loreal majirel 9.1 +%6lık oksidan ile uygulanıp ince sarı paket aralıklı röfle uygulaması vardır. Saçınızda röfle olduğundan evde yapmanızı önermem. çünkü renk yeşillenebilir ya da grileşebilir.
Eki Görüntüle 737907
bu renk loreal innoa markanınmış 7,35 . araştırırken gördüm. çok doğal bir tona benziyor. bu boya hakkında bilginiz varmı oksidan olarak aynı markanınmı kullanmalıyım ?
o renk olmaz diyorsunuz yani zaten kuaföre gideceğim evde yapmayacağım ama çok fazla kararsız kaldım renk konusunda çok profesyonel olduğunuzu düşünüyorum ve bilgilerinize güveniyorum teşekkürler
anladım çok teşekkür ederim ama sanırım pahalı bir yöntem bu :/ evde yapabileceğim bişiy yok mu peki ?
Eki Görüntüle 737907
bu renk loreal innoa markanınmış 7,35 . araştırırken gördüm. çok doğal bir tona benziyor. bu boya hakkında bilginiz varmı oksidan olarak aynı markanınmı kullanmalıyım ?
çok güzel bir tonmuş çok açık bir kahve galiba
Oncelikle yanitladiginiz icin tesekkurler :) Yasim 40 , yani ben sicak kanliyim dedim cunku ten rengi testi yapmistim altin kolye daha cok yakisir bana , en cok kirmizi ruj yakisuyor . Pembe de yakisti denedim . Saclarimda hic beyaz yok sadece renk degistirmek istedim. Bilegime bakinca yesil goruyorum .
selena gomez saçlarının aralarını açtırmıs mı bilen var mı yoksa boya mı cevaplayın ne olurrrrrrrr
benin saçım dipleri boya 7.3 4 cm kadar diğer yerler yarım yada 1 ton açığı ben diplerininde yarım yada 1 ton açık olan yer gibi olmasını istiyorum kuaföre boyatıcam olurmu sizinde fikrini sormak istedim 4-5 cm yere boya silici falan mı kullanacaklar
şimdiden teşekkürler
Bence yazık etmeyin sizin konunuza da yazmıştım ben, saçınızı küllü ile boyuyorsunuz tamam ama turunculaşmış. Neden ? Çünkü oksidanın volumunu yüksek tutmuşsunuz. Eee ? Bir daha mı küllü boyayacaksınız o zaman daha fazla turunculaşacak.
Bence saçınızdaki küllünüzü düzeltin. Daha sonra doğal renklerle(10.0, 9.0 gibi) boyayarak postişe yakın renk elde edin. Ve tabiki bu işlemi postişe uydurmak için evde uygulayarak saçlarınızı yakıp ziyan etmeyin. Unutmayın sarı boya bir nevi açıcı işlemi görür.
saçımızdaki küllüyü düzeltmek için ne önerirsiniz hangi boya ve oksidan peki?
neva color cappucino 7.77 aldık koyu bir renkmidir canm bilgin varmı ?
merhaba benim saçlarım uzun ve koyu kahve.
koleston köpük boyayla evde boyuyorum ve siyah gibi oluyor.
artık çok sıkıldım,değiştirmek istiyorum ama burdaki kuaförlere güvenemiyorum.
ayrıca bebekte düşünüyoruz,şu an rengini açtırsam boşa gidecek diyorum.
sabrediyorum
size sorum ne yapmam gerekir,1 ton açsam mı yoksa hiç boyatmadan 1 sene beklesem mi??
tepelerde beyaz olduğu için siyahın içinde çok sırıtıyor.
ayrıca hangi ürünler saçı yakmaz.
Saçınız en son 7 numaradan daha koyu renk ile boyandıysa sadece dipler tutar.
Bu renktir:
Eki Görüntüle 738068
Merhabalar;
Aslında bütün ürünler saça zarar verir. Ama bizler boya süresini uzatarak ve maskelerle bakım yaparak zararı minimuma indirmiş oluruz. Siyah boya(siyaha yakın tutan renk değil) ve sarı boya saça en çok zarar veren boyalardır.
Size iki tavsiyem olacak:
1. TEN RENGİNİZE UYGUN KREPE BALYAJ. balyaj illaki sarı renkte olmaz. Doğal kahve, karamel ve koyu sarı şekllinde de olur. Saçlarınızda beyaz olduğundan altlarda da balyaj olduğundan beyazlar çok dikkat çekmez. (benim önerim budur)
2. ALİX TÜP BOYA 110S +%9luk oksidan ile diplerine değdirmeden boyamanız. Bu 2-3 ton açar ama açıcı değildir. Çok bekletmenizi önermem saçın tonu kırıldığında saçı yıkamalısınız. (Bir tüp alix boya 60 ml dır. Bir tüp boya için 2 kutu oksidan katmalısınız, birden fazla boya kullanacaksanız oksidan miktarını ona göre ayarlamalısınız.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?