çok teşekkürler çünkü saçım şu an yeşilimsi sarımsı yani 6.3 le bu renge ulaşabilirim değil mi?
İlk seferde ulaşılmaz ve tabiki alt zemin açık olduğundan akar, akması normaldir. Akınca yani 2. boyamanızda 6.1 ile boyamanızı tavsiye ederim. Peki niye ilk boyayı 6.1 seçmiyorsunuz derseniz, ilk boyamayı 6.3 ile yapmazsanız saçta yeşillik gitmez. Yani kısacası ilk boyamayı 6.3 ile ikinci boyamanızı (ilk boyamadan en az 1 ay sonra olmalı) 6.1 ile yapın.
Onlar yani kuaför daha iyi bilir fakat zaten dip röflenin güzelliği de odur. Daha sık ve açık atılınca röfle değil sanki doğal sarı gibi durur. Ama tabi bunu her kuaför beceremez. Bence 4 ay sonra gidin ama arkalar geçekten o kadar az ise 2 ay sonra da gidebilirsiniz. Sarının daha hoş ve kahve tonunun daha doğal durması için kuaförler cila atıyorlar. Sanırım size bunu yapmamışlar. Bence kuaförünüzü değiştirin.
benim sorunum bir türlü doğru kuaförü bulamamak. Sizin bildiğiniz ve güvendiğiniz bir kuaför var mı? ben ankaradayım ama artık iyi bir kuaför neredeyse giderim. Her defasında ya renk istediğim gibi olmuyor ya da saçım yanıyor. Bazı kısımların uçları gidik mesela. Bu kadar zor mu acaba bulabilmek doğru yeri. EN iyi kuaför diyorlar bir ton para veriyorsun orada da sonuç aynı
Ben de Ankarada yaşıyorum. Size tavsiye edebileceğim 2 kuaför var;
1. Harun kuaför
Anıttepe Mah. İlk Sk 30/A, Maltepe/Ankara (Anıtkabire 10 dk uzaklıkta)
(0312) 231 1929
2.Kumsal kuaför
Karanfil Sk No:25 D:7 Kızılay/Ankara
(0312) 417 1908
Süpersin. Ben dayanamayıp gitmeyi düşünüyorum bir aya kadar aslına bakarsanız. Saçımı yakmadan açabilecek ve güzel bir renk çıkarabilecek bir yer düşünmek beni çok mutlu ediyor. Röfleyi hangisi daha iyi yapar sizce. Biliyorum bir sürü soru soruyorum ama artık memnun kalabileceğim bir saça sahip olmak istiyorum. Çooooooooook ama çoooooook teşekkür ediyorum ilginize.
merhabaaa
ben bugday tenliyim şuan saç rengim doğal rengi siyaha yakın sadece uçlardaa biraz kzılımsı renk kaldıı..ben şimdi araya sarı balyaj attırmak istiyorum ama nasıl olur güzel dururmu ? açıkcasıı korkuyorum amacım yüz rengim dahada açık olsun istiyorum ne yapmam lazım önerini bekliyorummm
merhabalar; ben 1 yıldır saçımı koleston 7.0 kumral ile 8.0 açık kumralı karıştırıp boyuyordum.dün bir değişiklik yapıp palette natural colors 7.0 bal ve 8.0 bal köpüğünü karıştırıp boyadım sonuç bu oldu :
Eki Görüntüle 721601 Eki Görüntüle 721600
flaşlı ve flaşsız halleri ama benim istediğim renk ise bu :
Eki Görüntüle 721608 Eki Görüntüle 721609
bu renge nasıl dönebilirim :) yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler :)
Merhabalar;
Bu renge tam anlamıyla dönemezsiniz. Çünkü gördüğünüz üzere resimdeki kız yabancı. Avrupa kökenli insanların ana renkleri bizim ana renklerimizden farklıdır. Ve onların nereyse saç renkleri bu tondadır. Kısacası bu renk 9.1 dir ve oksidan %6lık kullanılmıştır. Saçınızı açmadan bu renge YAKIN tonu tutturamazsınız üstelik saçınızda turunculuk var. Evdde market boyasıyla açılma işlemi gerçekleşse de tutmaz. Sizin küllü bir açıcıya ihtiyacınız olur. Çok açılmasına gerek yok saçınızın özellikle turunculuğunu alsa yeter. Eğer evde uygulayabilirim derseniz hangi boyalarla nasıl uygulayacağınızı anlatabilirim.
Merhaba, saçlarımda şuan hiç boya yok yakında kendim boyayacağım.
Bu tonlarda olsun istiyorum, hatta biraz daha kahveye dönük de olabilir.
Saçlarım koyu kestane, bu rengi elde etmek için ne yapmam gerekiyor?
Thalia cığım ben de saç rengim 6 tonlarında boyalı , açık kumral boyamak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum çok riskli geliyor ne yapmalıyım ?
o tona yakın olsa da olur :) annemin yardımıyla evde yapabileceğimi umuyorum :) :)
Merhabalar;
Yüklediğiniz resmin boyanınca gerçek rengi budur;
Eki Görüntüle 721931
Bu yüzden boya kutusunun resmini yüklemek yerine bir ünlünün saçını beğenip fotoğrafını yüklerseniz yardımcı olabilirim.
Şöyle göstereyim o zaman;
http://img10.imageshack.us/img10/1288/kumral1.jpg
Boya için Harun kuaföre giderdim ben artık evde yapıyorum, boya konusunda çok iyiler. Kumsal kuaföre de saç yaptırmak için giderim. Seçim sizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?