Eki Görüntüle 724736 bu rengi nasıl elde edebilirm
çok güzel yönlendiriyorsunuz sağolunboyaları alıp yanına gittiğimde boyamak istiyorum annemin saçlarını
tek renk kahverengi istiyor annem çok koyu olmayan
böyle mesela Eki Görüntüle 724738 Eki Görüntüle 724739 Eki Görüntüle 724740 Eki Görüntüle 724741
24 yaşındayım ama hayatımda ilk defa röfle yaptırdığımdan bilemedim :S korkuyorum da saçlarımın bazı kısımlarının uçları yandı. Ne kadar zamana düzeltebilirim ki bu saçma saçı. Çok sıkkın canım.Doğal saçın üzerine kim bu kadar koyu boyayıp sarı atar anlamadım. Söylediğinize göre iyi bir kuaföre gittim dediniz belki de gerçekten iyi değildi. Kendi saçınızın üstüne hiç boyamadan sarı paketler atabilirdi. Kaç yaşındasınız?
24 yaşındayım ama hayatımda ilk defa röfle yaptırdığımdan bilemedim :S korkuyorum da saçlarımın bazı kısımlarının uçları yandı. Ne kadar zamana düzeltebilirim ki bu saçma saçı. Çok sıkkın canım.
Aynı yaştaymışız, ilk kez yptırıyorsanız normaldir ama kuaförün bunu yapması normal değil. Saç maskesi ve serum kullanın. Kuaföre gidin tek seferde yaparlar.
Canım ben yarın gidiyim diyorum dediğin kuaföre. Yakmazlar dimiiiiiii. Korkudan ölücem. Yaptırır yaptırmaz sana bilgi veririm zaten. Zor işlem değildir inşallah zaten. Keşke sen de orada olsan . Çok güvendim sanaBikaç şeyi de özel mesaj atıp sorarım sana akşama doğru. Çok öptüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=724740&d=1369939053 bu saç rengi kaçla elde edilir dedin cnm anlayamadım yıkarda
canım merhaba yine ben
henüz çıtçıtlar elime ulaşmadı ulaşır ulaşmaz fotosunu eklicem ama
az çok rengi hakkında fikrin olmuştur benim saçlarım da ortada zaten
sana sormak istediğim ben yeşil gözlü beyaz tenliyim bana önerebileceğin renk hangisi olur
çıtçıtın ve benim saçımın da tutabileceği renk hangisi olabilir çıtçıt koyu benim saçlar röfleli malum
İlla çıt çıt mı kullanmak istiyorsunuz ? Yeşil gözlü bayanlara bakır tonları ve kızılın açık renkleri yüzü daha hoş gösterir, tabi sen bilirsin, düşün derim.
saçlarımı uzatabildim aslında epey
ama röfleden sonra hiçbişi kalmadı onca bakım çöpe gitti
ben de devamlı kestim saçlarımı
şimdi gene uzun sayılır ama incecik kaldı çok döküldü röfleden sonra
zaten ince telli bi yapısı var iyce bozdu yani röfle
o yüzden hem saçımı rahat bırakmak adına hem de uzun saç hasretimi gidermek adına
çıtçıt kullanayım diyorum bi süre
aslında siyah da düşündüm ama çook kararsızım
daha önce boyamıştım herkes dönüp bakıyordu rahatsızlık hissettim kötü mü duruyo acaba diye
o yüzden kararsızım..aslında aktığında turuncu gibi durmayacak bi boya önerebilirsen söylediğin tonları düşünebilirim :44:
Hiçbir yansıma istemiyorsan yani aktığında sarımsı bakırımsı kızılımsı yansımalar görmek istemiyorsan KOLESTON PERFECT 8/7, 7/77, 6/7 önerebilirim. Yalnız bu renklere geçmeden önce saçına pigmentasyon yapmalısın. Bu renklerden birini tercih edersen pigmentasyonu anlarım. Çünkü boya seçimine göre pigmentasyonda kullanılacak boya değişiyor.
Pigmentasyon nedir niye yapacağım diye sorarsan, röfleden sarıdan küllü renklere ya da koyu yansımasız renklere geçerken kullanılmaktadır. Bunun nedeni sarıda renk azlığı olduğundan bu tür renklere geçillirken saç yeşilleniyor bunu önlemek için pigmentasyon yapılıyor. Bu kendin evde uygulayabilirsin. Ben anneme sarıdan 6/7 ye geçerken uyguladım. Boyama öncesi su ve boya ile hazılanan bir şey,kolay yani. Renge karar verirsen anlatırım.
ben saçımı 2 sene önce oksijenli suyla açtım ve kestirip uzadıkça açmaya devam ettim saçlarım çok yıprandı tabi öyle böyle değil ama biberiye badem ve zeytınyağını karıştırıp sürmeye başladıktan sonra normale yavas yavas dönmeye başladı bidhada oksijenli su kullanmadım zaten saçlarım orta boyda ve çingenimsi saç renginden kurtulmak istiyorumbal köpüğü rengine boyasam sizce saçlarım dahamı kötü olur yeşerme yada yanma falan olurmu gerçi yaktım saçlarımı yakıcagım kadar zamannda :/Eki Görüntüle 726125 saçlarım bu renkte şuan
Merhabalar;
Daha yakından çekilmiş daha doğrusu sadece saçınızın çekildiği bir resim var mı ? Öyle olursa daha iyi anlayabilirim.
Bal köpüğü ile boyamanızı tavsiye etmem. Çünkü anladığım kadarıyla kutunun üstündeki renge bakmışsınız. Bal köpüğünün asıl rengi budur;
Eki Görüntüle 726141
Oksijenli su ile açtım dediniz. Oksijenli su dediğiniz 'OKSİDAN', değil mi ? Eğer oksidan ise kaçlıktı ? %9 luk mu %6 lık mı?
İstediğiniz bir rengin (boya kutusunun üstündeki rengi tercih etmeyin) fotoğrafını buraya yüklerseniz ve bunlara cevap verirseniz yardımcı olabilirim.
Merhaba canımBeyaz tenliyim,doğal saçlarım kahverengi, saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum.3 sorum olucak?
1)Istediğim saç rengine evde ulaşabilirmiyim?
2)Sarı boya saçlarımı çok yıpratır mı?Genelde sarı boya saçları en çok yıpratığını söylerler
3)Saçımın yıpranmasını istemem o yüzden sarı çok yıpratacaksa siyah renge boyatmak isterim.Peki siyahta sarı gibi çok yıpratır mı?
Istediğim sarı saç rengi bu
merhabalar ..
oksidan dediğiniz sanırım başka birşey ..bildiğimiz ezcanelerde satılan oksijenli suyu alıp açmıştım ben .s
bal köpüğünün o renk olduğunu görünce şaşırdım açıkçası dediğiniz gibi sanırım kutunun üsütndekiyle örtüşmüyo boya rengi .
Eki Görüntüle 726185 şuanda çektiğim saç rengm bu
ve elde etmek istediğim ton ise Eki Görüntüle 726186 ..
Yüklediğiniz iki resimde de balyaj uygulaması var. Yani ana zemin hazırlanmış(boyanmış) üstüne de sarı balyajlar atılmış. Ana zeminin rengi ise Loreal Majirel 7.3 + %6(20 volume)lık oksidan ile uygulanmıştır. Ama bana kalırsa saç öncesinde açıldığı için 6.3 ile boyamanızı tavsiye ederim. Çünkü belli bir süre sonra altta açık renk olduğundan saç akacaktır.
7.3 ü ya da 6.3 ü tercih ederseniz boyamaya saçın uçlarından başlayın. 5-10 dk bekleyin ve saçın kendi rengi olan yeri hariç ortalarına boya sürün ve 15-20 dk bekleyin. Saçın orta ve uç kısımları rengi almaya başladıktan 5 dk sonra dip boyamaya geçin. Bu şekilde uygulamazsanız saçınızda ton farkı oluşur. Daha sonra da balyaj uygulaması için kuaföre gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?