- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
Eki Görüntüle 731729
merhaba, thalia490
öncelikle saclarımın bu kadar berbat ötesi durduğunu bilmiyordum, biliyordum tabi ama bu kadar da degil. çok utandım simdi.
saclarımı bundan 6 ay önce belki daha öncesi kuaföre boyatmıstım, alt kısımlardaki sac diplerim kapanmadı. balyaj yaptırdım olmadı sonuc hüsran yani. zaten saclarımı suana kadar 3-4 defa falan boyattım. bu sefer kuaföre gitmek istemiyorum. bu alacalıbulacalı renkler gitsin yeter, sac rengim o kadar önemli degil. ne önerirsiniz, ne yapayım ben.
Merhabalar;
Kuaföre boyattım demişsiniz. Hangi numara ile boyadığını biliyor musunuz ? Muhtemelen söylememişlerdir. O zaman siz ne renk istediniz ya da katoloktan mı beğendiniz renk ? Kısacası boyattığınız son iki rengi söyler misiniz ? Ayrıca küllü ton mu kullanıldı ?
Balyajlar sarı tonlarında mıydı yoksa karamel mi ? Bunları cevaplarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
canım yeniden merhaba
şimdi albüme fotomu eklesem bana renk konusunda yardımcı olur musun
bana önerebileceğin bir renk de olabilir
yada siyaha boya diyen çok oluyor acaba siyah bana gider mi ona baksan
çikolata kahvesi istemiştim ilk boyandığında bundan daha koyu kahveydi. bu 1 ay sonraki foto falandır.
Eki Görüntüle 731953
hayır küllü değildi, ondan önce de kahve tonlarındaydı. tam hatırlayamıyorum. balyaj sarıydı..
ben istiyorum ki şu karmaşık görüntü gitsin. şeytan suan kuaföre git düzelttir diyor. ama korkuyorum yine bu hal alır diye. evde mi boyatsam?
simdiden teşekkür ederim.
merhaba ... :)) benim bi sorum olacaktı .. benm saçım su anda koyu karamel boyalı 1 buçk ay kadar oluyo boyayalı aktı biraz. röfle yada balyaj istiyorum . evde nasıl yapabilirim. çünkü en son kuafore gittiğimde saçlarım döküldü baya.. yardımcı olabilir misin :) şimdiden teşekkürler:)
Merhabalar saçlarım şuanda 6.3 ile boyalı fotoğraftaki rengi nasıl elde edebilirim acaba? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 732187
canım albüm oluşturdum yalnız fotolardaki gibi değil şuan saçlarım
senden sadece ten rengime vs bakıp bana yakışabilecek renkler hangileridir bunları önermeni istiyorum
şimdiden çoook teşekkürler
Gözlerini ön plana çıkarmak için şunları tavsiye ediyorum;(Önerdiğim boyalardan sadece 8.45 olan boya Loreal Majireldir, diğerleri Koleston perfecttir.)
Doğal dursun yansıması olmasın, saçımın bir ton açığı olsun;
Eki Görüntüle 732264 Eki Görüntüle 732265
Kendi tonumun altın kahve yansıması olsun (bu boya %9luk oksidan ile kullanılır)
Eki Görüntüle 732266
Kesinlikle siyah tavsiye etmiyorum. Seni çok donuklaştırır. Ana rengin çok koyu olmadığından peruk gibi durur.
çok teşekkür ederim içlerinden en çok bu renkleri beğendim
düşününce hoş geliyor gözüme
peki kahve tonlarında koyu bi renk tavsiye eder misin canım bana gider mi
Yaz aylarındayız bence eylüle kadar bu renkleri dene sonra koyu renk önereyim. Biliyorsun ki açıktan koyuya geçmek kolaydır ama koyudan dönmek zordur
kesinlikle katılıyorum haklısın canım
zaten bi tarafım hep bekle diyor..bakalım 2 3ay daha idare edicem
teşekkürler
Benim istemediğim bir şey olmasın dediğiniz var mı ? Mesela kızıllık çok az olabilir, ya da doresi fazla olsun. Ya da doğal dursun ama biraz şunu da andırsın gibi ?
benim için tek renk olsun nasıl olursa olsun önceliğim bu. ama küllü tonları seviyorum aslında. sizden ricam bu farklı tonları nasıl yok ederim.
işte böyle istiyorum dogal dursun.
Eki Görüntüle 732362
6.1 kullanın. oksidanı %6lık seçin. İlk boyamada biraz aksa da ikincisinde tutar. Akar diyorum çünkü size bir ton koyusunu önermiyorum yoksa 5 ve daha koyu renkler siyah gibi tutuyor.
6.1 derken hiç bilmiyorum ki boyayla ilgili birşey
6.1 dediğiniz hangi markanın. oksidanı%6 demişsiniz o ne oluyor boyanın üzerinde mi yazıyor. ilk boyayla ikincisinin arasında ne kadar zaman olmalı iyi tutması acısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?