Teşekkür ederim thalia490. saçlarımı açtırınca yıpranır diye korkuyorum.. Benim saçlarım hiç düzleştirmediğim halde bile sürekli yıpranıyo bu yüzden açtırmak istemiyorum..
hadıya daha almadım boyaları yarın veya bir sonrakı gün almaya gidicem:)) vazmı geçsemkı ? ben bembeyaz tenlıyım plattıın sevıyorum ennde sonnda ona dönerım ben :) ama şuan saçlarım kısa oldugu için platını yapamıyorum oluk duruyor aklım gelip gidiyo valla canlı dursun istiyorum siz begendıgım resmdekı saça 8.3...9.3 demiştiniz umarım oluk durmam bir aklımda yap enfes kahve diyooo yada çikolata kahveye boya gıtsın diyr
Saçlarınızın dibinde bakırlık sizin deyiminiz ile turunculuk söz konusu. Uçlarına doğru dediğiniz gibi sarılar var evet.
Saçınızdaki turunculuktan kurtulmak istiyorsanız LOREAL MAJİBLOND 901 + %12(40volume)lık oksidanla saçınıza uygulamanızı öneririm. Bu boyayı uygulamaya karar verirseniz. Loreal majiblond 901, 60 ml dir. Oksidan miktarınız ise 50 ml olmalıdır. Bu söylediklerim bir tüp için geçerlidir. Ama sizin 2 tüpe ihityacınız olacağından hesabı ona göre yapmalısınız.
Eğer saçınızdaki turunculuktan memnunsanız ve bu rengi bakırlığı sevdim diyorsanız size renkler önerebilirim. Ama tabiki benim önerdiğim renklerden daha çok sizin istedikleriniz önemli olduğundan istediğiniz saç renginin resmini ekleyerek yine yorumda bulunabilirim.
Daha önceden söylediğim gibi, sormaktan çekinmeyin her zaman ve her sıklıkta soru sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Saçlarınızın dibinde bakırlık sizin deyiminiz ile turunculuk söz konusu. Uçlarına doğru dediğiniz gibi sarılar var evet.
Saçınızdaki turunculuktan kurtulmak istiyorsanız LOREAL MAJİBLOND 901 + %12(40volume)lık oksidanla saçınıza uygulamanızı öneririm. Bu boyayı uygulamaya karar verirseniz. Loreal majiblond 901, 60 ml dir. Oksidan miktarınız ise 50 ml olmalıdır. Bu söylediklerim bir tüp için geçerlidir. Ama sizin 2 tüpe ihityacınız olacağından hesabı ona göre yapmalısınız.
Eğer saçınızdaki turunculuktan memnunsanız ve bu rengi bakırlığı sevdim diyorsanız size renkler önerebilirim. Ama tabiki benim önerdiğim renklerden daha çok sizin istedikleriniz önemli olduğundan istediğiniz saç renginin resmini ekleyerek yine yorumda bulunabilirim.
Daha önceden söylediğim gibi, sormaktan çekinmeyin her zaman ve her sıklıkta soru sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Bir süre bakır kullanacağım sanırım daha sonra sizin söylediğiniz boyayı uygulaya bilirim bakırlıktan kurtulmak için değil mi ? birde bu renk olur mu saçımın üzerine
Sizin önereceğiniz renkleride değerlendirmek isterim :) bakır renk konusunda pek bilgim yok açıkçası genellikle kahve ve sarı tonları kullanıyordum.
Hafif esmersiniz sanırım yani buğday ten gibi. O zaman Koleston perfet 7/77 ya da sadece güneşte belli olan için hafif yansımalı Koleston perfect 7/75 öneririm. Bunlar çok güzel şık ve doğal duran renklerdir.
Hafif esmersiniz sanırım yani buğday ten gibi. O zaman Koleston perfet 7/77 ya da sadece güneşte belli olan için hafif yansımalı kızıllık barındıran Koleston perfect 7/75 öneririm. Bunlar çok güzel şık ve doğal duran renklerdir.
mrb, benim sorunum kuaför bulamamam güzel yerlerde çok pahalı bi orta yol bulamadım yardımcı olursan sevinirim:) saçlarımda boya yok koyu kahve ama küllü gibi ana rengim böyle istediğim renk iseEki Görüntüle 706430 tam olarak bu azcık daha açığı dahi olsa sorun değil bi yol gösterirsen sevinirim tekrardan:)
merhaba bende esmer tenlıyım sacım suan kahve rengi aralarda sarı var gibi acıcıyla yapmıstım fena durmuyor ama dıbımdn sıyahlarım cıktı ben acık bı kahve uzerıne aralara sarı tonları ıstıyorum kendım nasıl yapabılırım ?
Resimde de görüdüğünüz gibi bunlar avrupa kökenlidir. Yani saçlarının ana renkleri bizim ırkımıza göre daha açıktır. Ve bu yüzden bunu tutturmak kuaförler için bile neredeyse imkansızdır. Küllü renkler elde etmek istiyorsanız. En az 4 işlemden geçmesi gerekir.
Bunlar;
Açma, pigmentasyon, istenilen renk ve ciladır.
Bunu evde yapamazsınız yapmayın saçlarınızı teker teker kaybedersiniz.
Benim tavsiyem saçlarınızı hiç boyatmadan saçlarınızı güneşten açılmış gibi balyajlar attırmanız. Ve emin olun herkes bu rengi sorar. Üstelik maliyeti de azdır. Bu sayede şık ve doğal durursunuz. Demek istediğim bunlar gibi ;
Eki Görüntüle 706438 Eki Görüntüle 706439
Eki Görüntüle 706440
Ahh keşke buğday tenli olsaydım :) bembeyazım o kadar beyazım ki bazen uygun fondoten bulmakta bile zorlanıyorum maalesef :/ Ama saç rengi konusunda şanslıyım :) beyaz tenli olduğum için her renk oluyor hemen hemen. Dediğiniz renklere baktım fakat daha önce saçlarım açık kestaneydi daha açık tonlarda istediğim için açıcı kullandım sizin önerileriniz üzerine
çok teşekkür ederim ama bu sefer paraya kıyıcam galiba çünkü pinpirikliyimdir evde olmayacksa hiç denemem canım maliyet önemli değil istediğim rengi yapacak kuaför biliyor musun artık acımıcam paraya:)
Ben de oldukça beyazım, Maybeline affinitone 03 numarası mutlaka deneyin fiyatı da diğer fondotenlere göre epey ucuzdur.
Beyaz da olsanız bu renkler gider. Tabi şimdilk açılmışken yaz da gelmişken açık renkler kullanın.
İnanmayacaksınız ama bende bugun gratisten o fondoteni almıştım ordaki bayanın tavsiyesi üzerine :) en açık rengini aldım haliyle. Yaz geldiği için sarı isteğim depreşti zaten yine elimde kalıcak saçlar zavallı saçlarımŞuan elimde bir koleston perfect 8/03 birde syoss 8/7 var ikisinden birisini boyamazsam bütün kozmetiği eve taşıyabilirim
Sizin adınıza sevindim fondoten için :)
Koleston perfect 8/03 açtıktan sonra uygulayın. Şimdi tutmaz. Zaten açtıktan sonra yeşillenmesin diye dore bir renge ihtiyacınız var 8/03 bu işi görür ama 8/03 kullanırken ilk etapta %6 lık oksidan kullanın. O zamanla açılacaktır.
Yani saçlarımı tekrar açtıktan sonra 8/03ü kullanabilirim öyle değil mi ?Birde lorealmajiblond 901 demiştiniz sanırım bu boyayı kullanırsam saçımdaki doreliklerden kurtulur muyum büyük ölçüde ? Fazla oldu ama kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?