Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhaba,
Saç rengim şu an küllü kumral karamel istiyorum ama ambalaj üzerinde ki renk tonu tutmuyor bazen,
bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Saçınızı açmadan karamel tuttaramzsınız. Küllü kumral 7 tonlarında karamel ise 8 tonlarındadır. Açmadan uygularsanız saçlarınızın dibi tutar sadece.

Merhabalar;

İstediğiniz renk 8.1 dir ve %6lık oksidan kullanılmıştır. Bu rengi açmadan elde edemezsiniz. Ama açmadan uygularsanız bakırlığını azaltırsınız. Her iki renkten dönüşte de saç bir nebze bile olsun açılmalıdır.

Senı nasıl.kıskanıyorum bılemezsın.butun bunları nasıl ogrendın.

slm dün açık kumral dore bakır aldım buğday tenliyim ama koyu değil.açık kahve rengi gözlüyüm saçım havana ile boyamıştım çok kızıl geldi üzerine 7.1 ile boyadım ve 1 aydır boyamadım saçımın rengi aktı.Bakır rengini aldım ama çok turuncu olur diye korkuyorum hangi renkle karıştırmalıyım ki ne turuncu ne kızıl gibi olsun eklediğim resmin biraz koyusu olabilir markası loreal prefence açık kumral dore bakır.Yardım edersen sevinirim yarın alıyım

Boyanın adını vermişsiniz numaralarını değil. Bu yüzden size net bir şey söyleyemem. Ama aldığınız renk ile yüklediğiniz renk arasında HİÇBİR BAĞLANTI YOK. Turuncu ve kızıllık istemiyorsanız niye içinde bakır olan bir boya aldınız ? Lütfen aldığınız rengin numarasını yazın ? ki zaten yüklediğiniz resimde kızıl yansıma mevcut.

Bir de şunu söylemeliyim ki saç önce 6.35(havana) ile boyanıp sonra 7.1 ile boyanmış. Aldığınız renk açmadan zaten tutmaz. Sadece dipleriniz alır renngi.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ağustosta sarı saçlarımı kahveye döndürdüm. O zamandan bu zamana kendi saçlarım epey uzadı, kendi saç rengim de kumral. Aradaki ton farkını nasıl kapatabilirim. Açtırmaktan korkuyorum çünkü o zaman diplerimdeki kendi rengim de açılacak, yine saçımda ton farkı oluşacak gibi hissediyorum

Merhabalar;

Sarıdan kahveye döndüm demişsiniz. Aldığınız kahveyi markasını ve numarasını yazar mısınız ?,
Bir de mümkünse saçınızın fotoğrafınını -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükler misiniz ?

merhaba :) bende bi türlü istediği renge kavuşamayanlardanım..aralık ayında saçlarımı açtırdım açık kumral yaptırmak için fakat yeşil oldu ve sarımsı bi renk çıktı..bende o tarihten beri hep "koleston 7 kumral" ile boyuyorum.şimdi saçlarımın rengini açtırmak istiyorum ama korkuyorum ve güvenemiorum :/ benim saç rengim ama benim istediğim renk bu .. ne yapmam lazım ?

Merhabalar;

İstediğiniz saç rengi 8.1 +%6lık oksidan ile elde edilip üstüne sarı balyajlar atılmış. 8.1 küllü bir renk olduğundan saçı küllü bir açıcı ile açmanı gerekir. daha sonra 8.1 ile boyanıp tekrar daha önce açılmış saçı paketlenerek açılması gerekir. Fikrimi sorarsanız eğer saçınızı açtırıp paketler attırmak yerine şu anki saçınıza sarı paketler attırın. Yoksa saçlarınız yanar. Merak etmeyin 1 ton farkı istediğiniz resimdeki gibi göze batmaz.

Merhaba öncelikle, şuan saclarım kestane rengi ile siyah arası yani koyu kahve
Ne bir boya nede yapay birsey deydi,fakat bazen dusunuyorum bı hava katsın kınayla papatya suyuyla oksijenli suyla renk mi versem ama bazende diyorum ki esmer kız böyle bir havalı havalı falan cook kararsız kalıyorum (

Merhabalar,

Oksijenli su ilk zaman hoş dursa da sonradan yapay bir görünüm verir. Kendi saçınızın üstüne az miktarda krepe balyaj öneririm. Masraflı da değildir, şöyle;
Eki Görüntüle 731319

merhabalar
benim sacım bal rengi.
ama artık röfle yaptırmak istiyorum. röfle renk isimlerini de tam bilmem o yüzde size sorayım naçizane

hani klasik röfle yani sarı arasına kahve tonları yapılıyor ya o renk istiyorum ama sorun şu ki bunu kuaföre nasıl anlatmalı?
benim istediğimle onun yaptıgı aynı olması için nasıl tarif edebilirim?

Merhabalar;

İstediğiniz röfle şeklini Google da aratarak resimini bulup buraya yükler misiniz ?
Bir de kendi saçınızın fotoğrafını -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok) çekip yükler misiniz ?

Eki Görüntüle 731590 bu benim sac rengim. gün ışıgında da böyle yani.

bu da istediğim şekil Eki Görüntüle 731583 :26::26:

Benim şöyle bir tavsiyem olacak, sizin saç tonunuz zaten yüklediğiniz resme çok yakın. Tek yapmanız gereken şudur:
Saçınızı BOYATMADAN resmi göstererek SARI PAKETLER(röfle şeklinde) isteyin. Bu paketler küllü bir renk yani mat olsun.(Aslında resimdeki küllü değil ama sonradan atılacak cila için sarının öncesinde küllü olması gerek). Sarılar çıkınca yani yıkanınca diyinki: PAKETLENMEYEN YERDEKİ SAÇLARIMI BAKIRIMSI YAPMAK İÇİN(yüklediğiniz röflenin aralarında bakırlık var) SARILARIMI KAYBETMEYECEK ŞEKİLDE İÇİNDE HAFİF YANSIMASI BAKIR OLAN CİLA ATIN.

Diğer türlü yani ilk önce saç boyanıp sonra röfle atılır ama inanın saçınız çok yıpranır. Yukardaki işlem de tabiki yıpratır ama saç boyanıp da sonra tekrar açılması daha çok yıpratır. Tabi bunun için iyi bir kuaför bulmalısınız.

Mrhba benim saclarim karameldi. Koleston Kopuk Boya 4.0 Kahve ile saclarimi boyadim. Ama Simsiyah Oldu. Kahverengi hic Alakasi Yok. Moralim Bozuk, bu Siyahligi Yok Edip Acik Kahveye Nasil Gecebilirim?

Mrhba benim saclarim karameldi. Koleston Kopuk Boya 4.0 Kahve ile saclarimi boyadim. Ama Simsiyah Oldu. Kahverengi hic Alakasi Yok. Moralim Bozuk, bu Siyahligi Yok Edip Acik Kahveye Nasil Gecebilirim?

Merhabalar;

5 numara ve daha koyu renkler ne yazık ki siyah gibi durur ve insanlar hep kutunun üstündeki renge aldanır.

Ne yazık ki saçı açmadan kahve tonlarına dönemezsiniz. Evde saçı açmaya kalkmayın saç turunculaşabilir. Ama şöyle bir tavsiye verebilirim Garnier 110 alıp (saçınıza kaç kutu boya ile boyuyorsanız bir fazla alın) saça 25 gün arayla renk kırılana kadar uygulayın. Saça ton kırma özelliğine sahiptir açıcı DEĞİLDİR. Bu yüzden kutunun üstündeki renge aldanmayın.

çok teşekkür ediyorum zahmet ettiniz.
tavsiyelerinizi dikkate alacagım
kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…