- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Sarı katmayın. Boyamaya diplerden değil daha önce açıcı kullanılmış yerlerden başlayın diplere gelmesine DİKKAT edin. Rengini aldıktan 10 dk sonra dip uygulamasına geçin ve KESİNLİKLE boya sürdüğünüz yerlere TEKRAR boya sürmeyin. DİP RENGİNİ ALINCA kapta kalan boyaya ÇOK AZ SU ekleyin saçınıza dökün ve EN FAZLA 1 dk mesaj yaparak boyayı yerin VE HEMEN SAÇI YIKAYIN.
ben yine kararsızlıklar içindeydim
kahve tonlarında bi renk önermiştin akıncada sarıların çıkar hoş olur diye
ama majirel aklımda yani loreal marka bi renkti önerdiğin..pigmentasyon yapıcam her halükarda..
peki bu tonda boyanırsa eklediğim resimlerdeki gibi olur mu saçım
bu arada saçım röfleli ama alt zeminde hafif bi bakırlık var:44:
çok teşekkür ederim ama bu şekilde yaparsam dipler yine koyu kalmazzmı ben her yeri aynı renk olsun istiyorum ama ana rengim koyu olduğundan orası açılmıyor :S
Bu şekilde yapın ve tekrar ediyorum en son dipler boyansın. Dipler rengini alınca 5-10 dk bekleme HATASINA DÜŞMEYİN. Renk alınca 1 DK BEKLEMESİZİN YIKAMAYA GİDİN.
çok çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık
Merhabalar;
Saç daha önce açılıp üstüne küllü ile boyandığı için renk farklılıkları olması normal. Koleston ya da Lorealin 6.3'ü alın ve oksidanı %6lık kullanın. Bu boyayı kullanırken oksidan ile boyayı 1'e 1 oranla katmalısınız. Yani BİR TÜP boya miktarı 50 ml ise oksidan mkitarınızda 50 ml olmalıdır. Eğer İKİ TÜP boya gerekli ise hesabı ona göre yapın.
Tesekkur Ediyorum bu Boyanin Icinden Cikan Oksidan Zaten 6lik Oluyor Degil Mi?
merabalar saçıma 3 ay önce röfle yaptırdım fakat dipler boyandığında koyu oldu tabiiki şimdi küllü kumral rengi istiyorum yani ne çok açık nede çok koyu ve saçımda kızıllık ve bakırlık olmasını istemiyorum bu renk bana ne kadar uygun olur fikir verebilirseniz sevinirim
merhaba benim tenim esmer ama sarı alt tonluyum. saclarımı bi süre kahvereengi denedim ama sonra dipler yuzunden en son siyah yaptım 2 ay kadar önce saç tonumda koyu.hiç kuaförde boyatıp açıcı kullanmadm ama siyah boya falan denemiştim ben siyaha olablcek ışıkltı tarzı veya bi farklılık istiyorum ya da çikolata kahve boyatıp ne yapablrm üstüne farklılık??
Merhabalar şu saç rengi nedir acaba nasıl elde edilir ve de kızılımsı bir renk olduğu için kızıl renge boyadığımızda üzerine boya tutmadığı gibi bu renktede öyle bir durum olur mu teşekkür ederim şimdiden.
Eki Görüntüle 736809
Bu arada saçlarım 6 tonlarında ne renk olduğunu tam kestiremiyorum şuanda :)
Teşekkür ederim. Mesela bu rengi tutturdum kullandım sıkıldım üzerine başka renk tutar mı kızıl gibi dönülmez olsun istemiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?