Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

ben de birşey sorucam size kızlar. Röfle yaptırdım ancak zemini kahverengi yapıp üstüne attılar paketleri. Ancak sarısı bol olmadı. Zemin rengim olan kahveyi açtırmak istiyorum. Acaba nasıl yapılabilir bu? Yardım lütfeeeeeeeen

Bence zemin rengini açmayınız, 4 ay sonra yine dip röfle yaptırınca rengi daha da açılır. Saçınız daha da yıpranır.

Merhabalar;

Saçınızı 6.1 ile boyayabilirsiniz.

3 kutu loreal 6.1 e çeyrek tüp koleston 4 numara ekledim ve boyadım ;

özellikle bu renk için

eklediğim fahriye evcenin saç rengi için palette 4.36 yı düşünüyorum ama çok mu koyu olur bilemedim aslında saçımı boyarken dikkatli boyadım boyayı sürmediğim yer kalmamıştı ama yinede böyle oldu bu arada boyayalı 1 hafta oldu ve biraz da aktı hatta bu arada saçıma en iyi gelen rengini veren ve sertleştirmeyen tek boya palette ondan bir öneri verebilirseniz çok mutlu olurum
loreal çok sertleştirdi ve şimdiye kadar hiç istediğim rengi tutturamadım
garnier yumuşaklığı hiç bozmuyo ama rengi tam vermiyo
syoss çok sertleştirdi ama rengi tam verdi
palette rengi tam verdi ve sertleşme minimumdu yani palette mümkünse tercihim ve şimdiden çok teşekkürler saçlarla bozdum artık :18:

Bence zemin rengini açmayınız, 4 ay sonra yine dip röfle yaptırınca rengi daha da açılır. Saçınız daha da yıpranır.

Çok teşekkür ederim. Peki sizce daha fazla paket attırmam sorunumu giderir mi? O konuda ne düşünüyorsunuz? Sizin yorumlarınızı okudum ve çok yararlı buldum. Cevaplarınız için çok sağolun.

Doğal sıyah renk arıyorum kızlar koleston koyu kahveye boyuyordum siyah oluyordu ama geri dönusum ypmak için açtırmak gerekıyor öle istemıyorum siyaha boyayıpta açtırmadan degıstırebılcegım bir marka varmı?

Çok teşekkür ederim. Peki sizce daha fazla paket attırmam sorunumu giderir mi? O konuda ne düşünüyorsunuz? Sizin yorumlarınızı okudum ve çok yararlı buldum. Cevaplarınız için çok sağolun.

Evet, yalnız kuaföre gittinizde saçınızdaki sarıdan daha açık renk ve sık röfle isteyiniz bu şekilde aşama aşama açılmış olur. Röfle zaten saçı yıpratmıştır zaten bırakın biraz saçınız dinlensin.

Merhabalar;

Hem siyah isteyip hem de açtırmadan bir diğer boyaya nasıl geçebileceğini düşüyorsunuz ?
Bir tek siyahta değil her zaman saçınızda olan boyadan açık ton istendiğinde saç zaten açılmak zorundadır. Doğal siyah ton yoktur, saçın kendi rengine yakın ana ton vardır. Bunu kastediyorsanız resim yükleseniz bile görmeden bir şey diyemem.

Merhabalar;

Saçınızı 6.1 ve 4.0 ile boyamadan önce hangi marka ve numara ile boyadınız, çünkü 1 haftada bu kadar akması normal değil.
Normalde saçınız yani kendi renginiz hangi ton ise o rengin 2 ton koyusunu boyayarak bu tonu elde edebilirsiniz.
AYRICA lütfen saçınızın fotoğrafını BİR DAHA - GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ- DİPTEN VE ARKADAN- çekip yükleyin.

Son düzenleme:
tek actırmadan donusum olmayan rengın sıyah oldugunu bılıyorum. koyu kızıldan fındık kabuguna yada vs renklere gecebılıyrsn enazından ben gectım acma ıslemsız sıyah derken komur karasını kastetmedım sıyaha yakın ton koyu ornegın yukarıda fahrıye evcen in sacları gıbı. neyse teskkurler ilginize...

İlk röflemi 20 gün önce yaptırdım, sizce diğeri için ne zaman gitmem doğru olur? bir de röflelerin dışındaki kahverengileri alıp paketlemeyi becerebilirler değil mi? Bazı yerlere az bazı yerlere sık atmışlar paketleri. Eşit bir dağılımı yok. O yüzden de garip duruyor zaten. Mesela alt taraftaki saç katım (saçım katlı kesim) resmen kahverengi. İki paketçik atıvermişler resmen. Garip duruyor haliyle. Gerçi o yerleri yapmak daha kolay çünkü kahvesi bol. Gelgelelim daha sık attıkları yerlerde de zemin rengimle tezatlık oluşturuyor. Sanırım zemin rengi kapatacak kadar paketin atılması lazım zamanla. İlginiz için çok teşekkürler.

Onlar yani kuaför daha iyi bilir fakat zaten dip röflenin güzelliği de odur. Daha sık ve açık atılınca röfle değil sanki doğal sarı gibi durur. Ama tabi bunu her kuaför beceremez. Bence 4 ay sonra gidin ama arkalar geçekten o kadar az ise 2 ay sonra da gidebilirsiniz. Sarının daha hoş ve kahve tonunun daha doğal durması için kuaförler cila atıyorlar. Sanırım size bunu yapmamışlar. Bence kuaförünüzü değiştirin.

ben sacima krepe balyaj attirdim bu halde oldu

Ve sonra hic begenmedim hep toplayarak kullandim bida boyattim

Ama su anda anlamadigim sekilde bi bakirimsilik kizillik gibi bisey var sacim koyu kumral doreye boyandi yesillenmesin diye ama ben hic mutlu degilim bu kizilimsiliktan ve akiyo boya surekli. Bugun farkettim ki sacim su halde

Ne yapmam lazim sacima lutfen yardim edin? Ben kizilimsilik istemiyorum boyle turuncu kizil gibi bisey var. Kendi sacim koyu kumral buna donup aksin boyalar alttan dogal dursun istiyorum akil verin bana. 😭
Ayrica sacimdan boya da sildiremem bu sene 3 kere yapildi son krepe attirdigimda 20 cm kestirdim sacimi su anda biraz yiprandi zaten evde boyamak istiyorum artik 6.3 e boyandi en son sacim ayrica

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğal duran siyaha yakın bir renk istiyorsanız saçınızı kendi renginden 2-3 ton koyu boyayarak elde edebilirsiniz. Mesela benim ana rengim 7 dir. Ben 5.0 ya da 4.0 ile doğal duran siyaha yakın bir renk elde edebilirim. Sizin ana renginizi bilmediğim için siz de buna göre boyayabilirsiniz.

Merhabalar;

Saçınızın pigmentasyona ihtiyacı var. Bunun nedeni saçta sarı var ama turunculuk da var ama siz küllü istiyorsunuz. Aslına bakarsanız ben kuaföre gidin derim. çünkü bir dahaki yazışımdaki anlatcaklarım size en az 80 tl ye mal olur. Neyse şimdi sizden -GÜN IŞIGINDA FLAŞSIZ, ARKADAN VE DİPTEN fotoğrafını çekip yükleyin. Yalnız arkadan çekerken kendiniz değil sadece saç gözüksün, dip çekerken de yukardan baş kısmın bütünü gözüksün, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
önceki saç rengim majiblond 911di nerdeyse bundan az daha açılmıştı sonra 3 kutu loreal 6.1 ve çeyrek tüp koleston 4 boyadım 1 hafta önce bugünkü resimlerde ve ben saçımdaki şu sarılardan kurtulmak istiyorum çokta koyu olsun istemiyorum siyah gibi Evim Sensini izlemişsinizdir fahriye evcenin ordaki saç rengi veya Nina Dobrevin saç rengini bu saçımın üstüne ne boyayarak elde edebilirim Nina Dobrevin sanırım koyu kumral palette 6.0 boyasam sizce olur mu böyle?
bu rengi saçımın üstüne nasıl elde edebilirim? ve şunu söylemeliyimki majirel vb. boya şu an alamam kıbrısa kargo ücreti 40 lira oluyor ve bana en iyi gelen saç boyası palette mümkünse ordan bir tavsiye verebilir misiniz? Murat kolukırık (kuaför) bir sayfasında nina dobrev saç rengi koyu kumral demiş peki ben bu saça koyu kumral boyasam bu rengi elde edebilir miyim? biraz karışık oldu sanırım umarım anlatabilmişimdir

Eklentiler

• $260520133626.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 269
  • $260520133627.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 184

Palette ne yazık ki tavsiye edemem çünkü numara sistemi çok farklı. Siz daha önce hep küllü ile boyamışsınız. Size tavsiyem koleston 6.3 ile boyamanız. İçinde dorelik olduğu için saçınız da yeşerme yapmaz, alt zemin açık olduğu için de çok koyu bir görüntü vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…