Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

sizden cevap bekliyoruz.:18:

1. resimde 7.1 in üzerine sarı dore balyaj uygulaması var.
2. resim sarı boya. Numarasını veremem çünkü sarılar açılarak yapılıyor. Bu sarı da küllü sarı açıcı ile yapılmıştır. Tarif edebilirim isterseniz.
Yalnız açık renk bile kullansanız az da olsa çilleriniz varsa size yansıması bakır olan renkleri tavsiye ederim. Koleston perfect 8/41, 8/43 Loreal majirel 8.45 gibi.

Sarı rengi nasıl elde etmeyi planlıyorsun peki ? 9 tonlarında boya alıp boyayınca sarı tutar mı sanıyorsun ? Sarı sadece açılarak elde edilir. Daha sonrasında 9-10-11 tonlarında alıp devam edilir. Yani saçlarım yıpranmış diyorsun bir de SENCE saçın bir daha açıcıyı kaldırır mı ? Bunlara evet dersen nasıl yapılacağını anlatırım. Rica ederim, zaten konu açmamın nedeni yardımcı olmak.

Merhabalar;

Saçın turuncu olmamıştır. Oksidanın derecesi artıkça (%9, %12 oksidan) saç küllü değil turuncumsu gibi durur. Büyük ihtimal ile saçını açık küllü kumral ile boyarken %9 luk oksidan kullanmışsındır. Tahminimce 8.1 yeter FAKAT saçını -GÜN IŞIĞINDA, FLAŞSIZ DİPTEN VE ARKADAN(yüzünün gözükmesine gerek yok)- çekip yüklersen daha NET yardımcı olabilirim.

merhabalar bu gün internette kremalı kahve rengini gördüm.sizce benim saça nasıl olur

Çok özür dileyerek şu anki saç renginizi unuttuğumdan tam net hatırlayamıyorum, malum çok soru cevaplıyorum.
Fakat kremalı kahveyi Koleston perfect 8/71 + %9 luk oksidan ile tutturabilirsiniz tabiki saçlarınız açık renk ise. Küllü ise şuanki renginiz pigmentasyon yapılmadan saç boyanırsa yeşillenme yapar. Bu boyayı kullanacaksanız 1'e 1 ölçü kullanmalısınız. Yani oksidan miktarı ile boya miktarı aynı olmalıdır, yoksa saç turunculaşabilir.

slm canım benim saçım akmış kumral bakır

Canım son kez soruyorum.Sarıdan vazgeçtim ama biraz koyu rengi denemeyi düşünüyorum.Kızılı bende düşünmüştüm ama çabuk aktığı için istemiyorum.

Benim saç rengim normal kahverengi(koyu değil) ama saçlarımın üst kısımı açık kahverengi kumral gibi duruyor hatta çoğu zaman kuaföre gittiğim zaman kuaförler saçım boyadığımı,saçımda eskiden boya yada balyaj olduğunu düşünüyorlar.

Bunun gibi:

Bu benim saç rengim ışıkda çektim

Sorum şu: Bu kızın saç rengine evde ulaşabilirmiyim,yani tuturabilirmiyim?Peki nasıl?

Aynı saç rengi bence sadece farklı ışıklarda çekilmiş resimler

Çok teşekkürler

Son düzenleme:

1. resim: Koleston perfect 5/7
2. resim: Loreal majirel 6.1
3. ve diğer resimler: Loreal majirel 8.3 + %9luk oksidan ile boyanıp sarı paketler atılmış, yalnız paketler atılırken çok beklenmemiş sadece renk kırılmış.
Paketleri yapabilir misiniz bilmiyorum ama 8.3 ü evde uygulayabilirsiniz.

Ben size zaten saçınızı kızıl ya da bakır yapın dememiştim. İçinde bakır yansıması olan bir renk kullanabilirsiniz demiştim. Yani saç sarı, kumral olacak ama sadece güneşte ve ışıkta hafif bakırımsı yansıma yapacak demiştim. Tümden bakır yada kızıl yapın demem zaten aksine çilleriniz az olmasına rağmen çokmuş gibi gözükmesine neden olur.

slm canım benim saçım akmış kumral bakır

Yapılabilir. En son 7 den daha açık numara ile boyattıysanız tutar. Boyamaya diplerden değil daha önceden boyanmış olan yerlerden boyamaya başlamalısınız. Boyalı yerler boyayı aldıktan 5 dk sonra kendi saçınızın olduğu yere geçip boyamalısınız ve renk alınca EN FAZLA 5 dk daha bekleyip HEMEN yıkamalısınız.

VALLAH süpersin ya çok çok teşekkür ederim )) Ama oksidan ne?Birde kaşlarımı nasıl boyucam?Aynı boyayla mı?Kaç dakika tututlur boya saçta ve kaşta?

selam kızlar ben bi türlü saçlarıma renk veremiyorum ilk defa lise 2 de siyaha boyamıştım çok güzel tutmuştuaradan onca yıl geçti defalarca 5-6-7 tonlarına boymama rağmen saçlarım boya tutmuyo hep alacalı bi görünüm oluyo uçları hep koyu tutuyo siyah gibi bunun nedeni ne anlamıyorum burda bi srü başlık gördüm saçlarına açıcı vurmadn kahveden sarıya geçenler vs benim saçlarım 6 tonlarında bile tutmuyo neden?

VALLAH süpersin ya çok çok teşekkür ederim )) Ama oksidan ne?Birde kaşlarımı nasıl boyucam?Aynı boyayla mı?Kaç dakika tututlur boya saçta ve kaşta?

Hangisine karar verdiyseniz söyleyin. Ona göre söyleyeyim. Hepsinde aynı işlem yapılmıyor çünkü.

Merhabalar;

Saçınızın fotoğrafını -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükleyin.
Saçınızı hangi MARKA ve NUMARA ile NASIL boyadığınızı SIRASIYLA AYRINTILI anlatınız.

Saçınızı gördüm fakat daha önce yazdığım gibi, saçınızı en son NE ZAMAN, HANGİ MARKA ve NUMARA ile NASIL boyadığınızı SIRASIYLA AYRINTILI bir şekilde anlatın, demiştim. Lütfen anlatın.
Örneğin: En son 3 ay önce Koleston 6.1 oksidan miktarını X ml, boya miktarını Y ml koydum. Boyamaya diplerden başladım. Saç uçlarına doğru geçtim, Z dk bekledim gibi anlatın lütfen.

tabii en son koleston 7/77 ile boyadım 2-2,5 ay önce ondan önce saçımda palette 5-60 vardı uçlarda koyuluk vardı yine 7/77 yle boyamadan önce uçlar açılsın diye garnier 110 la sadece uçları boyamıştım açılma çok çok az olmuştu 7/77 ile boyayınca yine koyuluk arttı

canım oksidanı fln yazmayı unutmuşum oksdan %9luktu 1e 1 oranında karıştırdım boyayla 2 kutu boya kullandım bekleme süresini tam hatırlamıyorum ama tahmini enseden başlamıştım boyamaya saçımın tamamını boyamak 15 dk sürmüştü ek olrarkta 20-25 dk fln beklemışımdır

Peki siz ne renk istiyorsunuz ? Bir ünlüden resim yükler misiniz istediğiniz rengi ?
7/77 koyu bir renk değildir. Siz büyük ihtimal ile kutunun üstündeki renge aldanıp almışsınızdır. En son ben de 7/77 ile boyadım. 7/77 nin koyu durmasının sebebi içinde yansıma(bakır, dore, kızıl gibi) olmamasıdır.

İstediğiniz rengi yükleyin yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…