teşekkürler canım. garnier 110 kullansak kırılırmı birazda olsa ?
Kırılır ama en az 2 kez kullanılmalı. 110 açıcı değil çünkü ve sanırım uzun zamandır koyu renk kullanıorsunuz. Garnier in kutu ölçüleri bir tüp boya 40 ml oksidan 60 ml dır. Siz ayrıca marketten gidip %9 luk oksidan almalısınız. Bir tüp garnier 110 a (40 ml) 80 ml %9 luk oksidan katılmalıdır. Yani burdaki mantık oksidan miktarı boya miktarının 2 katı olmalıdır.
teşekkürler canım böyle kırdıktan sonra açık kahve tonları öneriirmisin ne alsak kopkouyu çıkıoo .garnier den mesela önerebilir misin
Garnier in numara sistemi farklı bir tek Garnier 110 u biliyorum. Sizin için baktım ama orda sadece koyu olan kahveler var.
Size tavsiyem Koleston markasındaki şu numaralar;
Hiçbir yansıma istemiyorsanız; 6/7, 7/77
Dore yansıma istiyorsanız; 6/35
Hafif kızıl yansıma istiyorsanız 6/74,
Merhabalar;
1. Hangi markayı ve numarayı kullandığınızı yazın. (Örneğin Syoss 8.6 gibi)
2. Boya ve oksidan miktarını ml olarak yazın. (Örneğin 60 ml boya, 50 ml oksidan gibi)
3. Boyayı karıştırdıktan sonra saça uygulama şeklini yazınız. (Örneğin; İlk önce diplerden başlıyoruz sonra uçlarına geçiyoruz gibi)
1. palette 7.0 da kullandık 7.55' de
2. içinden ne kadarlık çıkıyorsa onu kullandık galiba 50ml
3. ilk önce dipler sonra uçlara dogru uyguluyoruz zaten annemin saçı kısa bu yüzden boya yetiyor iyice sürüyorum
ama beyazlar kapanmıyor :26:
Hayır zor bir şey değil. Alt zemin de bakır yansıma olan boya kullanılıp üstüne koyu sarı ince aralıklı röfle uygulaması var. Yalnız saçlarınız katlı ise AYNISI YAPILSA BİLE yüklediğiniz resimden farklı durur.
Bir de size kendi saçlarımı yolluyorum. Karpuz kabuğundan halliceyim biraz amaİstediğim saç olabilir mi o hale getirebilir miyim acaba?
canım merhaba bu hafta saçımı kestirip kendim boyayacağım fakat hala renk için karar veremedim hangi boyayı almalıyım diye yardımcı olursan sevinirim
şimdi benim saçım bu haldeEki Görüntüle 723782
koleston saçımı açıp koleston 8.1 ve 11.1 karıştırıp sürmüştüm şimdi ise hem dibim geldi hemde rengi daha açmak istiyorum
ama böle çok açık platin gibi olmadın
Eki Görüntüle 723775 Eki Görüntüle 723776 Eki Görüntüle 723777
Saçınızı yüklediğini resimdeki gibi açık istiyorsanız LOREAL MAJİBLOND 901S + %9(30volume) luk oksidan ile açmanız gerekmektedir. Marketlerdeki saç açıcılar ulaşmak istediğiniz renk için yeterli değildir. Açıcıyı kullanırken boya miktarı ile oksidan miktarından 20 ml eksik olmalıdır. Örneğin bir tüp boya 50 ml ise oksidan miktarı 70 ml olmalıdır.
Saçınız istenilen açıklığa ulaştığında İLK BOYAMADA KÜLLÜ BİR RENK tercih ETMEYİN. Yukardaki boyayı uygulayıp sonrasında numara olarak noktanın sağında mutlaka 3 olmalı ve 9 numaradan yukarda bir renk tercih edilmeli. Örneğin; 9.3 10.3 11.3 gibi. Bu söylediğim PALETTE ve SYOSS boya markaları için geçerli değil, çünkü onların numara sistemi farklı.
İlk boyayı boyadıktan sonra açıklık koyuluğuna göre bir boya tercih edebilirsiniz.
canım bilgiler için teşekkür ederim yaşadığım yer itibari ile bu lorealin majiblond boyaları yok buralarda normal koleston gibi bir boya ile yapamaz mıyım acaba?
İnternetten sipariş edemezsiniz ?? Yaparsınız ama saçınızı iki kez açmak zorunda kalırsınız. Üstüne de pigmentasyon yapılarak saç boyanmalı. Tabi maliyeti de en az 100 tl tutar, anlatayım mı ??
Anladığım kadarıyla katlarınız uzun. Saçınız bir diğer yazışınızdaki yüklediğiniz resme göre elverişli. Harun kuaföre giderseniz yapar. Yok ben evde yapacağım diyorsanız emin olun daha fazla miktara patlar.
Bunun için ilk önce saçınızın bir miktar açılması gerekli. Sonrasında sarılar ayrıştırılıp dore bakır yansımalı alt zemin hazırlanıp ince aralıklı röfleler atılmalı. Gerçi siz giderseniz onlar yapar. Eğer gidecekseniz bana bir söyleyin ona göre bir şey diyeceğim size belki indirim de yaparlar.
Size ne kadar çok minnettarım ben yaa. Peki saçımı açarlarken sarıları açmayacaklar değil mi. Sarı kısımlar zaten yıpranık çünkü. Röfleli kısımları çıkarıp mı yaparlar sizce?
Özel mesaj yolluyorum şimdi size.
zahmet olmassa anlatabilirmisiniz
Siteye çk yazmadığımdan özel msj hakkım yok. Mesajını aldım ben de buradan cevap yazayım dedim. Biraz bekleteyim saçımı, azıcık uzadığında uçlarındaki yanıkları kestirdiğim zaman boyatayım ben Harun kuaförde. Gerçekten korkar oldum artık. İstediğim saça inşallah ulaşırım. Çok sağolasın. Gerçekten çok ilgilendin. Umarım olur yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?