ben de birşey sorucam size kızlar. Röfle yaptırdım ancak zemini kahverengi yapıp üstüne attılar paketleri. Ancak sarısı bol olmadı. Zemin rengim olan kahveyi açtırmak istiyorum. Acaba nasıl yapılabilir bu? Yardım lütfeeeeeeeen
slm ben saçomı koleston açık kumrala boyamıştım. ama bir önceki rengim açık karamel olduğu içinmidir bilmem saçım bir kaç ton koyulaştı.ben şimdi küllü kumral istiyorum ama açık bir renk istemiyorm ne yapmam gerek ??bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden sağolun
Bence zemin rengini açmayınız, 4 ay sonra yine dip röfle yaptırınca rengi daha da açılır. Saçınız daha da yıpranır.
Çok teşekkür ederim. Peki sizce daha fazla paket attırmam sorunumu giderir mi? O konuda ne düşünüyorsunuz? Sizin yorumlarınızı okudum ve çok yararlı buldum. Cevaplarınız için çok sağolun.
Doğal sıyah renk arıyorum kızlar koleston koyu kahveye boyuyordum siyah oluyordu ama geri dönusum ypmak için açtırmak gerekıyor öle istemıyorum siyaha boyayıpta açtırmadan degıstırebılcegım bir marka varmı?
3 kutu loreal 6.1 e çeyrek tüp koleston 4 numara ekledim ve boyadım ;Eki Görüntüle 720613 Eki Görüntüle 720614 Eki Görüntüle 720615 Eki Görüntüle 720616
Eki Görüntüle 720605 Eki Görüntüle 720606 Eki Görüntüle 720607 Eki Görüntüle 720608 Eki Görüntüle 720609
özellikle bu renk için Eki Görüntüle 720612
eklediğim fahriye evcenin saç rengi için palette 4.36 yı düşünüyorum ama çok mu koyu olur bilemedim aslında saçımı boyarken dikkatli boyadım boyayı sürmediğim yer kalmamıştı ama yinede böyle oldu bu arada boyayalı 1 hafta oldu ve biraz da aktı hatta bu arada saçıma en iyi gelen rengini veren ve sertleştirmeyen tek boya palette ondan bir öneri verebilirseniz çok mutlu olurum
loreal çok sertleştirdi ve şimdiye kadar hiç istediğim rengi tutturamadım
garnier yumuşaklığı hiç bozmuyo ama rengi tam vermiyo
syoss çok sertleştirdi ama rengi tam verdi
palette rengi tam verdi ve sertleşme minimumdu yani palette mümkünse tercihim ve şimdiden çok teşekkürler saçlarla bozdum artık :18:
Evet, yalnız kuaföre gittinizde saçınızdaki sarıdan daha açık renk ve sık röfle isteyiniz bu şekilde aşama aşama açılmış olur. Röfle zaten saçı yıpratmıştır zaten bırakın biraz saçınız dinlensin.
İlk röflemi 20 gün önce yaptırdım, sizce diğeri için ne zaman gitmem doğru olur? bir de röflelerin dışındaki kahverengileri alıp paketlemeyi becerebilirler değil mi? Bazı yerlere az bazı yerlere sık atmışlar paketleri. Eşit bir dağılımı yok. O yüzden de garip duruyor zaten. Mesela alt taraftaki saç katım (saçım katlı kesim) resmen kahverengi. İki paketçik atıvermişler resmen. Garip duruyor haliyle. Gerçi o yerleri yapmak daha kolay çünkü kahvesi bol. Gelgelelim daha sık attıkları yerlerde de zemin rengimle tezatlık oluşturuyor. Sanırım zemin rengi kapatacak kadar paketin atılması lazım zamanla. İlginiz için çok teşekkürler.
tek actırmadan donusum olmayan rengın sıyah oldugunu bılıyorum. koyu kızıldan fındık kabuguna yada vs renklere gecebılıyrsn enazından ben gectım acma ıslemsız sıyah derken komur karasını kastetmedım sıyaha yakın ton koyu ornegın yukarıda fahrıye evcen in sacları gıbı. neyse teskkurler ilginize...
ben sacima krepe balyaj attirdim bu halde oldu
Ve sonra hic begenmedim hep toplayarak kullandim bida boyattim
Ama su anda anlamadigim sekilde bi bakirimsilik kizillik gibi bisey var sacim koyu kumral doreye boyandi yesillenmesin diye ama ben hic mutlu degilim bu kizilimsiliktan ve akiyo boya surekli. Bugun farkettim ki sacim su halde
Ne yapmam lazim sacima lutfen yardim edin? Ben kizilimsilik istemiyorum boyle turuncu kizil gibi bisey var. Kendi sacim koyu kumral buna donup aksin boyalar alttan dogal dursun istiyorum akil verin bana. 
Ayrica sacimdan boya da sildiremem bu sene 3 kere yapildi son krepe attirdigimda 20 cm kestirdim sacimi su anda biraz yiprandi zaten evde boyamak istiyorum artik 6.3 e boyandi en son sacim ayrica
Bu sac direk koyu kumrala boyansa nolur peki
önceki saç rengim majiblond 911di Eki Görüntüle 720892 nerdeyse bundan az daha açılmıştı sonra 3 kutu loreal 6.1 ve çeyrek tüp koleston 4 boyadım 1 hafta önce bugünkü resimlerde Eki Görüntüle 720895 Eki Görüntüle 720896 ve ben saçımdaki şu sarılardan kurtulmak istiyorum çokta koyu olsun istemiyorum siyah gibi Evim Sensini izlemişsinizdir fahriye evcenin ordaki saç rengi veya Nina Dobrevin saç rengini bu saçımın üstüne ne boyayarak elde edebilirim Nina Dobrevin sanırım koyu kumral palette 6.0 boyasam sizce olur mu böyle? Eki Görüntüle 720897 Eki Görüntüle 720898
bu rengi saçımın üstüne nasıl elde edebilirim? ve şunu söylemeliyimki majirel vb. boya şu an alamam kıbrısa kargo ücreti 40 lira oluyor ve bana en iyi gelen saç boyası palette mümkünse ordan bir tavsiye verebilir misiniz? Murat kolukırık (kuaför) bir sayfasında nina dobrev saç rengi koyu kumral demiş peki ben bu saça koyu kumral boyasam bu rengi elde edebilir miyim? biraz karışık oldu sanırım umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?