Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

çok teşekkürler çünkü saçım şu an yeşilimsi sarımsı yani 6.3 le bu renge ulaşabilirim değil mi?

İlk seferde ulaşılmaz ve tabiki alt zemin açık olduğundan akar, akması normaldir. Akınca yani 2. boyamanızda 6.1 ile boyamanızı tavsiye ederim. Peki niye ilk boyayı 6.1 seçmiyorsunuz derseniz, ilk boyamayı 6.3 ile yapmazsanız saçta yeşillik gitmez. Yani kısacası ilk boyamayı 6.3 ile ikinci boyamanızı (ilk boyamadan en az 1 ay sonra olmalı) 6.1 ile yapın.

Son düzenleme:

çok teşekkürler aylardır saçımda istediğim tona ulaşamadım hep yapay bir görüntü oluştu umarım bu sefer olur

benim sorunum bir türlü doğru kuaförü bulamamak. Sizin bildiğiniz ve güvendiğiniz bir kuaför var mı? ben ankaradayım ama artık iyi bir kuaför neredeyse giderim. Her defasında ya renk istediğim gibi olmuyor ya da saçım yanıyor. Bazı kısımların uçları gidik mesela. Bu kadar zor mu acaba bulabilmek doğru yeri. EN iyi kuaför diyorlar bir ton para veriyorsun orada da sonuç aynı

Ben de Ankarada yaşıyorum. Size tavsiye edebileceğim 2 kuaför var;
1. Harun kuaför
Anıttepe Mah. İlk Sk 30/A, Maltepe/Ankara (Anıtkabire 10 dk uzaklıkta)
(0312) 231 1929

2.Kumsal kuaför
Karanfil Sk No:25 D:7 Kızılay/Ankara
(0312) 417 1908

Süpersin. Ben dayanamayıp gitmeyi düşünüyorum bir aya kadar aslına bakarsanız. Saçımı yakmadan açabilecek ve güzel bir renk çıkarabilecek bir yer düşünmek beni çok mutlu ediyor. Röfleyi hangisi daha iyi yapar sizce. Biliyorum bir sürü soru soruyorum ama artık memnun kalabileceğim bir saça sahip olmak istiyorum. Çooooooooook ama çoooooook teşekkür ediyorum ilginize.

merhabaaa

ben bugday tenliyim şuan saç rengim doğal rengi siyaha yakın sadece uçlardaa biraz kzılımsı renk kaldıı..ben şimdi araya sarı balyaj attırmak istiyorum ama nasıl olur güzel dururmu ? açıkcasıı korkuyorum amacım yüz rengim dahada açık olsun istiyorum ne yapmam lazım önerini bekliyorummm

Son düzenleme:

Boya için Harun kuaföre giderdim ben artık evde yapıyorum, boya konusunda çok iyiler. Kumsal kuaföre de saç yaptırmak için giderim. Seçim sizin :)

Merhabalar;

Olur tabiki ama buğday tenli olup sarı attırmak istiyorsanız sarının size yakışacağı tonu bulun. Bulmasanız bile diyelim sarılarını beğenmediniz, söyleyin üstüne cila atsınlar. Kendi renginiz ise OMBRE de düşünebilirsiniz.

merhabalar; ben 1 yıldır saçımı koleston 7.0 kumral ile 8.0 açık kumralı karıştırıp boyuyordum.dün bir değişiklik yapıp palette natural colors 7.0 bal ve 8.0 bal köpüğünü karıştırıp boyadım sonuç bu oldu :

flaşlı ve flaşsız halleri ama benim istediğim renk ise bu :

bu renge nasıl dönebilirim :) yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler :)

Merhabalar;

Bu renge tam anlamıyla dönemezsiniz. Çünkü gördüğünüz üzere resimdeki kız yabancı. Avrupa kökenli insanların ana renkleri bizim ana renklerimizden farklıdır. Ve onların nereyse saç renkleri bu tondadır. Kısacası bu renk 9.1 dir ve oksidan %6lık kullanılmıştır. Saçınızı açmadan bu renge YAKIN tonu tutturamazsınız üstelik saçınızda turunculuk var. Evdde market boyasıyla açılma işlemi gerçekleşse de tutmaz. Sizin küllü bir açıcıya ihtiyacınız olur. Çok açılmasına gerek yok saçınızın özellikle turunculuğunu alsa yeter. Eğer evde uygulayabilirim derseniz hangi boyalarla nasıl uygulayacağınızı anlatabilirim.

Merhaba, saçlarımda şuan hiç boya yok yakında kendim boyayacağım.

Bu tonlarda olsun istiyorum, hatta biraz daha kahveye dönük de olabilir.
Saçlarım koyu kestane, bu rengi elde etmek için ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Thalia cığım ben de saç rengim 6 tonlarında boyalı , açık kumral boyamak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum çok riskli geliyor ne yapmalıyım ?

o tona yakın olsa da olur :) annemin yardımıyla evde yapabileceğimi umuyorum :) :)

merhaba canım sana birşey danışacağım. annemin saçı açık kahve gbi tonlarda idi. bende gdip reyondan acele ile boya aldım 5 numara koleston naturals açık kahve ile boyadığımızda bildiğin siyah oldu. ve hiç sevmedi.. ne yapsak nasıl kurtuluruz kahvede alsak ne alsak siyah oluyor. bu rengi kırmak elimizde mi ?

Merhaba, saçlarımda şuan hiç boya yok yakında kendim boyayacağım.

Bu tonlarda olsun istiyorum, hatta biraz daha kahveye dönük de olabilir.
Saçlarım koyu kestane, bu rengi elde etmek için ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar;

Yüklediğiniz resmin boyanınca gerçek rengi budur;

Bu yüzden boya kutusunun resmini yüklemek yerine bir ünlünün saçını beğenip fotoğrafını yüklerseniz yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thalia cığım ben de saç rengim 6 tonlarında boyalı , açık kumral boyamak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum çok riskli geliyor ne yapmalıyım ?

Merhabalar;

Açıcı olmadan açık kumralı(8.0) elde etmeniz zor, açmadan boyarsanız sadece dipleriniz tutar. Bu yüzden size tavsiye AÇICI OLMAYA Garnier 110 ile saçlarınızı 2 sefer 15 gün arayla boyamanız 8.0 in tutacağını düşündüğünüz zaman da İLK SEFERDE YEŞİLLENME YAPMASIN DİYE 8.3 ile boyamanız. Sonrasında 8.0 ile devam edebilirsiniz.

o tona yakın olsa da olur :) annemin yardımıyla evde yapabileceğimi umuyorum :) :)

İlk önce LOREAL MAJİBLOND 901S + %9(30volume) yi şu oranlarda karıştırmalısınız;
Bir kutu Loreal majiblond 901S (60 ml)
60 ml %9 luk oksidan
Kısacası burdaki mantık, Boyanın miktarı ne kadarsa oksidanın miktarı da boya miktarı ile aynı olmalıdır.

Bunu uyguladıktan bir gün sonra; (ya da saçınızı İYİCE kuruttuktan sonra)
Loreal Majirel 9.3 + BİR ÇAY BARDAĞI SU (Saçın yeşilenmemesi için bu işlem MUTLAKA yapılmalı)
Bunu iyice karıştırıp saça sürün 15-20 dk bekleyin. Sonrasında boyayı saçınızı tarayarak saç uçlarına çekin ve fazla boyayı alıp atın.
Hemen sonrasında YIKAMADAN,
Loreal Majirel 9.1(60 ml) + %6(20volume) 70 ml oksidan ile saçınızı boyayın.

Tabiki bu işlem saçın uzunluğuna göre evde yaklaşık en az 75 tl tutar. Yapabilirim derseniz size anlattım, kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Boya için Harun kuaföre giderdim ben artık evde yapıyorum, boya konusunda çok iyiler. Kumsal kuaföre de saç yaptırmak için giderim. Seçim sizin :)

Ben size beğendiğim saç rengini ekleyip yollayım. Acaba o saça ulaşmak çok mu zor?

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu :) Harun kuaförden böyle birşey istemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…