Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

çok sağol valla çok açıklayıcı bir şekilde yazıyorsun sitede herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun

ben zaten saçımı kestirmek istiyorum

bide şimdi saçımı daha geçen ay açtım acaba bu sefer açmadan direk pigmentasyon işleminden başlasam olur mu sonuçta nasıl bir renk olur yada?

Pigmentasyon işlemi SADECE beyaz saçlarda, sarıdan koyu saçlara geçmede ve açılmış sarının üzerin sarı ya da küllü bir renk uygulamada yapılır. Ayrıca saçın alt zeminine göre pigmentasyonda uygulanacak boya numarası değişir. Eğer siz 7 tonlarında istiyorum deseydiniz ben o zaman 9/3 yerine size 8/3 ile pigmentasyon yapın derdim. Pigmentasyon saçı boyamaz. Niye pigmentasyon istediniz anlamadım ? Ayrıca saçı açmadan göstediğiniz renge ulaşamazsınız.

canım anladım ben geçen ay açma işlemi yaptığım için daha fazla yıpranma olmasın diye direk diğer işleme geçebilimiyim diye sordum

canım anladım ben geçen ay açma işlemi yaptığım için daha fazla yıpranma olmasın diye direk diğer işleme geçebilimiyim diye sordum

Hayır saçın o an açılıp üstüne boya vurulmamış olması gerekir pigmentasyon için.
Bu arada pigmentasyon için 2 tüp 9/3 ve 2 çay bardağı su yazmıştım, içine KESİNLİKLE oksidan koymayın. Boya ve su karışımıdır pigmentasyon.

Son düzenleme:
benim şuanki saçımda iyibir işçilik yok değil mi? bir de ne kadar para verdim. Çok üzgünüm çok.

Fotoğrafınızı flaşlı çektiğiniz için tam anlamıyla anlayamadım. Gün ışığında flaşsız çekerseniz anlabilirim.

merhaba canım loreal paris blondissimes preference 01 nasıl bir boya

üstte de yazmıştım saç rengim var nasıl bir sonuç alırım sence kozmetikçide gördüm olabilir giib geldi ama bunu uygulasam nasıl olur acaba yardımcı olursan sevinirim çok soru soruyorum galiba ama:26::26:

Tavsiye etmem, çünkü en son 11.1 ile 8.1 i karıştırıp boyamışsınız. Yüklediğiniz resimdeki boya da küllü bir renktir ve ayrıca açıcı da olmadığından saçı yeşillendirebilir ya grileştirebilir. Ama tabiki rengini kırar. Kırdığı zaman da sarı değil dediğim gibi yeşilimsi ya grimsi bir renk çıkar ortaya.

ama boyanın açma özelliği var dediler napsam acaba ya koleston 12 mi alsam acaba

Son düzenleme:
ama boyanın açma özelliği var dediler napsam acaba ya koleston 12 mi alsam acaba

Her sarının zaten açma özelliği daha doğrusu ton kırma özelliği vardır. Koleston 12 alıp dediğim işlemleri yapmazsanız saçınız yavaşça açılır, doğru ama saç turunculaşır. Bu sefer de turunculuğu nasıl alırım diye sorarsınız. Yapılcak işlemi anlattım, artık gerisi size kalmış, İster koleston 12 alın ister loreal 01, ister de dediğim işlemi........

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım

çok güzel yönlendiriyorsunuz sağolun boyaları alıp yanına gittiğimde boyamak istiyorum annemin saçlarını
tek renk kahverengi istiyor annem çok koyu olmayan
böyle mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…