Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Siz 8.3 yerine açık karamel ile mi boyadınız ?

hayır tatlım dedıgın boyaları alamadım henüz

ilk boyadıgımda açık karemele boyamıştımya ıpleri sanı açıcı var gıbı dıyorum yıknnca hemen nasıl aktıkı şaştım

Evet turuncu olan yerler var eğer küllü ile boyarsanız platin olan yerler yeşillenir. Bu yüzden size 8.3 önerdim ikinci boyamanızda 8.1 ile uygulayabilirsiniz.

7.31 küllü bir renk değildir bunun içinde de dorelik mevcuttur üstelik

hımm dogru yeşillenebilir dimi 8.3 yapınca yeşillenmez umarım

8.34 açık karemel yapıncada yeşillenmıştı hafif:))

evet 7.31 kumral dore küllü canım

hımm dogru yeşillenebilir dimi 8.3 yapınca yeşillenmez umarım

8.34 açık karemel yapıncada yeşillenmıştı hafif:))

evet 7.31 kumral dore küllü canım

Çünkü 8.34 ün için de kızıllık da mevcuttur. Bu yüzden yeşillenme olmuştur. tabi oksidan çeşidi de %6 ise normaldir.

Çünkü 8.34 ün için de kızıllık da mevcuttur. Bu yüzden yeşillenme olmuştur. tabi oksidan çeşidi de %6 ise normaldir.

hımmmm ölemi oluyor kızıllık olunca sarı platın saçan vazgeçemıyorum ben hepde öledir ne renk yaparsam yapıyım platıne dönüyorum

ama şimdi saçım kısaya platın oluncada yaşlı teyzelerın saçı gibi duruyor yaf , diplerdende bembeyaz olunca hiç dogal durmuyr tabıkı :)

aslında kahve tonlarına bayılıyorum ben sen olsaydın saçların benmkı gıbı kısa olsaydı beyaz tenlısınde ne renk yapardın ?

Peki ne renk önerirsiniz siz ? aslında bu renk hoşuma gitti ten rengime göz rengime uyum sağladığını düşünüyorum :) fakat ben illede sarı istiyorum tekrar açıcıyla açsam nasıl olur

Selam canım .
Saçımı en son neva color küllü açık sarı ile boyadım boyamadan öncesinde kahveye boyamıştım kahveden önce saçlarım kırmızıydı .

evde ve gün ışığındaki hali böyle saçımın
ben karamel tonlarında bir renk istiyorum bugday tenliyim . kızıllığın gitmesini istiyorum
Hangi boyayı önerirsin acaba ?

kızlar ben saçlarımı 3-4 ay önce koyu kahveye boyadım. 24 yaşında olmama rağmen çok fazla beyazlarım var iyice ortaya çıktı. şimdi loreal paris sublime mousse 530 sıcak kestane doreye boyamak istiyorum acaba tutar mı. boşuna boyamayım mı yoksa. çok kararsızım :S

Bakır tonları denerdim. Çünkü bakır ister uzun saçta ister kısa saçta insanı enerjik gösterir. Üstelik beyaz tenliyse yüzü canlı gösteri ve fazla makyaja gerek olmaz.

Peki ne renk önerirsiniz siz ? aslında bu renk hoşuma gitti ten rengime göz rengime uyum sağladığını düşünüyorum :) fakat ben illede sarı istiyorum tekrar açıcıyla açsam nasıl olur

Olur tabiki yalnız bence EN AZ 1 ay bekleyin derim çünkü açıcı saçı yıpratır.

Merhabalar;

Karamel rengin asıl tonu budur;

Yani aslın piyada satılan karamel renkleri karamle değil kumral bakır karışımıdır. Tabi siz onlardan mı istiyorsunuz yoksa gerçek karamel rengi mi bilmiyorum.

Kızıllığı alma konusuna gelirsek Saçınızı açmadan Koleston perfect 8/7 + %6(20volume) lık oksidan ile boyarsanız saçlarınızdaki kızıllık gider. Bu boyayı boyarken ilk önce dip boyası yaparmış gibi sadece diplerini boyayarak başlamalısınız. 10 dk bekleyip uçlarına eşit şekilde uygulayın ve en az 30 dk bekleyin.

Bu boyanın bir tüpü(8/7) 60 ml dir. Oksidan miktarınız da 60 ml olmalıdır. Ayrıca bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.

Sizin boyamak istediğiniz renk aslında budur;

En son 3.0 ile saç boyanmış. Saç açılmadan(sadece boya olan yerler) 5.30 tutmaz. Sadece boya olmayan yerler tutar. Sİze tavsiyem boya olan yerlere uyan en iyi renk Koleston 4/77 dir.

8/7 boyayı temin etmeye çalışacam çok teşekkür ederm :)

Olur tabiki yalnız bence EN AZ 1 ay bekleyin derim çünkü açıcı saçı yıpratır.

Biraz fazla oldum sanırım ama affedersiniz birşey daha soracağım peki ben saçlarımı açıcıyla açtığım renge yakın bi renge boyayabilr miyim çünkü dipler biraz daha sarı uçlarına göre boya rengi ve markası önerirseniz çok sevnirim tekrar teşekkürler kusura bakmayın fazla oldum

Saçlarınızı açtınız fakat her saçta farklı renk tutacağı için saçınızı arkadan ve dipten resmini çekip buraya yüklerseniz daha net bir bilgi verebilirim.

Hayır, ne kadar isterseniz sorabilirsiniz mümkün olduğunca cevaplarım.

Son düzenleme:

saçım dipten ve arkadan bu şekilde.Diplerde daha çok açılma söz konusu uçlardada sarı olan yerler var

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim thalia490. saçlarımı açtırınca yıpranır diye korkuyorum.. Benim saçlarım hiç düzleştirmediğim halde bile sürekli yıpranıyo bu yüzden açtırmak istemiyorum..

Bakır tonları denerdim. Çünkü bakır ister uzun saçta ister kısa saçta insanı enerjik gösterir. Üstelik beyaz tenliyse yüzü canlı gösteri ve fazla makyaja gerek olmaz.

hadıya daha almadım boyaları yarın veya bir sonrakı gün almaya gidicem:)) vazmı geçsemkı ? ben bembeyaz tenlıyım plattıın sevıyorum ennde sonnda ona dönerım ben :) ama şuan saçlarım kısa oldugu için platını yapamıyorum oluk duruyor aklım gelip gidiyo valla canlı dursun istiyorum siz begendıgım resmdekı saça 8.3...9.3 demiştiniz umarım oluk durmam bir aklımda yap enfes kahve diyooo yada çikolata kahveye boya gıtsın diyr

saçım dipten ve arkadan bu şekilde. Diplerde daha çok açılma söz konusu uçlardada sarı olan yerler var

Saçlarınızın dibinde bakırlık sizin deyiminiz ile turunculuk söz konusu. Uçlarına doğru dediğiniz gibi sarılar var evet.

Saçınızdaki turunculuktan kurtulmak istiyorsanız LOREAL MAJİBLOND 901 + %12(40volume)lık oksidanla saçınıza uygulamanızı öneririm. Bu boyayı uygulamaya karar verirseniz. Loreal majiblond 901, 60 ml dir. Oksidan miktarınız ise 50 ml olmalıdır. Bu söylediklerim bir tüp için geçerlidir. Ama sizin 2 tüpe ihityacınız olacağından hesabı ona göre yapmalısınız.

Eğer saçınızdaki turunculuktan memnunsanız ve bu rengi bakırlığı sevdim diyorsanız size renkler önerebilirim. Ama tabiki benim önerdiğim renklerden daha çok sizin istedikleriniz önemli olduğundan istediğiniz saç renginin resmini ekleyerek yine yorumda bulunabilirim.

Daha önceden söylediğim gibi, sormaktan çekinmeyin her zaman ve her sıklıkta soru sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…