Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Teşekkür ederim thalia490. saçlarımı açtırınca yıpranır diye korkuyorum.. Benim saçlarım hiç düzleştirmediğim halde bile sürekli yıpranıyo bu yüzden açtırmak istemiyorum..

Daha önce ne yorumda bulundum ya da ne renk istediniz de ben açın dedim inanın hatırlamıyorum. Alıntı ile de cevaplamamışsınız, bu yüzden kusuruma bakmayın inanın her soruyu yanıtlamaya çalışıyorum ve bazen unutabiliyorum.

Sanırım saçınızı açın demişim. Saçı açmak doğru bir şekilde yapıldığında az yıpratır ama siz ben yine de saçımı açtırmak istemiyorum diyorsanız artık PROFESYONEL kuaförler saçı AÇMIYOR. LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİ saçı açmadan saçtan boya çıkartır ve yıpranma MİNİMUMDUR. Bu yüzden bunu kullanan bir kuaför bulursanız hiç düşünmeden gidin derim.

Bu arada bilmiyorum ama mutlaka saç kremi ve haftada EN AZ 1 kez saçınıza uygun SAÇ maskesi kullanın. Ve saçınızdaki ıslaklığı aldıktan sonra SADECE saç uçlarına uygulayacağınız SAÇ SERUMunu kullanın. Emin olun sanki saçınızı hiç boyatmamış gibi canlı ve daha sağlıklı olacaklardır.

Eğer beyaz tenliyseniz ve de bakırın size yakışan bir tonunu bulursanız, bir kere uygularsanız bir daha bakırdan zor vazgeçerseniz. Çünkü bende uygulamıştım ve gerçekten göz kalemi ve hafif allıktan başka bir şeye ihtiyaç duyulmuyor ve üstelik herkes de bu ne renk diye sormuştu. Tabiki sarıdan hele ki platinden de vazgeçmesi zordur. Madem bu kadar oynamaları seviyorsunuz bi deneyin derim, kaybedecek bir şey olmaz nasıl olsa :)

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Bir süre bakır kullanacağım sanırım daha sonra sizin söylediğiniz boyayı uygulaya bilirim bakırlıktan kurtulmak için değil mi ? birde bu renk olur mu saçımın üzerine

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb, benim sorunum kuaför bulamamam güzel yerlerde çok pahalı bi orta yol bulamadım yardımcı olursan sevinirim:) saçlarımda boya yok koyu kahve ama küllü gibi ana rengim böyle istediğim renk iseEki Görüntüle 706430 tam olarak bu azcık daha açığı dahi olsa sorun değil bi yol gösterirsen sevinirim tekrardan:)

Sizin önereceğiniz renkleride değerlendirmek isterim :) bakır renk konusunda pek bilgim yok açıkçası genellikle kahve ve sarı tonları kullanıyordum.

Olur ama daha da turuncu olur. Üstelik bunu uygularken dibi için içinden çıkan oksidan ile değil ayrıca %9 luk oksidan alın yoksa bu kadar açık tutmaz.

Ve bu boyayı uygularken uçlara yani daha açık olan yerlere içinden çıkan oksidan ile boyayı karıştırıp uygulayın. Bu süre zarfında diplerine KESİNLİKLE sürmeyin. Saçınızı 15-20 dk bekledikten sonra (tutmaya başlayınca siz bakın) Ayrıca bir yerde bu boya ile %9 luk oksidanı karıştırıp kalan yerlere uygulayın ve mümkün olduğunca boyaları sürerken bir diğerine değdirmeyin

Kolay gelsin :)

Sizin önereceğiniz renkleride değerlendirmek isterim :) bakır renk konusunda pek bilgim yok açıkçası genellikle kahve ve sarı tonları kullanıyordum.

Hafif esmersiniz sanırım yani buğday ten gibi. O zaman Koleston perfet 7/77 ya da sadece güneşte belli olan için hafif yansımalı kızıllık barındıran Koleston perfect 7/75 öneririm. Bunlar çok güzel şık ve doğal duran renklerdir.

Son düzenleme:
merhaba bende esmer tenlıyım sacım suan kahve rengi aralarda sarı var gibi acıcıyla yapmıstım fena durmuyor ama dıbımdn sıyahlarım cıktı ben acık bı kahve uzerıne aralara sarı tonları ıstıyorum kendım nasıl yapabılırım ?

Hafif esmersiniz sanırım yani buğday ten gibi. O zaman Koleston perfet 7/77 ya da sadece güneşte belli olan için hafif yansımalı Koleston perfect 7/75 öneririm. Bunlar çok güzel şık ve doğal duran renklerdir.

Ahh keşke buğday tenli olsaydım :) bembeyazım o kadar beyazım ki bazen uygun fondoten bulmakta bile zorlanıyorum maalesef :/ Ama saç rengi konusunda şanslıyım :) beyaz tenli olduğum için her renk oluyor hemen hemen. Dediğiniz renklere baktım fakat daha önce saçlarım açık kestaneydi daha açık tonlarda istediğim için açıcı kullandım sizin önerileriniz üzerine

Belki önerilerinize yardımcı olabilir diye eklemek istedim oldukça beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm :)

Resimde de görüdüğünüz gibi bunlar avrupa kökenlidir. Yani saçlarının ana renkleri bizim ırkımıza göre daha açıktır. Ve bu yüzden bunu tutturmak kuaförler için bile neredeyse imkansızdır. Küllü renkler elde etmek istiyorsanız. En az 4 işlemden geçmesi gerekir.
Bunlar;
Açma, pigmentasyon, istenilen renk ve ciladır.

Bunu evde yapamazsınız yapmayın saçlarınızı teker teker kaybedersiniz.
Benim tavsiyem saçlarınızı hiç boyatmadan saçlarınızı güneşten açılmış gibi balyajlar attırmanız. Ve emin olun herkes bu rengi sorar. Üstelik maliyeti de azdır. Bu sayede şık ve doğal durursunuz. Demek istediğim bunlar gibi ;

İstediğiniz rengi ve saçınızın arkadan çekilmiş rengini yüklerseniz daha net olabilirim.

çok teşekkür ederim ama bu sefer paraya kıyıcam galiba çünkü pinpirikliyimdir evde olmayacksa hiç denemem canım maliyet önemli değil istediğim rengi yapacak kuaför biliyor musun artık acımıcam paraya:)

Ben de oldukça beyazım, Maybeline affinitone 03 numarası mutlaka deneyin fiyatı da diğer fondotenlere göre epey ucuzdur.

Beyaz da olsanız bu renkler gider. Tabi şimdilk açılmışken yaz da gelmişken açık renkler kullanın.

İşinin ehli bir kuaföre git. Bunun için LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİyi kullanıyorsa bir kuaför işini doğru yapıyordur. Ve marka olarak Loreal majirel ve Koleston perfect markalarını da kullanmalı.

Nerdesin bilmiyorum bu yüzden kuaför öneremeyeceğim.

İnanmayacaksınız ama bende bugun gratisten o fondoteni almıştım ordaki bayanın tavsiyesi üzerine :) en açık rengini aldım haliyle. Yaz geldiği için sarı isteğim depreşti zaten yine elimde kalıcak saçlar zavallı saçlarım Şuan elimde bir koleston perfect 8/03 birde syoss 8/7 var ikisinden birisini boyamazsam bütün kozmetiği eve taşıyabilirim

Sizin adınıza sevindim fondoten için :)

Koleston perfect 8/03 açtıktan sonra uygulayın. Şimdi tutmaz. Zaten açtıktan sonra yeşillenmesin diye dore bir renge ihtiyacınız var 8/03 bu işi görür ama 8/03 kullanırken ilk etapta %6 lık oksidan kullanın. O zamanla açılacaktır.

Yani saçlarımı tekrar açtıktan sonra 8/03ü kullanabilirim öyle değil mi ?Birde lorealmajiblond 901 demiştiniz sanırım bu boyayı kullanırsam saçımdaki doreliklerden kurtulur muyum büyük ölçüde ? Fazla oldu ama kusura bakmayın lütfen

Evet, zaten bu boya normal market boyası açıcıları gibi değil. İçinde küllülük mevcut bu yüzden dorelikten kurtulacaksınız, 8/03 kullanırsanız yeşillenme olmaz ama diyelim ki oldu (çünkü her saç tibi bir değil) üstüne cila yapılması gerekecek. Eğer olursa dersiniz ben de cilayı anlatırım size. Fazla olmadı istediğiniz kadar yazabilirsiniz.

Ayrıca eğer ilerde diyelim ki cilayı anlatmam gerekti size o zaman kısaca anlatın yine ne yaptığınızı çünkü her gün soru cevaplıyorum unutabilirim bu yüzden kusuruma bakmayın.

kendi saç rengim bu yukardaki iki renk. istediğim saç rengi taylor swift - Google'da Ara
bu tarz küllü bir sarı boyalarımı aldım garnier 110 sarı ve 913 küllü sarı bi de doğal açıcı aldım kendime şimdi sorunum şu saçımın kulak hizasından itibaren olan tarafını açıcam ve açtıktan sonra da yıkayıp hemen bu renklere boyarsam saçlarım yanar mı ?
resimdeki rengi elde etmem zor ama en azından doğal bir görünüm yakalama istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim .
açma işleminden sonra boyarsam yanma yaşar mıyım diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…