Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar;

Her iki renge ulaşmak içinde saçınızı açmanız gerekir. Çünkü yüklediğiniz resimlerde bakırlık mevcut değil. Saçınızı açtıktan sonra Jeniffer Lopez'in saçını KOLESTON PERFECT 8/71 +%9 luk oksidan ile
Nicole Kidman'ın saçını Loreal Majirel 8.1 + %6lık oksidan ile elde edebilirsiniz.

Kahve karamel gibi olan Loreal majirel 7.3 + %6lık oksidan ile uygulanıp aralıklı ince paket röfle uygulaması var.

Doğal bakır görününmlerini şunlar ile elde edebilirsiniz. Bana sorarsanız 1. sini seçin derim.
1. LOREAL MAJİREL 7.35 + %9luk oksidan
2. LOREAL MAJİREL 8.45 + %6lık oksidan
3. KOLESTON PERFECT 7/47 + %9luk oksidan
4. KOLESTON PERFECT 7/37 + %9luk oksidan

teşekkür ederim

tşkr.ler canım. 1. eklediğim bayan fotografındaki tonu majirel 7,35 le elde edebilirmiyim yani en yakın istediğim tona o benziyor. saçım suan akmış bakır karamel

Son düzenleme:

bugday tenliyim kendi saç rengim normalde koyu kumraldı.kızıllık bakırlık ve turunculuk istemiyorum o yüzden küllü tonunda bi kumral istiyorum yani açık renk istemiyorum aslında şu anda zeminde röfle olduğu için bi açılma olacak heralde bunun için kuaföre gideceğim ama bugüne kadar istediğim renkleri bir türlü hiç bir kuaför yapamadı o yüzden bilinçli bir şekilde gitmek istiyorum ne yapabilirim şimdiden bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum

tşkr.ler canım. 1. eklediğim bayan fotografındaki tonu majirel 7,35 le elde edebilirmiyim yani en yakın istediğim tona o benziyor. saçım suan akmış bakır karamel

Hayır bununla elde edersiniz: Loreal Majirel 8.34 +%9luk oksidan
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 8.34 KOYU SARI DORE BAKIR | Dore Renkler | Loreal

Size 7.35 i tavsiye etmemin sebebi bakırın sürekli akmasıdır. Bir ton koyu renge boyarsanız akması daha uzun sürer. Bakınız :
LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI - 7.35 KUMRAL DORE AKAJU | Sıcak Kahve Tonları | Loreal

Son düzenleme:

Saçınızı KOLESTON PERFECT 7/77 ile boyatın. Oksidan %6(20volume) olsun.
Öncesinde pigmentasyon yapın diyin. Saçınızın açılmasına gerek yok röfleli saçın üzerine pigmentasyon yapılarak 7/77 uygulanırsa. Saç akmaz, aksa bile sarılar ortaya çıkmaz. İçinde kızıllık bakırlık dore yansıma yoktur.

kusura bakmayın çok fazla yoruyorum sizi ama istediğim tam olarak bu koyulukta bir renk değil bu fazlasıyla koyu kalıyor yani kendi ana saçımdan daha koyu bilgilerinize güvenerek bu renkten daha açık bir renk istiyorum

canım merhaba oncelikle allah çıkardı seni karşıma,benim doğal saç rengim ne kestane ne cok koyu kumral anacım karar veremedim.98 yılında saçlarımı kızıla boyatmıştım ama kuaför saçlarıma ne yaptıysa çok yıprandı . bende 2007 e kadar boya sürmedim dayanamadım röfle yaptırdım ondanda yanmıs yun gıbı oldu ve ben boyadan korktum gecen ay boyatıcam dedim ınternetten sac renklerínı arastırdım , oglum tutturmus anne loreal 9.1 yada ınoa 8.34 yap ıstıyor yıprancak dıye korkuyorum dedım ozaman loreal 6.30 un kutunun ustundekı renk olsun dıyor kafam ıyıce karıstı kızım da bana anne sadece uclara karamel golge yada ombre yap dedı Bana yardım edın . Dogal sacı boyayacagım . Ela gozlu ve beyaz sıcak tenlıyım.

size sorum olacaktı çok büyük hata ettim.. sarı saçlarımı bronz kahveye boyadım ve gerçekten çoook kötü oldu iğrenç oldu. nasıl kurtulabilirim... açık kahve ya da karamel nasıl yapabilirim bu kötü rengi.
yeni boyamama rağmen, akmış mat kızıl gibi duruyor.. o kadar kötü ki moralim sıfır lütfen yardım

Merhabalar;

1. Yaşınız kaç ?
2. Size pembe ruj mu yoksa turuncu mu yakışıyor ?
3. Bileğinizdeki damara bakınca MAVİ mi yoksa YEŞİL mi görüyorsunuz ?
4. Beyazınız var mı ? Varsa kaç oranında ?

Tabiki yanıtlamaya çalışırım ama doğal, işlem görmemiş saçı boyamak zordur.

Son düzenleme:

Merhabalar;

Bence hemen PROFESYONEL bir kuaföre gidin. Saçınızı açtırmadan boyayı bir defa uygulağınız için LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİ ile saçlarınızdaki boyadan kurtulun.

Ama LÜTFEN ve LÜTFEN bunu yaptırın. Boya evde sürmeyin saçlarınız yanar.

anladım çok teşekkür ederim ama sanırım pahalı bir yöntem bu :/ evde yapabileceğim bişiy yok mu peki ?

Oncelikle yanitladiginiz icin tesekkurler :) Yasim 40 , yani ben sicak kanliyim dedim cunku ten rengi testi yapmistim altin kolye daha cok yakisir bana , en cok kirmizi ruj yakisuyor . Pembe de yakisti denedim . Saclarimda hic beyaz yok sadece renk degistirmek istedim. Bilegime bakinca yesil goruyorum .

selena gomez saçlarının aralarını açtırmıs mı bilen var mı yoksa boya mı cevaplayın ne olurrrrrrrr

Eklentiler

• $tumblr_mnd4raUY9f1s2wf5lo1_500.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 138
  • $246971_540588622669555_1831480416_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 135
  • $155471_342190229211649_1452771725_n.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 123
benin saçım dipleri boya 7.3 4 cm kadar diğer yerler yarım yada 1 ton açığı ben diplerininde yarım yada 1 ton açık olan yer gibi olmasını istiyorum kuaföre boyatıcam olurmu sizinde fikrini sormak istedim 4-5 cm yere boya silici falan mı kullanacaklar
şimdiden teşekkürler

canım özeldende mesaj attım topiğinide şimdi gördüm burdanda sormak istedim
postişlerimi 9.0 veya 9.1 gibi bi renge boyasam saçlarımla aynı tonu elde edebilirmiyim yada saçlarımla aynı tonu.yakın tonu elde etmek için hangi no boyayı kullanmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…