Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

çok teşekkür ederim ama bu şekilde yaparsam dipler yine koyu kalmazzmı ben her yeri aynı renk olsun istiyorum ama ana rengim koyu olduğundan orası açılmıyor :S

Koleston perfet 8/2 ile boyamanızı önermem çünkü sarılarınız grileşebilir ya da yeşillenebilir. Siz boyandıktan bir kaç hafta sarıların alttan gözükmesini mi istiyorsunuz ? Büyük ihtimal ile ben Loreal majirel 8.3 önermişimdir.

çok teşekkür ederim ama bu şekilde yaparsam dipler yine koyu kalmazzmı ben her yeri aynı renk olsun istiyorum ama ana rengim koyu olduğundan orası açılmıyor :S

Bu şekilde yapın ve tekrar ediyorum en son dipler boyansın. Dipler rengini alınca 5-10 dk bekleme HATASINA DÜŞMEYİN. Renk alınca 1 DK BEKLEMESİZİN YIKAMAYA GİDİN.

Mrhba. Garnier bulamadim. O Yuzden Koleston Yogun acici Ile Saclarimi Actim. Diplerden Bazi Yerler Siyah Kaldi. Bazi Yerler Cok Acildi. Bazi Yerler De turuncumsu bir Sari Oldu. Uzerine Bitkisel Boya 7.1 Ve 6 Numarayi Karistirip Boyadim. Renk Farklari Var. Kumral Kahve Siyah Oldu. Sac Uclarim Cok Kirilmis. Bundan Sonra Ne Yapmaliyim Renk Farki Kapatmak Icin? Kahverengi Olsun Istiyorum Her Yer Uyumlu Dursun Istiyorum

Merhabalar;

Saç daha önce açılıp üstüne küllü ile boyandığı için renk farklılıkları olması normal. Koleston ya da Lorealin 6.3'ü alın ve oksidanı %6lık kullanın. Bu boyayı kullanırken oksidan ile boyayı 1'e 1 oranla katmalısınız. Yani BİR TÜP boya miktarı 50 ml ise oksidan mkitarınızda 50 ml olmalıdır. Eğer İKİ TÜP boya gerekli ise hesabı ona göre yapın.

Tesekkur Ediyorum bu Boyanin Icinden Cikan Oksidan Zaten 6lik Oluyor Degil Mi?

merabalar saçıma 3 ay önce röfle yaptırdım fakat dipler boyandığında koyu oldu tabiiki şimdi küllü kumral rengi istiyorum yani ne çok açık nede çok koyu ve saçımda kızıllık ve bakırlık olmasını istemiyorum bu renk bana ne kadar uygun olur fikir verebilirseniz sevinirim

Merhabalar;

SAKIN röfle üzerine küllü vurmayın. Küülü değil saç yeşillenir. İlk önce pigmentasyon yapılmalı ve bence kuaföre gidin. Küllü istediğinizi söyleyin. Yalnız ÖZELLİKLE RİCA EDİN %9(30volume) luk oksidan kullanmayın %6(20 volume)lık oksidan kullanın diyin. Çünkü saç küllü ile boyansa da %9luk oksidan kullanıldığında saç turunculaşır.

Tabiki küllü renk size gider mi bilmiyorum. Ama şöyle bir yöntem söyleyebilirim yani yakışıp yakışmayacağını nasıl anlayacağınızı

Bileğinizin ordaki damara bakın. MAVİ mi YEŞİL mi gözüküyor.(gün ışığında bakın) Mavi ise size sıcak renkler (dore, bakır kızıl) yakışır. Eğer yeşil ise küllü ve irize renkler yakışır.

Damarın rengine karar veremediyseniz;
Bir kulağınıza GÜMÜŞ bir kulağınıza ALTIN küpe takın. Gümüş yakışırsa sıcak tonları, altın yakışırsa küllü renkleri tercih edin.

Eğer ki size GÜMÜŞ yakışıyorsa ya da damar renginiz MAVİ gözüküyorsa küllü yaptırmanızı ÖNERMEM.

Onun yerinde içinde kızıllık bakırlık dore ve küllü bulundurmayan şöyle bir renk tavsiye ederim: KOLESTON PERFECT 9/8

merhaba benim tenim esmer ama sarı alt tonluyum. saclarımı bi süre kahvereengi denedim ama sonra dipler yuzunden en son siyah yaptım 2 ay kadar önce saç tonumda koyu.hiç kuaförde boyatıp açıcı kullanmadm ama siyah boya falan denemiştim ben siyaha olablcek ışıkltı tarzı veya bi farklılık istiyorum ya da çikolata kahve boyatıp ne yapablrm üstüne farklılık??

Saçınızı en son siyah ile mi boyadınız ?

Merhabalar şu saç rengi nedir acaba nasıl elde edilir ve de kızılımsı bir renk olduğu için kızıl renge boyadığımızda üzerine boya tutmadığı gibi bu renktede öyle bir durum olur mu teşekkür ederim şimdiden.
Eki Görüntüle 736809
Bu arada saçlarım 6 tonlarında ne renk olduğunu tam kestiremiyorum şuanda :)

Merhabalar;

Saçınızın 6 tonlarındaysa az da olsa açılması gerek. Bunun için açıcıya gerek yok. Garnier 110 alın ayrıca %9luk oksidan da alın. Yani bir tüp boyaya 2 tüp oksidan olmalı. Bununla DİBİNE SÜRMEDEN bir kez boyayın (Eğer 2 ya da 3 tüp gerekiyorsa oksidan miktarını ona göre ayarlayın)

Bu boyamadan 20 gün sonra KOLESTON PERFECT 77/43 +%6lık oksidan alın. Burdaki ölçü şu olmalı: Bir tüp 77/43 için 1,5 kutu oksidan eklenmelidir. (Daha fazla boyaya ihtiyacın olursa oksidan miktarını ona göre ayarlayın.)

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Mesela bu rengi tutturdum kullandım sıkıldım üzerine başka renk tutar mı kızıl gibi dönülmez olsun istemiyorum da.

bbu renkleri nasıl elde edebilirim şimdi saçlarım açık bakır hangisi daha kolay elde edilir.buğday tenliyim hafif çilliyim açık kahve göz rengim var.teşekkürler yardımlarınız için.

Eklentiler

• $indir.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $bd6-VD5_BR4l.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 224
mrb .ben uzun süredir altın karamel palette kullanıyorum. ama beni çok soluk gösterdiği için bu sefer yoğun bakırla karıştırdım ve su rengi elde ettim

tabi şimdi böyle değil aktı bira yine altın karamel gibi oldu. ben şu rengi nasıl elde edebilim acaba?
doğal görünümlü bir bakır karamel arıyorum.soluk beyaz tenliyim.
Eki Görüntüle 737489

en alttaki kakve karamel gibi bir ton var o renk nedir

Eklentiler

• $tarcin_bakir_sac_rengi_2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 288
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…