Eki Görüntüle 739205 Bu saç rengi nedir canım ? Biraz kalitesiz ama ne işlem görmüştür bu saç ?Eki Görüntüle 739211 2. resim peruklu hali deniz uğurun çok güzel hoşuma gitti :) Eki Görüntüle 739222 Hele buna bayıldım muhteşem .
Ah istedigim buydu , cok tesekkurler gercekten , kuaforlere o kadar soru soruyosun , para somurmek icin her seyi soyluyorlar ya , neyse artik boyatinca cok begenirsem resimleri atarim haydi bakalim .
Hepsi 8.1 dir ama turuncumsu gibi gelenler %9luk oksidan ile uygulanmıştır. Uçlarına da ombre yapımı vardır.
profesyonel olan 8.1 i bilmiyorum ama marketten alınmış 8.1 görmüşlüğüm var ve açıkçası hiç benzetemedim hemen google a yazdım çıktı vallahi de oymuş ama turunculaşmış gibi durunca yanıldım çünkü annem 8.1 boyar böyle hep önce istediği beyaz sarı gibi bir şey çıkar sonra 1 yıkamada yeşillenirdi :) açıkcası ilk iki resimde bana küllü gibi durdu ama sondaki küllü değil gibi demek ki oksidandanmış çok teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu
Yine benbu saç rengi nedir ? karamel gibi .Eki Görüntüle 739257
merhaba,
ben açık küllümsü hafif sarı renk istiyordum. forumda bayağı araştırdım. ve saçlarım gür olduğu için 2 kutu koleston 8,1 açık küllü kumral ve 2 kutu 11.1 açık küllü sarı olmak üzere 4 kutu boya aldım.kutu içinde oksidasyon kremi diye bişey var bu oksidan ile aynı şey mi eğer öyleyse kaç volumlük olduğu da yazmıyor. eğer sarılığı az olursa balyaj attıracağım uçlara. sarılığı fazla olursa olduğu gibi bırakacağım. istediğim şuna yakın bir renk ille aynısı olmasada olur. bunlara yakın renk olsun da o da yeter.
Eki Görüntüle 739428 Eki Görüntüle 739429 Eki Görüntüle 739430
3, resimdeki kadar sarı olmasını istemiyorum zaten o rengi kolay elde edemem herhalde. ama onun kadar olmasa da daha açık bir sarı olursa da fena olmaz. daha koyu diğer renkler gibi olursa da uçlara bal rengi balyaj düşünüyorum..
zemin rengim kendi doğal rengim kestane rengi. hiç boya yok saçlarımda.
boyaların hepsini karıştırmalı mıyım. oksidasyon u katmalı mıyım. katmalıysam ne kadar katmalıyım. ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim....
merhaba cnm
çok başarılı bilgiler weriyorsun tebrik ederim sizi
sizin bilgilerinizden bende yararlanmak istiyorum
yardım ederseniz sewinirim
saçlarımın rengi siyah 7 yıldır sık platin röfleliydi
artık düz ve koyu renk istediğim için kuaförüme karamel tonlarında boyattım diplerim çıktığı için ayarlama fln yaptı ama alt kısımlar sarı yerlerim yıkandıkça açıldı.1 hafta önce koleston 7.77 ışıltılı kahve alıp evde boyamak istedim ve yaptım. şuan da saçlarım dip kısımlar 5 parmak civarı karamel tonu alt kısımlarım ise bal köpüğü.
şuan da ne yapmamı önerirsiniz bana ?
ben saçlarımı açık kahve tonları yapıp tam ön kısmlarımıı platin istiyorum...
biraz uzun oldu ama
Boya silici sadece bir ya da iki aynı ton boyanmış saçlara uygulanır, Kısacası bir nevi açıcıdır ama boyalı yerlere uygulanır.
Kuaföre giderseniz sizi bilgilendirir zaten, sorunuzu pek anlamadım ama dipler için açıcı kullanmaya gerek yok oksidan çeşidini değiştirerek 1-2 ton açığını elde edebiliyorlar zaten
Kusura bakmayın düzgün soramadım galiba saçımın dipten 4 cm kadar 7.3 kumral dore boyalı
geri kalan 8.3
ben hepsi yani dipleriminde 8.3 olmasını istiyorum ne yapılabilir şimdiden teşekkürler
Merhabalar;
Tbaiki yardımcı olmaya çalışırım. Ama siz zaten ne istediğinizi biliyorsunuz :) Bunu nasıl yaparım diye mi sordunuz bana ?
Bir yanlışınız olmuş, saça pigmentasyon yapmadan 7/77 ye boyamışsınız. Sarı saç koyu renge de boyansa sürekli alttan gözükecek. Kuaföre mi boyatacaksınız yoksa benden renk mi önermemi istiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?