Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar;

Rica etsem -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, ARKADAN VE DİPTEN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- saçınızın fotoğrafını çekip yükler misiniz ?

bu renk oldu saçlarım çok teşekkür ederim...aÇık küllü kumral olması yani hafif grimsi durması için nasıl boyamamız gerekir?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 727299 Eki Görüntüle 727300 bu renk oldu saçlarım çok teşekkür ederim...

Sizin yapmanız gereken tek şey şudur:

Saçınız uzun ve açma gibi kullanmayacağınız için size 2 ya da 3 kutu LOREAL MAJİBLOND 901S +%9(30volume)luk oksidan dır. Yalnız bunu uygularken dikkat etmeniz 2 önemli nokta var:

1) Bu marka boyanın bir tüpü 50 ml dir. Bir tüp boya için koymanız gereken oksidan miktarı, boya miktarından 10 ml eksik olmalıdır. Örneğin bir tüp boya 50 ml ise oksidan mikrarınız 40 ml olmalıdır (50-10=40 ml)

2) Bu boyayı boyarken, saç boyuyormuş gibi boyamamalısınız. Boya karışımını hazırladıktan sonra DİPTEN 5 CM BIRAKARAK saçın ortasından başlayıp uçlarına doğru ilerlemelisiniz. Turunculuğun gittiğini anlar anlamaz(sürekli saçı kontrol edin) HEMEN fırçasız KABACA(gelişigüzel) diplerine sürün. Dip uç aynı olunca BEKLETMEDEN yıkayın.

Bu ürünü kullanırken sürekli kontrol edin saçınızın sadece turunculuğu almak gerek. Fazla bekletirseniz sarıya dönük olabilir.

çok teşekkür ederim sağolun umarım başarabilirim yada kuaförüme söyleyeyim bakalım... yeter ki kurtulayım şu renkten..peki dediğinizi yapınca saçım ne renk olur?

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim sağolun umarım başarabilirim yada kuaförüme söyleyeyim bakalım... yeter ki kurtulayım şu renkten..

Rica ederim. Evde yapabiliyorsanız ya da yapan arkadaşınız var ise evde yapın kuaförde 70 tl nin üzerinde tutabilir ki her kuaför bu markayı ne yazık ki bulundurmuyor.

Rica ederim. Evde yapabiliyorsanız ya da yapan arkadaşınız var ise evde yapın kuaförde 70 tl nin üzerinde tutabilir ki her kuaför bu markayı ne yazık ki bulundurmuyor.

peki saçım ne renk olur yaptığımda açık küllü kumrala benzer mi ki yada ona yakın bir şey ?

slm resmimi yükledim ama ne kadar net görebilirsiniz bilemiyorum yardımcı olursan çok sevinirim

Eklentiler

• $1370273738634.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 147
slm resmimi yükledim ama ne kadar net görebilirsiniz bilemiyorum yardımcı olursan çok sevinirim

Ben saçlarınızda kızıllık değil hafif yeşillenme görüyorum. Doğru mudur ? Resim yükleyin derken arkadan da istemiştim bu şekilde saç uçlarınızdan emin olamıyorum
Önereceğim renk KOLESTON PERFECT 8/07. Fakat yeşillenme var ise bu boyayı direkt saça uygulayamazsınız.

slmlar vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.yeşerme yok açıklı koyulu kızıllıklar var canım

koyu sarı dore bakır sence nasıl olur.

Yani siz 8.34 den bahsediyorsunuz. Çok güzel olur bakırlığı seviyorsanız. Yalnız 8.34 ile uygulamaya karar verdiğinizde bana söyleyin. Çünkü boyamaya diplerden başlamamalısınız.

Yani siz 8.34 den bahsediyorsunuz. Çok güzel olur bakırlığı seviyorsanız. Yalnız 8.34 ile uygulamaya karar verdiğinizde bana söyleyin. Çünkü boyamaya diplerden başlamamalısınız.

bu hafta almayı düşünüyorum rengi .diplerden 2 cm kendi saçım çıktı beni yönlendirirseniz sevinirim.

bu hafta almayı düşünüyorum rengi .diplerden 2 cm kendi saçım çıktı beni yönlendirirseniz sevinirim.

Uzun vadede saçı kullanmak istiyorsanız %6lık oksidan kullanın, ama rengin daha canlı gözükmesini istiyorsanız %9luk oksidan kullanın.

Hangi oksidanı seçerseniz seçin, boyamaya başlarken ilk önce kendi çıkan saçlarınız hariç boyamaya saçın ortasından başlayın ve uçlara doğru ilerleyin. Rengin aldığını gördükten 5-10 dk sonra diplerinize geçin. Dip renginiz tuttuğu an EN FAZLA 1-2 dk daha bekleyip saçınızı yıkayın.

Ayrıca bir tüp 8.34 kaç ml ise oksidanı, boya miktarından 10 ml daha fazla koyun.
Örneğin: Diyelim ki bir tüp 8.34 50 ml. O zaman sizin koymanız gereken oksidan miktarı 60 ml olmalıdır (50+10=60 ml)

Sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim boyayınca yine yazarım

Canim peki bu kızın saç rengi ne?

Birde bende bu kız gibi çiller var yüzümde.Ama onun kadar değil biraz çiller var. 2. resimdeki bayanın yani Scarlet Johansson saç rengi bana yakışır mı ? Ten rengimiz nerdeyse aynı çünkü benimde rengim çok beyaz ama yüzümde biraz çiller var sadece.

Son düzenleme:
canım seni bezdirdiğimin farkındayım lütfen hakkını helal et
bu son sorum
benim saçlarım şuan röfleli ya malum çıtçıta da taktım kafayı
acaba diyorum boya işleriyle uğraşmasam saçlarımın hepsini(dipler hariç)
sarıya boyasam ve çıtçıtı da sarı renk alsam nasıl olur
hem kendi saçlarımda yavaş yavaş uzar kendi saçımı bi kere daha boyayla kaybetmek istemiyorum
peki sence daha önce açılmış bi saç sarı boyayı kaldırır mı diplere uygulamıycam dediğim gibi

arkadaşım merhaba ben saçıma önce koleston küllü kumral üzerine bir ton açsın diye (çok biliyorum ya:44:)açık küllü kumral sürdüm turuncu oldum.ama zamanla akınca rengi hoşuma gitti .şimdi saçımda dipler baya açıldı.ben küllü kumral istiyorum .hangi marka ve hangi ton boya kullanmalıyım

merhabalar bu gün internette kremalı kahve rengini gördüm.sizce benim saça nasıl olur

Eklentiler

• $indir.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…