Ben size beğendiğim saç rengini ekleyip yollayım. Acaba o saça ulaşmak çok mu zor?
Eki Görüntüle 722247
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu :) Harun kuaförden böyle birşey istemeyi düşünüyorum.
bende konu actim loreal casting creme gloss 630 diye bunun 3 konu altinda nolur bi bakabilir misin
merhaba canım sana birşey danışacağım. annemin saçı açık kahve gbi tonlarda idi. bende gdip reyondan acele ile boya aldım 5 numara koleston naturals açık kahve ile boyadığımızda bildiğin siyah oldu. ve hiç sevmedi.. ne yapsak nasıl kurtuluruz kahvede alsak ne alsak siyah oluyor. bu rengi kırmak elimizde mi ?
canım yazmıştım ama görmedin sanırım yardımcı olurmsuun acaba
İlk önce LOREAL MAJİBLOND 901S + %9(30volume) yi şu oranlarda karıştırmalısınız;
Bir kutu Loreal majiblond 901S (60 ml)
60 ml %9 luk oksidan
Kısacası burdaki mantık, Boyanın miktarı ne kadarsa oksidanın miktarı da boya miktarı ile aynı olmalıdır.
Bunu uyguladıktan bir gün sonra; (ya da saçınızı İYİCE kuruttuktan sonra)
Loreal Majirel 9.3 + BİR ÇAY BARDAĞI SU (Saçın yeşilenmemesi için bu işlem MUTLAKA yapılmalı)
Bunu iyice karıştırıp saça sürün 15-20 dk bekleyin. Sonrasında boyayı saçınızı tarayarak saç uçlarına çekin ve fazla boyayı alıp atın.
Hemen sonrasında YIKAMADAN,
Loreal Majirel 9.1(60 ml) + %6(20volume) 70 ml oksidan ile saçınızı boyayın.
Tabiki bu işlem saçın uzunluğuna göre evde yaklaşık en az 75 tl tutar. Yapabilirim derseniz size anlattım, kolay gelsin :)
merhabalarannem uzun yıllardır beri saçını boyuyor genellikle karamel tonlarına. ama beyazları kapanmıyor bir türlü özellikle kulağın üstündeki saçlar diplerde de aynı şekil. Ne yapmalıyız? Boyayı içinden çıkan oksidanla karıştırıp uyguluyoruz bekliyoruz yıkıyoruz yaptığımız bu
merhabalar..
saçım şuan röfleli ve oldukça mutsuzum
ne taranıyor ne yıkanıyor tuhaf bişi oldu güzelim saçlarım
o yüzden biraz kısaltıp boyamak istiyorum ekstradan çıtçıt kullanıcam
alacağım çıtçıtın rengi böyle flaşlı ve flaşsız olarak ekliyorum
kendi saçımın da fotosunu koydum ama bu ilk zamanlarıydı şuanda dahada açılmış durumda rengi
sizce benim saçım bu rengi tutar mı yada bu iki saçı boyayacağım ortak bi renk olabilir mi
kahve tonları diye düşündüm ama :44:
Eki Görüntüle 722304 Eki Görüntüle 722305 Eki Görüntüle 722307
Merhabalar;
Sizden ricam yarın çıt çıt olan saçı -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ- çekip yüklemeniz oda ışığında ya da flaşlı çekimlerde renk bozuluyor. Bu yüzden bir şey dersem yanlış söylemiş olurum. Ama şunu söylemeliyim ki röfleden dönerken yani koyu saça MUTLAKA pigmentasyon yapılmalı. Ayrıca koyu renk kullansanız dahi saçlarınızda röfle yani açılma işlemei olduğunda saçınızı bpyasanız bile yine zor taranır ve yıkanır. Sİze tavsiyem saç uçlarınıza şampuan sonrası krem kullanın. En az 1 ay da Saç maskesiniz haftada bir kez saça uygulayın.
tavsiyeleriniz için çoook teşekkür ederim
çıtçıtlar şuan elimde değil malesef ama bikaç güne eklemeye çalışıcam
bu arada devamlı saç maskesi kullanıyorum
ama röfle öyle bişeymiş ki ne yıkama esnasında ne de sonrasında kullandığım ürünler hiç işlemiyor
nerden bulaştım ben bile kendime inanamıyorum
evet görüntü hoş ama gerisi büyük sıkıntı..dediğim gibi kestirip çıtçıtla aynı tona boyuyucam
umarım sonucu iyi olur..
sizi yine rahatsız edicem şimdilik çook teşekkür ederim
Rica ederim tabiki ürünler röfle öncesi kadar yumuşak yapmaz ama röfle için özel ürünler var onlar yardımcı olurdu. Tabi boyadıktan sonra da kullanmaya devam edin. Bekliyorum.
Eki Görüntüle 722376 merhaba peki bu saç rengi nasıl elde edilir
çıtçıtlar elime geçer geçmez eklicem istediğiniz şekilde fotoları
bu arada röfle için uygun olan ürünler ne?
mesela röfleli saçlar için olan şampuan sprey gibi mi elseve gliss vs markaların
eğer onlarsa çook denedim ama
saçlarım ince telli ve açıcı da tuz biber oldu kısacası saçımın yarısı aktı gitti öylece
Merhabalar;
Açıcı olmadan açık kumralı(8.0) elde etmeniz zor, açmadan boyarsanız sadece dipleriniz tutar. Bu yüzden size tavsiye AÇICI OLMAYA Garnier 110 ile saçlarınızı 2 sefer 15 gün arayla boyamanız 8.0 in tutacağını düşündüğünüz zaman da İLK SEFERDE YEŞİLLENME YAPMASIN DİYE 8.3 ile boyamanız. Sonrasında 8.0 ile devam edebilirsiniz.
çok teşekkür ederim ya ne kadar iyisin herkese tek tek cevap veriyosun çok sağol
Merhabalar;
Evet, görmemiş olabilirim 5 gün internete uzak kaldım. Bu zaman zarfında soruları cevaplamaya çalıştım ama gözden kaçırmış olabilirim özür dilerim ve yeniden yazdığınız için teşekkür ederim.
Siyah olmasıının sebebi büyük ihtimalle uzun zamandır saçınızı koyu renklere boyamış olmanızdır. Bu tonu eğer uzun zamandır koyu renkler kullanıyorsanız evde ton kırmanız baya zordur. Saç açılmadan tonu kıramazsınız. Ve size tavsiyem biraz doğal dursun istiyorsanız bundan sonra hangi koyuluk tercih ederseniz edin küllü tonunu alın daha doğal durur. Ama 5 numara ve yukarısı Gerçek anlamda zaten koyudur.
Rica ederim, her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?