ne kadar tutar bir de aynı yapamazlar diye korkuyorum paket işi derken aydınlatırmısınız teşekkkrler :)
daha önce açtırmadım.. hep sarı tonlarında boyaya boyaya sarı oldu ekstra bişiy kullanmadım hiç... peki saç bakım yağları boyayı akıtırmış doğru mu acaba? mesela zeytinyağı ve yumurta karışımı yapsam günlük olarak ? ya da herhangi bir yağ karışımı... gerçi bugün bayağı bi aktı kızıllar ama yine de var...
Cok cok tesekkur ederim , kafama soyle bi takildi bilgisayardan bakinca sadece kolestin 8/71 bir tek hosuma gitti. Banna onerdikleriniz genellikle bakir , bakir pek fazla begenmedim bana soyle karamel krepe balyaj dediginize doreli bi kahve onerin amama boyle sari olsun ne onerebilirsiniz ?
Eki Görüntüle 738921 merhaba foto yüklendimi bilmiyorum ama bu rengin adı ne acaba bugün boyatacamda :)
Özür dileyerek şunu anlamadım "peki dipleri gelmiş olan bir saç da önce eskı rengine boyayıp sonra mı farklı boyayla boyaybılırız". Bir daha sorabilir misiniz?
örnek verıyorum sacımda koleston kor ateş kızılı var ancak bir karış kadar diplerinin geldiğini düşünelim....
koleston 8/34 e boyamadan önce diplerinin farklı gerı kalanın farklı renk de olmaması için ne yapılması lazım......
Merhabalar;
LOREAL MAJİREL 7/43 +%9(30volume)luk oksidan kullanılmıştır. Alt kısımlarda çok hafif sarı gölgelendirme mevcuttur. Saçınız 8 numaradan daha koyu renk ise saçınızın açılması gerekmektedir.
cvpladığınız için tşk ederim saç rengim bal köpüğü rsöylediğiniz boyayla boyasam resimdeki gibi olur mu peki :)
Bal köpüğü derken sanırım 8.0 dan bahsediyorsunuz, Tam marka ve numarasını yazar mısınız ?
Bal köpüğü derken sanırım 8.0 dan bahsediyorsunuz, Tam marka ve numarasını yazar mısınız ?
pallette 8.0 bal köpüğü
bi şey daha sormak istiyorumbuğday tenliyim yakışır mı bu renk bana cvplarınız içinde şimdiden tşk ederimm :)
Tamamen saç boyama için mi yoksa krepe için mi ?
Krepe içinse açıkcası ben burdan ne önersem boş. Çünkü kuaför alt tonun rengine yüzünüze yaşınıza ve cilt tonunuza göre ayarlıyor.
Yok ben soyle karar verdim hem boyatip hem krepe balyaj attiracagim bunun icin karamel krepe balyaja yakisan bir sariya yakin doreli kahve oneriebillirmisiniz ?
Esmere yakın mı yoksa beyaza yakın buğday ten mi ?
beyaza yakınn buğday tenliyim
O zaman hiç düşünmeden yapın derim :)
Bence Koleston perfect 8/71 boyatıp üzerine 8.3 ya da 9.3 kısacası 1-2 ton açığı krepe balyaj düşünebilirsiniz. 8/71 in rengi budur ama saçınızda daha iyi belli olur: (resim bulamadım bu linkten bakın rengine lütfen)
KOLESTON PERFECT SAÇ BOYASI - 8.71 KREMALI KAHVE | Işıltılı Renkler ve Kahveler | Wella
Böyle bir şeyden bahsediyorum:
Eki Görüntüle 739071
çok tşk ederimm sorularımı cvpladığınız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?