Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

teşekkür ederim,bu ürünleri temin edebilirsem deniycem

Rica ederim ama dediğim gibi krepe balyaj öneririm. Röfle olmadığından masrafı azdır. Diğer alix boyada renk tonu kırıldığından dipler çıktığı zaman hoş bir görüntü vermez ki bebek de düşünüyormuşsunuz, dip boya yapamazsınız.

merhaba .topiği bayağıdır takıp edıyorum..benım saclarımın ana rengi koyu yanı koyu kestane dıyebılırız sıyaha yakın bir renk.......ve 8 yıldır üzerine kor ateş kızılı boyuyordum....artık ana rengı gıbı olmuştu ancak 2 yıl önce açma işlemı uyguladılar saçıma suan bır tek uçlarında kaldı.....ama ben çok sıkıldım .......

[Bir Aşk Hikayesi 2. Bölüm izle | trdizi.tv

bu videoya bakarsanız eger ...4. dk da bır kız var pembe montlu bu kızın saç rengı çok hoşuma gıdıyor.......

fotolarda saçları çok farklı renk de gözüküyor o yüzden videoyu ekledim......illa saçları açtırmak mı lazım...../B]

Yüklediğiniz resim gibi tutmaz asıl rengi budur:Eki Görüntüle 737980
Evet genellikle peroksit bunlarda kullanılmıyor, krem oksidan kullanılıyor. Ayrıca markası Loreal innova değil LOREAL MAJİREL dir.

loreal ınoa diye bir boya var amonyaksız ve kokusuz hatta onun satış sitesinden almıştım görüntü resminide. hamile bayanlarda bu boyayı tercih ediyorlarmış saçı kazık gibi yapmıyomuş. profesyonel kuaförlerin camlarında görüyordum bu boyanın reklam afişlerini. merak edip biraz araştırdım. yalnız 1 tüpü (60ml)25 tl. civarı bir boyamış . oksidan ları da 1000 ml olarak satılıyor .

Son düzenleme:

Ay cok tesekkur ederim , yani actirma yaptirmayacagim degil mi ? Oh bunu ogrendigim harikulade oldu bir sorum daha var balyajla golgenin farki nedir , surekli karistiriyorum , bir de krepe balyaj attirirsam ne renk attirmam gerek ne tonlarda ? Bide bu inoa 8.34 olmaz mi ?

Son düzenleme:

Evet doğrudur. Yalnız internetten alırsanız 16 tl civarında. Tabi oksidanları da yanlış hatırlamıyorsa 30 küsürdü. Tabiki o markanın da var ama bitkisel daha doğrusu amonyaksız olarak size tavsiyem şudur:Tierra Organik Saç Boyası

inoa kullanmanızı önermem, yaptıracaksanız marka olarak KOLESTON PERFECT ya da LOREAL MAJİREL markalarını öneririm. 8.34 de olur ama pek tavsiye etmem.
Hayır kendi renginiz olduğundan açtırmanıza gerek yoktur. Açtırmadan tutmaz diyen kuaförlere SAKIN aldanmayın, sadece biraz daha para kazanmak için derler.
Gölge ile balyajın arasında sadece bekleme süresinden doğan farklılık vardır. Gölgede biraz daha fazla beklenir.
Krepe için teniniz sıcak tonlarda olduğundan yansıması dore ve hafif bakırlık içeren balyajlar öneririm. Mesela 8.3 gibi. Tabiki 8.34 ün balyaj olarak atılmasını isteyebilirsiniz. Tabi boya gibi durmaz. Ama yansıması hoştur.

Merhabalar;

Saçınız açıldıktan sonra tekrar boyandı mı ?

KOLESTON PERFECT 8/34 tür ve oksidan olarak %9luk kullnışmıştır. Bu kadar açık yani tamamen aynı beklerseniz evet saçınız açılmalı hemde beyaz sarı olana kadar.
Ama bence saçınızda boya yok ise açtırmadan uygulatın. Emin olun öyle de yakışır size.

Ay sekerim allah tuttugunu altin etsin ayol supersin sen , ya ben bir sey daha soylemek istiyorum ben dip boya ile ugrasmak istemiyorum , sari olan daha hos geldi ama yaparsam cok siritmasin dibi gelince ? Krepe balyaj sizce bunu cozer mi ? Yoksa ombre mi yaptiriyim (bunun ne oldugunu arastirdim ama anlamadim)

Ombre; doğal saçın ya da boyalı saçın bütün alt kısımlarını farklı renge boyamaktır. Kısacası ombrede TON FARKI bariz bir şekilde belli olur. bakınız:
Eki Görüntüle 738580
Krepe balyaj da ise; doğal ya da boyalı saçın alt kısımlarına krepler atarak kalan saça açıcı uygulamaktır. Ama açıcının ton değeri düşük olduğundan, balyaj işi bittiğinde saç uçları güneşten açılmışçasına OMBREYE göre daha doğal durur.
Eki Görüntüle 738585

Yaşınıza göre KREPE BALYAJ daha hoş durur ve daha genç gösterir. Balyaj yaptırken saçınızı boyatmayın, kendi saçımın üzerine krepe balyaj istiyorum, tonu da güneşten açılmış gibi doğal dursun sarı tonlarında değil yaşıma gidecek karamel tonlarında olabilir diyin(Karamelin içinde bakırlık değil dorelik isteyin.)

evde kendim nasıl yaparım oksijen suyu kullanayımmı veya papatya suyu

Oksijenli su ya da papatya suyu hakkında bir bilgim yok ama oksijenli suyun açtığı saç ilk zamanlar hoş dursa da belli bir süre geçtikten sonra saç yanmış gibi duruyor(en azından benim görüdüklerim)

Evde yapmayın çünkü paketler atılarak saçın açılması, ve her paketin rengine bakılarak ayrı zamanlarda yıkanması gerekmektedir. Paket işi olduğundan kuaförde cüzi bir rakam tutar.

evet boyadım .....suan sadece uçlarında kaldı açılmış olan sacımdan.......3 yılda kestıre kestıre anca kurtuluyorum....saclarım koyu kızıl....sanırım dediğiniz gibi açmadan olmayacak......

peki dipleri gelmiş olan bir saç da önce eskı rengine boyayıp sonra mı farklı boyayla boyaybılırız...

Özür dileyerek şunu anlamadım "peki dipleri gelmiş olan bir saç da önce eskı rengine boyayıp sonra mı farklı boyayla boyaybılırız". Bir daha sorabilir misiniz?

ben saçlarımı yıkadım biraz açıldı ama kızıllıklar var hala, silici yöntemi çok pahalı alamam ki :'( her gün yıkasam saçımı 15 gün sonra da küllü sarı yapsam nasıl olur? en son sarıdan bronz kahve yapmıştm. ALLAH rızası için cevaplayın

Zaten KESİNLİKLE boya silici evde kendiniz denemeyin. Boya silici uygulayan kuaföre gidin. Küllü sarı yapsanız dahi 20-25 gün sonra kızıllıklar ortaya çıkar. Bakın evde bir şey uygulamayın lütfe saçlarınız yanar. Çok istiyorsanız alın açıcı açın saçınızı ama saçım yandı demeyin. Saçınıza bir şey önermemek değil saçınızı daha önce de açtırdığınız için bir daha açarsanız kötü olur diye bir şey öneremiyorum.

ne kadar tutar bir de aynı yapamazlar diye korkuyorum paket işi derken aydınlatırmısınız teşekkkrler :)

daha önce açtırmadım.. hep sarı tonlarında boyaya boyaya sarı oldu ekstra bişiy kullanmadım hiç... peki saç bakım yağları boyayı akıtırmış doğru mu acaba? mesela zeytinyağı ve yumurta karışımı yapsam günlük olarak ? ya da herhangi bir yağ karışımı... gerçi bugün bayağı bi aktı kızıllar ama yine de var...

Cok cok tesekkur ederim , kafama soyle bi takildi bilgisayardan bakinca sadece kolestin 8/71 bir tek hosuma gitti. Banna onerdikleriniz genellikle bakir , bakir pek fazla begenmedim bana soyle karamel krepe balyaj dediginize doreli bi kahve onerin amama boyle sari olsun ne onerebilirsiniz ?

merhaba foto yüklendimi bilmiyorum ama bu rengin adı ne acaba bugün boyatacamda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…