selam tatlım yine ben geldım :) ben şimdi saçlarımı yıkadım fakat okadar çiğ bir renk aldıkı uçlar platın dipler portakal rengi gibi oldu
ilginç açık karemelı siyah saçıma sürmüştüm ben oysa sankı altında sarı varmış gibi nasıl açıldı o renk okadar anlamadım
sorum şu : bana 8.3 dedinizya hani 8.31e mi boyasam acaba küllülük olsa içinde bu portakallıktan kurtulurmuyum acabaya ?
yada 7.31 mi boyasam küllü kumral dore ayyyy bileemedımkıya 8.3le boyarsam çok sırıtır dıye korkuyoum
Siz 8.3 yerine açık karamel ile mi boyadınız ?
hayır tatlım dedıgın boyaları alamadım henüz
ilk boyadıgımda açık karemele boyamıştımya ıpleri sanı açıcı var gıbı dıyorum yıknnca hemen nasıl aktıkı şaştım
Evet turuncu olan yerler var eğer küllü ile boyarsanız platin olan yerler yeşillenir. Bu yüzden size 8.3 önerdim ikinci boyamanızda 8.1 ile uygulayabilirsiniz.
7.31 küllü bir renk değildir bunun içinde de dorelik mevcuttur üstelik
hımm dogru yeşillenebilir dimi 8.3 yapınca yeşillenmez umarım
8.34 açık karemel yapıncada yeşillenmıştı hafif:))
evet 7.31 kumral dore küllü canım
Çünkü 8.34 ün için de kızıllık da mevcuttur. Bu yüzden yeşillenme olmuştur. tabi oksidan çeşidi de %6 ise normaldir.
Renginizi gördüm fakat açıcı ile açmısınız nasıl bu kadar turunculuk olmuş anlayamadım açıkçası. Hayır 8/07 saçınıza tutmaz. Saçınızda yoğun bakırlık mevcut.
Evet aynı renkler oluyor ama genellikle %6 lık oksidanla yapılırken boyalar bazı canlı renkler ve de açık renkler %9 luk oksidanla boyanır. Mesela 8/07 %9 luk oksidanla boyanır.
hımmmm ölemi oluyor kızıllık olunca sarı platın saçan vazgeçemıyorum ben hepde öledir ne renk yaparsam yapıyım platıne dönüyorum
ama şimdi saçım kısaya platın oluncada yaşlı teyzelerın saçı gibi duruyor yaf , diplerdende bembeyaz olunca hiç dogal durmuyr tabıkı :)
aslında kahve tonlarına bayılıyorum ben sen olsaydın saçların benmkı gıbı kısa olsaydı beyaz tenlısınde ne renk yapardın ?
Peki ne renk önerirsiniz siz ? aslında bu renk hoşuma gitti ten rengime göz rengime uyum sağladığını düşünüyorum :) fakat ben illede sarı istiyorum tekrar açıcıyla açsam nasıl olur
Selam canım .
Saçımı en son neva color küllü açık sarı ile boyadım boyamadan öncesinde kahveye boyamıştım kahveden önce saçlarım kırmızıydı .
Eki Görüntüle 705717 Eki Görüntüle 705718
evde ve gün ışığındaki hali böyle saçımın
ben karamel tonlarında bir renk istiyorum bugday tenliyim . kızıllığın gitmesini istiyorum
Hangi boyayı önerirsin acaba ?
kızlar ben saçlarımı 3-4 ay önce koyu kahveye boyadım. 24 yaşında olmama rağmen çok fazla beyazlarım var iyice ortaya çıktı. şimdi loreal paris sublime mousse 530 sıcak kestane doreye boyamak istiyorum acaba tutar mı. boşuna boyamayım mı yoksa. çok kararsızım :S
Merhabalar;
Karamel rengin asıl tonu budur;
Eki Görüntüle 705772
Yani aslın piyada satılan karamel renkleri karamle değil kumral bakır karışımıdır. Tabi siz onlardan mı istiyorsunuz yoksa gerçek karamel rengi mi bilmiyorum.
Kızıllığı alma konusuna gelirsek Saçınızı açmadan Koleston perfect 8/7 + %6(20volume) lık oksidan ile boyarsanız saçlarınızdaki kızıllık gider. Bu boyayı boyarken ilk önce dip boyası yaparmış gibi sadece diplerini boyayarak başlamalısınız. 10 dk bekleyip uçlarına eşit şekilde uygulayın ve en az 30 dk bekleyin.
Bu boyanın bir tüpü(8/7) 60 ml dir. Oksidan miktarınız da 60 ml olmalıdır. Ayrıca bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.
Olur tabiki yalnız bence EN AZ 1 ay bekleyin derim çünkü açıcı saçı yıpratır.
Biraz fazla oldum sanırım ama affedersiniz birşey daha soracağım peki ben saçlarımı açıcıyla açtığım renge yakın bi renge boyayabilr miyim çünkü dipler biraz daha sarı uçlarına göre boya rengi ve markası önerirseniz çok sevnirim tekrar teşekkürler kusura bakmayın fazla oldum
Saçlarınızı açtınız fakat her saçta farklı renk tutacağı için saçınızı arkadan ve dipten resmini çekip buraya yüklerseniz daha net bir bilgi verebilirim.
Hayır, ne kadar isterseniz sorabilirsiniz mümkün olduğunca cevaplarım.
Bakır tonları denerdim. Çünkü bakır ister uzun saçta ister kısa saçta insanı enerjik gösterir. Üstelik beyaz tenliyse yüzü canlı gösteri ve fazla makyaja gerek olmaz.
saçım dipten ve arkadan bu şekilde. Diplerde daha çok açılma söz konusu uçlardada sarı olan yerler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?