Eki Görüntüle 737435 Eki Görüntüle 737436
bbu renkleri nasıl elde edebilirim şimdi saçlarım açık bakır hangisi daha kolay elde edilir.buğday tenliyim hafif çilliyim açık kahve göz rengim var.teşekkürler yardımlarınız için.
mrb .ben uzun süredir altın karamel palette kullanıyorum. ama beni çok soluk gösterdiği için bu sefer yoğun bakırla karıştırdım ve su rengi elde ettim
Eki Görüntüle 737493
tabi şimdi böyle değil aktı bira yine altın karamel gibi oldu. ben şu rengi nasıl elde edebilim acaba?
doğal görünümlü bir bakır karamel arıyorum.soluk beyaz tenliyim.
Eki Görüntüle 737489
en alttaki kakve karamel gibi bir ton var o renk nedir
merhabalar;
her iki renge ulaşmak içinde saçınızı açmanız gerekir. çünkü yüklediğiniz resimlerde bakırlık mevcut değil. Saçınızı açtıktan sonra jeniffer lopez'in saçını koleston perfect 8/71 +%9 luk oksidan ile
nicole kidman'ın saçını loreal majirel 8.1 + %6lık oksidan ile elde edebilirsiniz.
teşekkür ederim
Kahve karamel gibi olan Loreal majirel 7.3 + %6lık oksidan ile uygulanıp aralıklı ince paket röfle uygulaması var.
Doğal bakır görününmlerini şunlar ile elde edebilirsiniz. Bana sorarsanız 1. sini seçin derim.
1. LOREAL MAJİREL 7.35 + %9luk oksidan
2. LOREAL MAJİREL 8.45 + %6lık oksidan
3. KOLESTON PERFECT 7/47 + %9luk oksidan
4. KOLESTON PERFECT 7/37 + %9luk oksidan
merhabalar;
sakın röfle üzerine küllü vurmayın. Küülü değil saç yeşillenir. Ilk önce pigmentasyon yapılmalı ve bence kuaföre gidin. Küllü istediğinizi söyleyin. Yalnız özellikle rica edin %9(30volume) luk oksidan kullanmayın %6(20 volume)lık oksidan kullanın diyin. çünkü saç küllü ile boyansa da %9luk oksidan kullanıldığında saç turunculaşır.
Tabiki küllü renk size gider mi bilmiyorum. Ama şöyle bir yöntem söyleyebilirim yani yakışıp yakışmayacağını nasıl anlayacağınızı
bileğinizin ordaki damara bakın. Mavi mi yeşil mi gözüküyor.(gün ışığında bakın) mavi ise size sıcak renkler (dore, bakır kızıl) yakışır. Eğer yeşil ise küllü ve irize renkler yakışır.
Damarın rengine karar veremediyseniz;
bir kulağınıza gümüş bir kulağınıza altın küpe takın. Gümüş yakışırsa sıcak tonları, altın yakışırsa küllü renkleri tercih edin.
Eğer ki size gümüş yakışıyorsa ya da damar renginiz mavi gözüküyorsa küllü yaptırmanızı önermem.
Onun yerinde içinde kızıllık bakırlık dore ve küllü bulundurmayan şöyle bir renk tavsiye ederim: Koleston perfect 9/8
Eki Görüntüle 736171
tşkr.ler canım. 1. eklediğim bayan fotografındaki tonu majirel 7,35 le elde edebilirmiyim yani en yakın istediğim tona o benziyor. saçım suan akmış bakır karamel
bugday tenliyim kendi saç rengim normalde koyu kumraldı.kızıllık bakırlık ve turunculuk istemiyorum o yüzden küllü tonunda bi kumral istiyorum yani açık renk istemiyorum aslında şu anda zeminde röfle olduğu için bi açılma olacak heralde bunun için kuaföre gideceğim ama bugüne kadar istediğim renkleri bir türlü hiç bir kuaför yapamadı o yüzden bilinçli bir şekilde gitmek istiyorum ne yapabilirim şimdiden bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum
saçınızı koleston perfect 7/77 ile boyatın. Oksidan %6(20volume) olsun.
öncesinde pigmentasyon yapın diyin. Saçınızın açılmasına gerek yok röfleli saçın üzerine pigmentasyon yapılarak 7/77 uygulanırsa. Saç akmaz, aksa bile sarılar ortaya çıkmaz. Içinde kızıllık bakırlık dore yansıma yoktur.
Eki Görüntüle 737639
Eki Görüntüle 737663
tam olarak buna yakın bir renk (resimdeki)
canım merhaba oncelikle allah çıkardı seni karşıma,benim doğal saç rengim ne kestane ne cok koyu kumral anacım karar veremedim.98 yılında saçlarımı kızıla boyatmıştım ama kuaför saçlarıma ne yaptıysa çok yıprandı . bende 2007 e kadar boya sürmedim dayanamadım röfle yaptırdım ondanda yanmıs yun gıbı oldu ve ben boyadan korktum gecen ay boyatıcam dedim ınternetten sac renklerínı arastırdım , oglum tutturmus anne loreal 9.1 yada ınoa 8.34 yap ıstıyor yıprancak dıye korkuyorum dedım ozaman loreal 6.30 un kutunun ustundekı renk olsun dıyor kafam ıyıce karıstı kızım da bana anne sadece uclara karamel golge yada ombre yap dedı Bana yardım edın . Dogal sacı boyayacagım . Ela gozlu ve beyaz sıcak tenlıyım.
size sorum olacaktı çok büyük hata ettim.. sarı saçlarımı bronz kahveye boyadım ve gerçekten çoook kötü oldu iğrenç oldu. nasıl kurtulabilirim... açık kahve ya da karamel nasıl yapabilirim bu kötü rengi.
yeni boyamama rağmen, akmış mat kızıl gibi duruyor.. o kadar kötü ki moralim sıfır lütfen yardım
Merhabalar;
Bence hemen PROFESYONEL bir kuaföre gidin. Saçınızı açtırmadan boyayı bir defa uygulağınız için LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİ ile saçlarınızdaki boyadan kurtulun.
Ama LÜTFEN ve LÜTFEN bunu yaptırın. Boya evde sürmeyin saçlarınız yanar.
Merhabalar;
1. Yaşınız kaç ?
2. Size pembe ruj mu yoksa turuncu mu yakışıyor ?
3. Bileğinizdeki damara bakınca MAVİ mi yoksa YEŞİL mi görüyorsunuz ?
4. Beyazınız var mı ? Varsa kaç oranında ?
Tabiki yanıtlamaya çalışırım ama doğal, işlem görmemiş saçı boyamak zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?