bu saç rengi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Yani 10 dakika bile durmadı boya :/ biraz sabırsızım bekleseydim renk oturabilirdi belki
Merhaba yine ben :) cevap vermemişsiniz birşey soracağım tekrar saçlarımı koyu küllü sarıya boyasam yada küllü kumrala doreliği alır mıı artık turuncu kafamdan sıkıldım da :)
Almaz, yani belli bir miktar alır ama sonra(2 hafta) tekrar turunculuk çıkar. Saçlarınızda büyük değişimleri istiyorsunuz. Öyle ki saçlarınızı her seferinde açmanız gerekir. Bu yüzden tavsiye etmiyorum ve size bırakıyorum.
Teşekkürler fakat geçen yaz yine aynı şeyler gelmişti saçımın başına teyzemin tanıdğı işinin ehli bir kuaföre götürdü beni saçlarımı koyu kumrala boyayıp üstüne bi kaç paket atmıştı zamanla açılıcak saçın demişti ve haklıda çıktı ağustosa doğru saçlarım bildiğimiz platin sarıydı bu nedenle koyu kumral tonlarına boyamayı düşünüyorum :) verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerr
Sizin boyayacağınız kumral ile onların kullandığığı koyu kumral HİÇBİR ZAMAN aynı olmuyor.
NEDEN Mİ ;
1. Oksidan çeşidi farklı oluyor.
2. Koyu kumralın içine bir renk karışırıyorlar ki saç zamanla açılsın diye.
3. Kuaför ile ne kadar yakın olursanız olun, işin sırrını saklamak için size koyu kumral deyip içine başka tonlar da katar. [Çünkü bana boya adı verdi ama ben KENDİM yaptım evde OLMADI ???]
Yani siz koyu kumral boyayıp açılacağını düşünüyorsanız, düşünebilirsiniz.
merhaba canım acil yardımına ihtiyacımız var
arkadaşımın saçını açıcıyla açtık başardık.üstüne palette altın karamel yaptık ama saç rengi hiç güzel olmadı turuncu oldu.şimdi çok üzgün kendisi esmer yüzüne ne renk yakışır karar veremedi.şimdi dışarı çıkmak istemiyor hemen boyayalım diyor tekrar .canım bize yardım et
.buğdağ tenlilere ne renk tavsiye edersin.
ve gidip boya alıcam bu turunculuğu nasıl kaybederim
biz kumral düşündük ama hangi boya turunculuğu alır bilemedik
lütfen cevap bekliyorum tatlım
Turunculuğu geçirmek için en az 20 gün beklemeden saç ne renk boyanırsa boyansın yine ortaya çıkar, üstelik daha önce de açıcı yapılmış saça. En iyi tavsiyem koleston 6/1 derim. Ama yine de 20 gün bekleyin boya boyayı ASLA kapamaz. Yine çıkacak turunculuk yine boyayacaksınız, sonrasında ise boyayacak saçınız kalır mı dersiniz ?
cevap için teşekkürler
biz sabah koleston çikolata kahve alıp boyadık çok şükür turunculuk göze batmayacak şekilde kapandı güzel bir renk çıktı ortaya
keşke baştan çikolata kahve yapsaymışız güzel bir renkmiş
merabalar...bu renk hakkındaki fikriniz nedir acaba
renkli göz - Google'da Ara
Merhaba,Rica ederim :) 77/43 Tercih etmemin nedeni saçınızdaki kızılın oturmasıdır. 1.5 ay sonra lütfen 8/43 alın ve yine aynı oranlarda aynı oksidanla boyayın.
Bu arada söylemeyi unutmuşum: İlk önce dibinizi değil boya olan yerlere uygulayın 20 dk bekleyin dibine geçin. Dibi bitince MAKSİMUM 20 dk bekleyip hemen yıkayın.
Merhaba,
Boyayı internetten sipariş etmiştim ancak 77/43 yerine 7/43 yollamışlar, bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? 0/43 de elime geçti şu an.
merhaba ben kahverengi idi, saçımı koleston yoğun açıcı ile açtım sonra koleston 8.1 küllü kumral ve 11.1 küllü sarıyı karıştırarak boyadım, dip boyam geldiğinde saçımın dibini hangi renklere boyarsam uygun olur
%9 demiştiniz. %6 mı olması gerekiyor?Sorun değil 7/43 de aynısıdır. Fakat içindeki kumral rengi, oturması gerekn renk daha az yoğundur. Size oksidan olarak hangisini söylemiştim ? %6 mı %9 mu ?
%9 demiştiniz. %6 mı olması gerekiyor?
Loreal Majirel 8.1 dir + %6 lık oksidan ile uygulanmıştır. Saçınız 8 numradan daha koyuysa açılmadan tutmaz.
benim saçlarımda hint kınası vardı saçlarımı kestirdim omzumda ama hala uç kısımlarda var..dipten 4 parmak filan kendi saçım..iki gün önce saçlarımı 9luk oksidanla açtım dipleri karamel sarı arası bi renk oldu uclarıda acıldı ama çok az...şimdi benim sacımı bu renk elde etmek için ne yapmam gerekiyor..palette vs açıcıylamı boyamalıyım yoksa oryallemi açmalıyım..ve son olarak majirel den baska boya kullanmamalımıyım yani o daha mı kaliteli..tşkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?