Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

o renk olmaz diyorsunuz yani zaten kuaföre gideceğim evde yapmayacağım ama çok fazla kararsız kaldım renk konusunda çok profesyonel olduğunuzu düşünüyorum ve bilgilerinize güveniyorum teşekkürler

bu renk loreal innoa markanınmış 7,35 . araştırırken gördüm. çok doğal bir tona benziyor. bu boya hakkında bilginiz varmı oksidan olarak aynı markanınmı kullanmalıyım ?

Yüklediğiniz resim gibi tutmaz asıl rengi budur:Eki Görüntüle 737980
Evet genellikle peroksit bunlarda kullanılmıyor, krem oksidan kullanılıyor. Ayrıca markası Loreal innova değil LOREAL MAJİREL dir.

Son düzenleme:

KOLESTON PERFECT 8/41, 8/71, 8/43 ile boyatıp krepe balyaj attırabilirsiniz. Bu boyalar ile boayarken %9(30volume)luk oksidan kullanılmalıdır.
LOREAL MAJİREL 8.45 de düşünebilirsiniz yine oksidan %9luk olmalıdır.

Ama kuaförde boyatmanızı öneririm. Ayrıca kutu üzerindeki renklere aldanmayın hele ki 7 numaradan daha koyu renk boyatmayın.

Boya silici sadece bir ya da iki aynı ton boyanmış saçlara uygulanır, Kısacası bir nevi açıcıdır ama boyalı yerlere uygulanır.
Kuaföre giderseniz sizi bilgilendirir zaten, sorunuzu pek anlamadım ama dipler için açıcı kullanmaya gerek yok oksidan çeşidini değiştirerek 1-2 ton açığını elde edebiliyorlar zaten

Bence yazık etmeyin sizin konunuza da yazmıştım ben, saçınızı küllü ile boyuyorsunuz tamam ama turunculaşmış. Neden ? Çünkü oksidanın volumunu yüksek tutmuşsunuz. Eee ? Bir daha mı küllü boyayacaksınız o zaman daha fazla turunculaşacak.

Bence saçınızdaki küllünüzü düzeltin. Daha sonra doğal renklerle(10.0, 9.0 gibi) boyayarak postişe yakın renk elde edin. Ve tabiki bu işlemi postişe uydurmak için evde uygulayarak saçlarınızı yakıp ziyan etmeyin. Unutmayın sarı boya bir nevi açıcı işlemi görür.

saçımızdaki küllüyü düzeltmek için ne önerirsiniz hangi boya ve oksidan peki?

saçımızdaki küllüyü düzeltmek için ne önerirsiniz hangi boya ve oksidan peki?

Hala evde mi uygulamak istiyorsunuz, peki saçınız yanarsa ve kestirmek zorunda kalırsanız söylemedi demeyin.

Her zaman uyguladığınız boyayı (11.1) içine %9luk oksidan ile değil %6lık oksidan ile uygulayın. Saç biraz koyu gibi durur başta. Bundan 20 gün sonra (saçın rengine göre) cila işlemi yapılacak. Düzelme tonuna bakılarak ya bir kez daha cila ya da bir 10 gün sonra da boya yapılacak.

İlkini uyguladıktan 20 gün sonra saçınızın resmini -LÜTFEN DAHA NET BİR FOTO MAKİNESİ İLE- GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ- yükleyin.

merhaba benim saçlarım uzun ve koyu kahve.
koleston köpük boyayla evde boyuyorum ve siyah gibi oluyor.
artık çok sıkıldım,değiştirmek istiyorum ama burdaki kuaförlere güvenemiyorum.
ayrıca bebekte düşünüyoruz,şu an rengini açtırsam boşa gidecek diyorum.
sabrediyorum
size sorum ne yapmam gerekir,1 ton açsam mı yoksa hiç boyatmadan 1 sene beklesem mi??
tepelerde beyaz olduğu için siyahın içinde çok sırıtıyor.
ayrıca hangi ürünler saçı yakmaz.

Merhabalar;

Aslında bütün ürünler saça zarar verir. Ama bizler boya süresini uzatarak ve maskelerle bakım yaparak zararı minimuma indirmiş oluruz. Siyah boya(siyaha yakın tutan renk değil) ve sarı boya saça en çok zarar veren boyalardır.

Size iki tavsiyem olacak:
1. TEN RENGİNİZE UYGUN KREPE BALYAJ. balyaj illaki sarı renkte olmaz. Doğal kahve, karamel ve koyu sarı şekllinde de olur. Saçlarınızda beyaz olduğundan altlarda da balyaj olduğundan beyazlar çok dikkat çekmez. (benim önerim budur)

2. ALİX TÜP BOYA 110S +%9luk oksidan ile diplerine değdirmeden boyamanız. Bu 2-3 ton açar ama açıcı değildir. Çok bekletmenizi önermem saçın tonu kırıldığında saçı yıkamalısınız. (Bir tüp alix boya 60 ml dır. Bir tüp boya için 2 kutu oksidan katmalısınız, birden fazla boya kullanacaksanız oksidan miktarını ona göre ayarlamalısınız.)

teşekkür ederim,bu ürünleri temin edebilirsem deniycem

ovv baya koyuymuş katalogta açık renkti canm ya bu kahvenin açık bir tonu yokmu hafif de olsa olur

Nevacolor aldınız diye ondan örnek veriyorum. 8/07 alın Karamel yazar ama hoş bir kahvedir. Bu boyayı kullanırken %9luk oksidan kullanın. Ama saçınız en son 8 den daha koyu renk ile boyandıysa TUTMAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…