- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
canım msjını okudum cvp yazdım ama gönderemedim meğer msj sayım yetersizmiş özel msj atmak için... burdan yazıyorum oyüzden,
ben dip boyamı küllü sarı boyadan başkasıyla yapmıyorum çünkü kızıllık oluyor ozaman, açık küllü sarı tüp boya ve %9 luk oksidan yani 30 volumluk oksidanla karıştırıp saçımı ortadan ikiye aayırıp başlıyorum ayırdığım yerden, arkadaları göremediğim için annemin yada arkadaşımın yardımıyla yapıyorum göremediğim yerleri, ama süre hakkında bilgi veremem ona aydana bakıp karar veriyorum, çünkü süre vücut ısısına ve ortam ısısına göre değişiyor,,
benim caçım 5 dk da açılır seninki 15 yada tam tersi.... oynada bakıp tamm bukadar yeterli dediğinde yıkarsın..
buarada yeni uyandım birazdan kahvem bitince dip boyamı yapıcam:) tam üstüne yazmış oldun msjı:)
ben nevacolor 11:10 kullanıyorum boyada...
merhaba,bilgisayarda hiç iyi değilim.fotograf yüklemeyi hiç bilmiyorum.en son boyamam tricolorun 8.1 .yani küllü bir renk.ben bu renge ışıltı katmak istesem nasıl bir renkle yapmam gerekir.ayrıca yukarıdaki açıklamanızda küllü bir açıcı derken neyi kastettiniz.ben renklerine göre açıcı olduğunu bilmiyordum.
merhabalar..benim 2 yıl önce koyu kestaneye boyalıydı saçım (tam bir siyah gibi) 5 ay sonrasında aralara kırmızı balyaj attırdım, aktı tabi sarıya döndü.1 yıl sonrasında tek renk sarıya çevirmek istedim kuaför röfle yaptı ve saçın üst kısmı açık alt kısmı koyu tonda oldu ve neredeyse sarının tüm tonları bende mevcutimdaatt.. modundayım.. kuaför 250 lira diyor ama çevremde kendi boyayanlar var benim saçımada uyarmı dersiniz.duruma göre yarın alıcam hemen boyıcam. saçlarım artık tek renk açık sarı olsun istiyorum..bu arada kendi saç rengim ise koyu kumral (belki önemlidir) biraz uzun ve karışık oldu ama :)) yardım ederseniz şimdiden teşekkürler..
merhaba
ben saçlarımı syoss çikolata kahve ve fındık kahve karıştırarak boyuyorum.renkten çok memnunum ama şöyle bir sıkıntım var;beyazlarımın tengi 1 haftada açılıyo.bu normal mi?birde arkadaşım saç kirli-yağlıyken boya yapılması gerektiğini,boyanın daha iyi tuttuğunu söyledi.sizlerde böyle mi boyuyosunuz?
merhaba,
şu anki saç rengim şöyle:
Eki Görüntüle 713503
istediğim renkse şu resimdeki diplerin rengi gibi:
saçlarım çok yıpranmış durumda, açıcı kullanmadan bu renge nasıl ulaşabilirim?
canım tekrardan merhaba kararsızlığın gözü kör olsun bu sefer artık sürekli fikir değiştirmektense kendi saçıma dönüp bırakıyorum doğal saç rengim bu Eki Görüntüle 713679 şu anki saç rengimse bu Eki Görüntüle 713680 geçen sene saç rengimden sıkılığ syoss 3.1 boyamıştım ondan önce yine bu tonların az koyusuydu syoss 3.1 de bu ama doğal saç rengime göre koyu Eki Görüntüle 713681 sence ben hangi numaralarla doğal saç rengimi elde edebilirim gördüğün gibi biraz küllülük var ama 3.1 oldukça koyu 4.1 se syossta forumlarda baktım kahvemsi küllü yansıması pek yok kıbrıstayım ve kargo bekleyecek zamanım yok 1-2 gün içince boyamam gerek ben 2 kutu loreal 6.1 e yarım tüp 3 numara veya yarım tüp 4 numara ekleyeyim diyorum sence nasıl olur? yada nasıl yapmalıyım? biraz karışık oldu umarım derdimi anlatabilmişimdir.
merhaba yardım edersiniz çok sevinirim saçlarım hali içler acısı şuanda tek bir renge çevirmek istiyorum ama çok korkuyorum şuandaki hali Eki Görüntüle 713719 tam olarak bu 3 renk mevcut benim istediğim renk ise sarı tonlarında olması çünkü eskiden saçlarım sarıydı Eki Görüntüle 713727 .Yaklaşık olarak 1.5 senedir sadece 2 kez boyadım sırf düzelsin diye ama artık çok sıkıldım sarı veya sarıya bakan açık kumral küllüde olur hiç önemli değil yeterki başı ucu aynı renk olsun lütfen yardım edin
merhaba thalia490, güncel olarak sorulanları cevapladığı gördüm umarım bna da cevap veririsn
Eki Görüntüle 715421 bu saç rengi numarası kaç
canım mrb yine yardımına ihtiyacım var:))
ben saçlarımı garnier 110 dedğin gibi boyadım.zemin rngim sıcak çikolataydı ama çok koyu kahve gibi duyodu.
nese boyadım fakat boyarken nasıl etdiysem dipleride boya geçmiş 2 3 cm kendi saçım turuncumsu oldu ama geri kalan kısmı güzel oldu.ben diplerdeki tutunculuğu nasıl yok edebilirim canım yardım et:)bandanasız çıkamıyorum dışarı:))
benım saçlarımın doğal rengi kumralım küllü sarı ggibi bi renk gözlerım yeşil bu rengi istiyorm ne yapabilirm yada başka önerınız varmı
canım merhaba benim kendi saçım kahverengi ve önce koleston ultra açıçı ile açtım ardından
saçlarımı koleston 8.1 ve koleston 11.1 karıştıp boyamıştım şuan diplerim bu şekilde acaba 10.1 veya 11.1 renge boyasam hem saçımı hem diplerimi nasıl bir sonuç alırım
yada ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim
Eki Görüntüle 717689
Merhabalar;
Öncelikle bir kaç gündür nete girip cevap yazamadığım için özür dilerim.
Kendi rengi üzerine KUAFÖR YARDIMI ALMADAN küllü boyamaz saçı küllü deil kızılımsı bir renk yapar. Onun dışında ilk boyama da mutlaka kuaföre gidin derim çünkü ne renk alırsanız alın aynı renk tutmayacaktır.
Başka renk önermek istemem ama kendi saçınızı tamamen boyatmadan karamel ya da koyu sarı balyajlar attrın derim bu sayede daha daoğal ve daha şık durursunuz, üstelik her ay dip boyasıyla uğraşmazsınız.
Merhabalar;
Öncelikle bir kaç gündür nete girip cevap yazamadığım için özür dilerim.
Saçınızı boyadığınız son iki rengi marka ve numara ile yazın. Rengi görüdüm fakat bu şekilde daha net bir cevap vermiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?