yazdıklarınızı dikkatle takip ediyorum ben buğday tenliyim ama koyu sayılmam açık kahve rengi göz rengim var. çilliyim.Şimdiye kadar saçımla çok oynadım ve bayadır dinlenmeye bıraktım.saçıma balyaj yaptırdım,röfle yaptırdım,açtım kapadım ama bir türlü istediğim saç rengine kavuşamadım.şimdi bir renk buldum ama bana çok sarı yakışmıyor. Eki Görüntüle 726498 karamel sarı gibi istiyorum aslında ne yapmalıyım şu anda saçımda havana vardı açıldı üstüne loreal prefence 7.1 ile boyadım ve 1.5 aydır boyamıyorum.Renk epey aktı açık uçuk kızıllık var.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
merhabalar bu benim istediğim saç rengi;
Eki Görüntüle 726460 Eki Görüntüle 726462
bu da benim saçım;
Eki Görüntüle 726461
hangi boyayı önerirsiniz?
yazdıklarınızı dikkatle takip ediyorum ben buğday tenliyim ama koyu sayılmam açık kahve rengi göz rengim var. çilliyim.Şimdiye kadar saçımla çok oynadım ve bayadır dinlenmeye bıraktım.saçıma balyaj yaptırdım,röfle yaptırdım,açtım kapadım ama bir türlü istediğim saç rengine kavuşamadım.şimdi bir renk buldum ama bana çok sarı yakışmıyor. Eki Görüntüle 726498 karamel sarı gibi istiyorum aslında ne yapmalıyım şu anda saçımda havana vardı açıldı üstüne loreal prefence 7.1 ile boyadım ve 1.5 aydır boyamıyorum.Renk epey aktı açık uçuk kızıllık var.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
canım ben de senin mesajının üstübnden sorayım sorumu :)
bu rengi çok beğendim ben de acaba benim saçıma olur mu ya
şuan röfleliydi malum fotomda şöyleEki Görüntüle 726539 Eki Görüntüle 726540
Bu saç rengini elde edemezsin. Çünkü kendi renginin üstüne uygulanmış hafif açma işlemi var. Yakın bir ton istiyorsan 8.1 olabilir. Yukarda bir sürü resim var. Annenin saçını bununla boyamanı tavsiye etmem. Söylediklerim beyazları daha iyi kapatır.
ben saçımı 2 sene önce oksijenli suyla açtım ve kestirip uzadıkça açmaya devam ettim saçlarım çok yıprandı tabi öyle böyle değil ama biberiye badem ve zeytınyağını karıştırıp sürmeye başladıktan sonra normale yavas yavas dönmeye başladı bidhada oksijenli su kullanmadım zaten saçlarım orta boyda ve çingenimsi saç renginden kurtulmak istiyorumbal köpüğü rengine boyasam sizce saçlarım dahamı kötü olur yeşerme yada yanma falan olurmu gerçi yaktım saçlarımı yakıcagım kadar zamannda :/Eki Görüntüle 726125 saçlarım bu renkte şuan
yok tatlım anneminkini buna boyamıcam onu senin dediklerinle yapıcam sadece kendim için sordum saçım açıldı baya garnierle bu elde edilir gbi gelioo .
Eki Görüntüle 726857
bu saçım canım senin tavsiyenle garnier 110 ile uçlardan yaptım tabi dibi koyu çünkü dip boya istemiyorum çok yapmak zor iş
2-3 defa daha uygulayın derim. O zaman açık olur ve istediğiniz rengi vurabilirsiniz.
2-3 defa daha uygulayın derim. O zaman açık olur ve istediğiniz rengi vurabilirsiniz.
tatlm bir sorum olacak benim saçlarım üstü koyuya azcık sürsem olur mu ?kaç dk dursam azcık açılır
Garnier açıcı olmadığından saçınızı platin sarı kadar sarı yapmaz zaten, hangi ne renk istiyorsunuz ki ? Dk pek vermek istemiyorum çünkü saçın açılması kişi saç yapısına göre değişiyor. Sizin aynada bakmanız gerekiyor.
yoo sarı platin gbi istemiyorum sadece altlardaki sarılar doğal durmuyo ise öyle yapmak isterm dedim ama sizce nası duruo tezat muı çok
Tabiki olur ama bana sorarsanız olmaz. Çünkü saçta zaten sarı var siz bu renge ulaşmak için ilk önce 8.3 ile saçlarınızı tamamen boyatıp üstüne platin sarı attırmanız gerekecek, peki buna saçınız dayanabilecek mi ?
ki o saç benim saçımsa asla dayanmaz
teşekkürler canım sanırım daldan dala konmaktansa koyu bi renk yapıp kurtulsam daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?