gerekir.
Sarı için kuaför öneririm tabiki ama ben evde elde ettim. Bilinçli bir şekilde yapacaksanız kuaföre gitmenize gerek yoktur.
çok saol.ben kolestonda boyanın içindekileri karıstırın dıyordu mavi toz cıkmıstı onunla kutuda ne varsa karıstırmıstım hepsini bizzat kutu arkasındaki kullanım talimatına göre yapmıstım turuncu olmustu yıne vaktim var 20 günde bir boyarım sorun değilde boyarken sadece siyahların üstüne sürücem dimi diğer boyalı olan tarafada sürsem koparmı sacım birde 20 günde bir uygularsam aynı rengi garnieri kaçıncıda sacım platin gibi olur.
Ayrıca oksidan eklemediniz yani ya da su, öyle mi ? Bende uyguladım fakat öyle bir şey olmamıştı.
Evet sadece siyah taraflara sürünüz. Saçınız kopmaz ama size gereken üst rengi açmak zaten alt tarafı açık. Garnier i kullanırsanız sanırım en az 4 boyamada sarı olabilir. Tabi gerçekte saç renginizi görmediğimden bu sayı daha da artabilir.
Garnier sadece sarı tonlarına ulaştırır. Bu boya açıcı değil Hiçbir zaman bunu uygulayarak saç renginiz platin olmaz. Sarıya ulaştıktan sonra saçı açmanız gerekir. Kısacası Garnier i uygularsanız 1 defa yetebilirken açmak, Garnier siz açmak 2 kez ancak yeter.
evet kutudakiler dısında hiçbirsey eklememiştim dogal rengim simsiyah rengin 2 ton acık hali benim.çok teşekkür ederim bilgiler için.sarıya ulaştıktan sonra koleston renk acıcısınımı sürücem yani o zaman platin mi olucak hemen böyleyse cok iyi :)
Duyduğuma göre perfect serisindeki boyalar katalogtakiyle aynı rengi veriyormuş doğru mudur acaba ?
Saçın gerçek rengi SADECE gün ışığında belli olur.
Size LOREAL MAJİREL 8.3 + %9(30VOLUME) boyasını tavsiye ediyorum. İlk etapta saçta ton farkları olduğu için renk oturmayabilir ama 2. boyamada oturur.
Uygulama şekliniz ise İLK ÖNCE platin sarılarının olduğu yerlere sürün 5 dk bekleyip SADECE dip boyası yaparmış gibi diplerine sürün. 15 dk bekledikten sonra kalan yerlere uygulayın. Ve uygulama bitince 20 dk sonra hemen yıkayın. KESİNLİKLE 20 dk yi geçirmeyin.
Önerdiğim boya market boyası değildir. Bu boyanın bir tüpü 60 mldır. Oksidanınız da 60 ml olmalıdır. Benim önerim 2 tüp boya almanız çünkü çok ton farkı var. 2 tüp boya için(60*2=120 ml) oksidan da 120 ml olmalıdır.
Unutmayın oksidanınız KESİNLİKLE %9(30 volume) luk olmalıdır. Katalokta 8.3 koyu gözükür. Bu yüzden oksidanı %9 luk önerdim. Alttaki renkte açık olduğundan 10-15 yıkamaya akar. 15 yıkama sonrasında eğer koyuluğundan şikayetçi iseniz Loreal majirel 9.3 ile devam ediniz. Açıklığı iyi ise 8.3 ile devam edebilirsiniz. Her ne boyayı tercih ederseniz edin HER ZAMAN %9luk oksidan kullanmalısınız.
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?