Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

ben kuaförde mağdur olduktan sonra artık evde kendim yapıyorum 2 yıl önce açma işlemi yaptırmıştım(ana rengim koyuydu) sonra palettenin radiance serisinden büyülü kahve yaptım onda açıcı olduğundan ton farkı olmuyor dip boya yapınca..
asıl sorum şu beğendiğim istediğim rengi alıp boyuyorum iyi tamam güzel ama dip boya yapınca orada açma işlemi yapılmadığından ton farkı oluyor bunu nasıl önleyebilirim. bunun için ne yapabilirim.. (içine açık sarı katsam olur mu)

Merhabalar;

Ton farkı oluyor derken, dipler daha koyu uçlara doğru açık mı oluyor ?

Tesekkur ediyorum. Koleston Yogun Acici Ile Acsam Ne Olur? Uzerine Acik Kahve Boyamak Istiyorum. Peki Garnier 11.0 Ile Boyarsam Nasil Olur Ilk Seferde?

Tesekkur ediyorum. Koleston Yogun Acici Ile Acsam Ne Olur? Uzerine Acik Kahve Boyamak Istiyorum. Peki Garnier 11.0 Ile Boyarsam Nasil Olur Ilk Seferde?

Siyaha yakın tuttuğundan saç turunculaşabilir açarken. O yüzden Garnier 110 önerdim. Bu boya ton kırarak açar. Yani buna boyadığınızda sarı beklemeyin. Sadece ton kırar.

Siyaha yakın tuttuğundan saç turunculaşabilir açarken. O yüzden Garnier 110 önerdim. Bu boya ton kırarak açar. Yani buna boyadığınızda sarı beklemeyin. Sadece ton kırar.

Insanlara Bu Kadar Cok Yardimci Oldugunuz Icin Hakkiniz Odenemez. Yarin Garnier Alacagim Ama Ozur Dileyerek Son Sorumu Soruyorum. Sac Turunculasicak Ama Kahveyle Boyanacagi Icin Turunculuk Kapanmaz Mi?

Insanlara Bu Kadar Cok Yardimci Oldugunuz Icin Hakkiniz Odenemez. Yarin Garnier Alacagim Ama Ozur Dileyerek Son Sorumu Soruyorum. Sac Turunculasicak Ama Kahveyle Boyanacagi Icin Turunculuk Kapanmaz Mi?

Tabiki her zaman ne isterseniz sorun.

Evet kapanır. Ama siz kahve tonlarının doresini tercih ederseniz mesela kapanmaz. Kahve tonunun yansıması önemlidir. Küllü bir ton almanız gerekir. Tabiki bu ne kadar açtığınıza da bağlı olabilir sarı tonlarına gelirse saç küllü ile boyanmaz yeşillik yapar.

anladim tesekkur ediyorum sonucu yazarim

evet dipler koyu oluyor daha önce açma işlemi yapılmış yerler tutuyor... dipleri boyarken içine sarı falan mı katsam acaba

Sarı katmayın. Boyamaya diplerden değil daha önce açıcı kullanılmış yerlerden başlayın diplere gelmesine DİKKAT edin. Rengini aldıktan 10 dk sonra dip uygulamasına geçin ve KESİNLİKLE boya sürdüğünüz yerlere TEKRAR boya sürmeyin. DİP RENGİNİ ALINCA kapta kalan boyaya ÇOK AZ SU ekleyin saçınıza dökün ve EN FAZLA 1 dk mesaj yaparak boyayı yerin VE HEMEN SAÇI YIKAYIN.

canım selam
bilmem hatırlar mısın bana bi ara loreal majirel 8/2yi önermiştin sanırım
saçlarım röfleli boyarsam ilerde aktığında sarılar da hoş durur filan demiştin
renk bu mu ve benim saçımda böyle mi tutar
nolur kusura bakma ilk defa boya konusunda bu kadar kararsızım o yüzden çok rahatsız ediyorum
belki de benden nefret ettin ama şuanki saçımdan kurtulmak istiyorum acilen

Hayır renk budur:

Loreal majirel markasının 8/2 si yoktur. Bu marka Koleston Perfecttir.
Siz ne renk istediniz de ben 8/2 önermiştim? Saça pigmentasyon yapılması gerek boyama öncesi.

Hayır renk budur:
Eki Görüntüle 734588

Loreal majirel markasının 8/2 si yoktur. Bu marka Koleston Perfecttir.
Siz ne renk istediniz de ben 8/2 önermiştim? Saça pigmentasyon yapılması gerek boyama öncesi.
ben yine kararsızlıklar içindeydim
kahve tonlarında bi renk önermiştin akıncada sarıların çıkar hoş olur diye
ama majirel aklımda yani loreal marka bi renkti önerdiğin..pigmentasyon yapıcam her halükarda..
peki bu tonda boyanırsa eklediğim resimlerdeki gibi olur mu saçım
bu arada saçım röfleli ama alt zeminde hafif bi bakırlık var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…