Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

yazdıklarınızı dikkatle takip ediyorum ben buğday tenliyim ama koyu sayılmam açık kahve rengi göz rengim var. çilliyim.Şimdiye kadar saçımla çok oynadım ve bayadır dinlenmeye bıraktım.saçıma balyaj yaptırdım,röfle yaptırdım,açtım kapadım ama bir türlü istediğim saç rengine kavuşamadım.şimdi bir renk buldum ama bana çok sarı yakışmıyor. karamel sarı gibi istiyorum aslında ne yapmalıyım şu anda saçımda havana vardı açıldı üstüne loreal prefence 7.1 ile boyadım ve 1.5 aydır boyamıyorum.Renk epey aktı açık uçuk kızıllık var.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Son düzenleme:

canım ben de senin mesajının üstübnden sorayım sorumu :)
bu rengi çok beğendim ben de acaba benim saçıma olur mu ya
şuan röfleliydi malum fotomda şöyle

merhabalar bu benim istediğim saç rengi;
Eki Görüntüle 726460 Eki Görüntüle 726462

bu da benim saçım;
Eki Görüntüle 726461

hangi boyayı önerirsiniz?

Merhabalar;

Koleston perfect 77/46 + %9(30volume) ile bu renge ulaşabilirsiniz. Yalnız bir tüp 77/46 için içine EN AZ YARIM TÜP koleston perfect 0/45 katın. Bu sayede saçlar kızılımsı değil daha kırmızı duracaktır. Uygulamaya saç uçlarınızdan başlayın 5 dk bekleyin ortalarına geçin 10 dk bekleyip diplerini boyayın. Saçın rengini aldığını görünce saçınıza masaj yapın ve 5dk sonra yıkayın.

Birde oksidan miktarınız toplam boya miktarından 30 ml fazla olmalıdır. Yani ;
Bir tüp boyamada;
Bir tüp 77/46 60 ml dır. Siz bir de yarım 0/45 katacaksınız bu da 30 ml dır.
O halde 60+30=90 ml (toplam boya miktarı)
Oksidan miktarı, toplam boya miktarından 30 ml fazla olması gerektiğinden 90+30=120 ml yani sizin 120 ml oksidan katmanız gerekmektedir.

Eğer iki tüp 77/46 kullanacaksanız hesabınızı ona göre yapın, benim yerime siz yapın derseniz kaç kutu kullanacaksanız yazın ben yazarım yine.

Merhabalar;

Saçınızın resmini -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, ARKADAN VE DİPTEN- çekip buraya yükler misiniz ? Çünkü yine de sanırım saçlarınızın 8 tonlarında değil. Bir renk önereceğim size de yakışır ama görmeden bir şey demek zor, saçın açılması gerekebilir. Bu arada çilli iseniz neden bakır tonları düşünmüyorsunuz ?

Tabiki olur ama bana sorarsanız olmaz. Çünkü saçta zaten sarı var siz bu renge ulaşmak için ilk önce 8.3 ile saçlarınızı tamamen boyatıp üstüne platin sarı attırmanız gerekecek, peki buna saçınız dayanabilecek mi ?

yok tatlım anneminkini buna boyamıcam onu senin dediklerinle yapıcam sadece kendim için sordum saçım açıldı baya garnierle bu elde edilir gbi gelioo .

ay canım ne güzelsin saçlarında çok güz<el böle kıvırcık nası yapıosun çok merak ettim ortamda çok güzel bisiklette:)

bu saçım canım senin tavsiyenle garnier 110 ile uçlardan yaptım tabi dibi koyu çünkü dip boya istemiyorum çok yapmak zor iş

Son düzenleme:
tatlm bir sorum olacak benim saçlarım üstü koyuya azcık sürsem olur mu ?kaç dk dursam azcık açılır

Garnier açıcı olmadığından saçınızı platin sarı kadar sarı yapmaz zaten, hangi ne renk istiyorsunuz ki ? Dk pek vermek istemiyorum çünkü saçın açılması kişi saç yapısına göre değişiyor. Sizin aynada bakmanız gerekiyor.

yoo sarı platin gbi istemiyorum sadece altlardaki sarılar doğal durmuyo ise öyle yapmak isterm dedim ama sizce nası duruo tezat muı çok

yoo sarı platin gbi istemiyorum sadece altlardaki sarılar doğal durmuyo ise öyle yapmak isterm dedim ama sizce nası duruo tezat muı çok

Doğal durup durmaması herkese göre değişir. Mesela yüklediğiniz resimde açılmış gibi durmuyor açıkçası ben size o yüzden 2 ya da 3 kez daha garnier tavsiye ettim zaten. Ama siz bu açıklık iyi diyorsanız ben zaten bir şey diyemem :) Ben düz sarı da kullandığım için sarının her tonu bana doğal geliyor. O yüzden bence kararı siz vermelisiniz :)

ki o saç benim saçımsa asla dayanmaz
teşekkürler canım sanırım daldan dala konmaktansa koyu bi renk yapıp kurtulsam daha iyi olur

merhaba benim sorumu da yanıtlar mısınız kendi saç rengim doğal 7.0 tonlarındaydı ben koleston 8.1 açık küllü kumrala boyadım dipler turuncu gibi oldu altlar biraz daha güzel durdu,1 ay sonra kuaföre gittim ve 10.0 a boyayıp üstüne lakme marka boyada 6.1 ile 7.00 ı karıştırıp 10 dk tutup yıkadı saçım açık küllü kumral gibi olmuştu en azından turunculuk gitmişti.Şu anda 1 hafta oldu boyanalı ve yine saçımın dipleri karamel gibi tuhaf bi renk aldı,kuaförüm 1 ay sonra yine gel aynı( 6.1 ve 7.00 )boyalarla tekrar boyarız dedi ama ben tekrardan gitsem saçım yanar mı yada yine ilk başta ki gibi rengi tutup yıkandıkça akar mı? bu tutunculuktan nasıl kurtulurum sizin başka önerebileceğiniz bişey var mı? şimdiden çok teşekkür ederim...

ki o saç benim saçımsa asla dayanmaz
teşekkürler canım sanırım daldan dala konmaktansa koyu bi renk yapıp kurtulsam daha iyi olur

Bana kalırsa koyu bir ren tercih etmeyin. Saçınızı Loreal Majirel 8.3 +%6 lık oksidan ile boyayın. Emin olun ilk sefer gözünüze koyu gözükse de saç 15 gün geçince alttan sarılar çıkıp çok hoş duracaktır.

merhaba benim sorumu da yanıtlar mısınız kendi saç rengim doğal 7.0 tonlarındaydı ben koleston 8.1 açık küllü kumrala boyadım dipler turuncu gibi oldu altlar biraz daha güzel durdu,1 ay sonra kuaföre gittim ve 10.0 a boyayıp üstüne lakme marka boyada 6.1 ile 7.00 ı karıştırıp 10 dk tutup yıkadı saçım açık küllü kumral gibi olmuştu en azından turunculuk gitmişti.Şu anda 1 hafta oldu boyanalı ve yine saçımın dipleri karamel gibi tuhaf bi renk aldı,kuaförüm 1 ay sonra yine gel aynı( 6.1 ve 7.00 )boyalarla tekrar boyarız dedi ama ben tekrardan gitsem saçım yanar mı yada yine ilk başta ki gibi rengi tutup yıkandıkça akar mı? bu tutunculuktan nasıl kurtulurum sizin başka önerebileceğiniz bişey var mı? şimdiden çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…