Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

saçlarım en son bu renkti. koyu sarı istiyordum, sizin söylediğiniz malzemeleri bulamayınca 10.0 nolu boya aldım . hem içinden çıkan 6lık oksidanı, hemde 9luk oksidanın yarısını koydum. rengi baya kırıldı. uçlar iyice sarardı güzel oldu renk farkı yok pek, cok acık karamel gibi oldu. begendi çevremdekiler ama ten rengime yakıstıramadım. şimdi açık kestane boyamak istiyorum. aktıgında sararmaması icin hangi no lu boya almalıyım? bir de çarşamba akşamı boyamıştım. şimdi ne zaman boyamalıyım?

Son düzenleme:
evet ama bu rengi başka b boyadan elde etmnin yolu yok mu? Eki Görüntüle 730084 bu da kutu rengine çok benziyo bnde böle bişi stiyorum

Koleston Perfect 8/74 alıp oksidanı %6lık alın. Bir kutu 8/74 60 ml dır. Bir kutu 8/74 için kullanmanız gereken oksidan miktarı 80 ml dır. Yani burdaki mantık oksidan miktarı boya miktarının(bir kutu için) 20 ml fazla olaması gerekir.

Boyamaya diplerden 5 cm bırakarak saç ortasından başlayın ve dikkat edin boya saç diplerinize gelmemeli. Saç ortasından başlayıp uçları da boyamayı bitirdiğinizde HEMEN diplere geçin. Bu sefer de daha önce boyadığınız yerlere yani saç orta ve uçlarına boyayı taşırmamaya dikkat edin. Saç dipleriniz bittiğinde boya kasesinde kalan boyaya YARIM ÇAY BARDAĞI SU ekleyip karıştırın ve boyayı saça dökün elinizle yedirin. 1-2 dk boyayı yedirme işlemi bitince KESİNLİKLE HEMEN saçı yıkayın. Ve burda bir diğer önemli nokta Saçı durularken BEYAZ SU AKANA KADAR SAÇA ŞAMPUAN SÜRMEYİN.

Dikkat ettiyseniz size süre vermedim. Bu işlem saçınızın boya almasına bağlı olarak 20 dk de sürebilir 40 dk de. Bu şekilde uygularsanız istediğiniz rengi elde edersiniz.

Çok özür dileyerek benim hangi malzemeleri söylediğimi söyler misiniz ? Sizi hatırlıyorum fakat 20 dk dır sizi arıyorum ne yazmışım bakayım diye bulamadım. Bir sürü soru yanıtladığımdan unutuyorum, çok özür diliyorum.

Açık kestane 5 tonlarındadır, içinde de kızıllık mevcuttur. Şu anki saçınıza göre siyah olmasa da siyah gibi durur. Çarşamba boyadıysanız en az 20-25 gün bekleyin derim yani Temmuzun başı normaldir. İstediğiniz rengin fotoğrafını(market boyası kutusunun resmini yüklemeyin) yüklerseniz sevinirim.

uçlar koyu açmak lazzım kndim açıyım fln düşündüm açmakta zor iş ton farklılıkları artar iyice içindn çıkılmaz bi hal alır diye korkuyorum bu sefer kuaföre boyatıcam galiba çok teşekkür ederm ilgilendiğiniz için

uçlar koyu açmak lazzım kndim açıyım fln düşündüm açmakta zor iş ton farklılıkları artar iyice içindn çıkılmaz bi hal alır diye korkuyorum bu sefer kuaföre boyatıcam galiba çok teşekkür ederm ilgilendiğiniz için

majiblond 901 40 volüm oksidanla boyamamı söyledinz ama malzemeleri bulamamıştım hiçbir yerde yoktu..

evet daha önce 5 numara kullanmıştım çok güzel bir renk oluyor, ama akıyor malesef. istediğim ton budur, çok koyu durmayan bir kestane. fakat ben kızıllık olsun istemiyorum

merhaba saçlarım açık kumral saçımı koleston perfect mix 0.43 le boyuyordum.saçım şuan akmış parlak turunculuğu gitmiş açık turuncu bakır gibi bir renk.koleston 0.43 ü bulamadığımdan loreal 74 mango yoğun bakır almak zorunda kaldım.acaba kahveye dönük bi bakır mı olur yoksa üstündeki gibi parlak turuncu mu olur?

merhaba saçlarım açık kumral saçımı koleston perfect mix 0.43 le boyuyordum.saçım şuan akmış parlak turunculuğu gitmiş açık turuncu bakır gibi bir renk.koleston 0.43 ü bulamadığımdan loreal 74 mango yoğun bakır almak zorunda kaldım.acaba kahveye dönük bi bakır mı olur yoksa kutunun üzerindeki gibi turuncu mu olur?

Diğer yere yazdım, burdan da şunu söyleyebilirim. 74 ün gerçek rengi budur kutunun üzerine aldanmayın

demet akalının saç rengini nasıl elde edebilirim?
demet akalının saçı - Google'da Ara tıklarsanız aşagıda bulunan resim hem arkadan hemde önden gözukuyor

Koleston perfect 7/37 +%9luk oksidan kullanmalısınız. %9luk oksidan kullanıldığından, boyanın içine katacağınız oksidan miktarını iyi ayarlamalısınız.
Bir tüp 7/37 (60 ml) için katmanız gereken oksidan miktarı 70 ml dır. Burdaki mantık şudur: oksidan miktarı, boya mkitarından 10 ml fazla olmalıdır. (Bir tüp için geçerlidir, iki tüp kullanacaksanız ona göre hesaplayın.)

Benim saçlarım şu an açık bakır renginde yaz geldiği için tenim mecburen koyulaşıyor ve kısa süreliğine daha doğal duran bir koyu sarı gibi bir renge geçmek istiyorum fakat açtırmadan da açık bakır saçlarıma dönebilmek istiyorum sonrasında.

saçım bu renk:

amacım ise böyle bir renk:

sanırım açtırmam gerekiyor bu kesin de aynen bu şekilde elde edilirmi bilemedim tabi sonradan bu rengin üstüne direk aynı yoğunlukta bakır elde edebilmem mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Saç rengim şu an küllü kumral karamel istiyorum ama ambalaj üzerinde ki renk tonu tutmuyor bazen,
bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

cok tşk edıyorum . bir sorum daha olucak peki 8 ile 8.3 karısımı hangi rengi verır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…