Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

buda şuanki saçım, dipboyam yine küllü sarı

Renk koyuluğunu beğendiyseniz 8.1 in, rengi canlandırmak için Loreal majirel 8.3 tavsiye ederim oksidan çeşidiniz %6 lık olmalıdır.
Marketlerde satılan açıcılar tektir ve boyaya göre saç açmaz. Profesyonel saç boyalarında küllü, doğal ve dore açıcılar mevcuttur.

Merhabalar;

Öncelikle bir kaç gündür nete girip cevap yazamadığım için özür dilerim.

Bu rengi yani yüklediğiniz rengi İLK BOYAMADA elde edemezsiniz. Bu renk platin röfledir ve ilk uygulamada kumral rengin üzerine platin röfle uygulaması yapılır. Bu uygulama sonrasında hemen renk elde edilmez saç en az 4 ay sonra dip röflesi geldiğinde yine röfle yapılır. Ama sadece dip değil kalan yerlerde sık ve ince platin röfle olur.

Saç açıkken yani şu an saçınız röfleli bu yüzden kuaför yardımı almadan bu işlemi evde yaparsanız saçlarınız kopar. Saçınızın resmini yüklerseniz biraz olsun düzeltmenize yardımcı olmaya çalışırım.

Merhabalar;

Evet boyayı kirli saça uygulamak gerekir. Çünkü temiz saçta gözenekler açıktır. Kirli saça uygulamak hem daha az verir hem de saç boyayı daha iyi tutar.

1 haftada açılması bence normal değil ama tabiki market boyaları genelde böyledir. beyazlar da çoksa normaldir. Size tavsiyem Loreal majirel ya da koleston perfect saç boyalarından birini tercih etmeniz.

merhaba,
şu anki saç rengim şöyle:
Eki Görüntüle 713503

istediğim renkse şu resimdeki diplerin rengi gibi:

saçlarım çok yıpranmış durumda, açıcı kullanmadan bu renge nasıl ulaşabilirim?

Merhabalar;

Saçınızı açmadan bu rengi etmeniz mümkün değil. İstediğiniz renk 8.1 dir ve uçlarında sarı ince balyajlar vardır.
Saçınızı en son hangi renge boyadınız ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar;

6.1 tavsiye ederim sizin saçlarınız koyu bir renk değil. Bu yüzden 6 numaradan koyu boyamamalısınız. ama tabiki en son 3.1 ile boyandığından saç açılması gerekir. Bence bir şey yapmayın saç akar zaten. Böylelikle saça zarar vermemiş olursunuz.

Merhabalar;

Saçınızı boyadığınız son iki rengi marka ve numara ile yazın. Rengi görüdüm fakat bu şekilde daha net bir cevap vermiş olurum.

canım merhaba benim kendi saçım kahverengi ve önce koleston ultra açıçı ile açtım ardından
saçlarımı koleston 8.1 ve koleston 11.1 karıştıp boyamıştım şuan diplerim bu şekilde acaba 10.1 veya 11.1 renge boyasam hem saçımı hem diplerimi nasıl bir sonuç alırım
yada ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
Merhabalar;

Fotoğrafınızı koymadan net bir şey diyemeceğimi açıkça yazmıştım. Bunlar her ne kadar benzese de saçınıza bu şekilde bir şey diyemem.

Ayrıca saçınızda hint kınası olduğunu söylüyorsunuz. Saçınız açılmadan o yüklediğiniz fotoğraftaki renkleri kesinlikle elde edemezsiniz ki istediğiniz renkler küllü tonları ve üstüne gölgelendirme çalışmaları var. Bu evde kuaför bile olsanız tek başınıza yapamazsınız. Size tavsiyem iyi bir kuaföre gitmeniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba thalia490, güncel olarak sorulanları cevapladığı gördüm umarım bna da cevap veririsn
Eki Görüntüle 715421 bu saç rengi numarası kaç

Merhabalar;

Ne yazık ki tam olarak bir numara veremem çünkü bu renk boya ile değil gölgelendirme ile elde edilmiş. Yani muhtemel zemin rengi Koleston perfect 7/07 boyanıp üstüne bakır balyajlar atılmış.

Merhabalar;

Geri kalan kısmı hangi tona yakınsa yani uç kısımları o rengin küllü bir rengini alıp sadece turunculuk olan kısma sürünüz. Yani mesela diyelim ki uç renginiz 8 tonlarındaysa o zaman dibi boyamanız gereken boya 8.1 dir. Bu arada küllü kullanırken kullanmanız gereken oksidan çeşidi %6(20 volume) olmalıdır. Tabi foto koyarsanız daha kesin bir şey söyleyebilirim.

Son düzenleme:
benım saçlarımın doğal rengi kumralım küllü sarı ggibi bi renk gözlerım yeşil bu rengi istiyorm ne yapabilirm yada başka önerınız varmı

Merhabalar;

Kendi rengi üzerine KUAFÖR YARDIMI ALMADAN küllü boyamaz saçı küllü deil kızılımsı bir renk yapar. Onun dışında ilk boyama da mutlaka kuaföre gidin derim çünkü ne renk alırsanız alın aynı renk tutmayacaktır.

Başka renk önermek istemem ama kendi saçınızı tamamen boyatmadan karamel ya da koyu sarı balyajlar attrın derim bu sayede daha daoğal ve daha şık durursunuz, üstelik her ay dip boyasıyla uğraşmazsınız.

Merhabalar;

Saçlarınızı açtıktan sonra küllü ile boyamışsınız size tavsiyem. Loreal Majirel 9.3 alıp boyamanız oksidanı %9 luk tercih edin. İlk boyamada bu rengi tercih ederseniz bir dahakine küllü ile boyayabilirsiniz.

Size tavsiyem renk karıştırmamanız çünkü renk karışmak deyim yerindeyse çok saçmadır. Siz renk karıştırıyorsunuz ama içine katılan koyu renk saçta baskınlık yapar. Mesela 8.1 ile 11.1 karıştırmışsınız. Siz saçınızı aslında 8.1 ile boyamışsınız demek oluyor bu.

cevapladğınız için tşkkrler zatn kuaforde byatıcam ama ilk olduğu için renkler konusunda bi bilgim yok

önemli değil tatlım kendim evde yapmaya korktuğum için kuaföre gidip boyama kararı aldım çok saolsun çok güzel bir sarı renk çıkardı.Sanada çok teşekkür ederim

slm ben saçomı koleston açık kumrala boyamıştım. ama bir önceki rengim açık karamel olduğu içinmidir bilmem saçım bir kaç ton koyulaştı.ben şimdi küllü kumral istiyorum ama açık bir renk istemiyorm ne yapmam gerek ??bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden sağolun

palette 6.0 rengin küllüsünü istiyorum.doğal dursun nasıl tutturabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…