Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

En son boyanızdan 1 ay sonra her yeri 8.3 ü %9 luk ile boyayın. Boyamaya daha önceki 8.3 lük boya olan yerden başlayın ve uçlara doğru inin. Boya almaya başlayınca(yaklaşık 15 dk sürer) 5 dk daha bekleyip diplere gelmeden daha önce 7.3 ün uygulandığı yere boya süren orası da renk almaya başlayınca HEMEN diplere geçin. Ve dip rengini alınca BEKLEMEKSİZİN saçınızı yıkamaya gidin. Ve beyaz su akana kadar saçınıza şampuan SÜRMEYİN.

Merhabalar;

istediğiniz renkler bu renkler, koyu ama siz açık istemişsiniz. Mümkünse bir ünlüden örnek verirseniz daha iyi yardımcı olurum. Ayrıca sarı saçtan koyu saça geçerken pigmentasyon yapılmalıdır. Yoksa sürekli akar, sarılar ortaya çıkar.

Platin düşünüyorsanız eğer ön kısımlarına, saçı doreli bir renk ile boyayıp(mesela 7.3) platin ile zıtlık yaratmanızı tavsiye ederim.(çünkü platin küllü bir renktir.) 6.3 ile de boyayabilirsiniz. Eğer doreli renkte karar kılarsanız akma az yapar ki bence az da olsa akma ihtimaline karşı 6.3 tavsiye ederim. Küllü renkler tavsiye etmem çünkü platin de küllü olduğundan saçınız çok yapay durur. Karar verdiğinizde söyleyin nasıl uygulanacağını anlatayım

Merhabalar;

Evet boyanın kendi oksidanını kullanmak her zaman daha iyi sonuç verir. Çünkü bazı boya içerikleri peroksitlerle tepkimeye girdiğinde kötü sonuç çıkabiliyor. 1000 ml olan oksidanların bazıları peroksit değil krem oksidandır.

Ayarlamasını şu şekilde yapabilirsiniz: Koleston un tekli satılan oksidanları 50 ml dır. Onu boşaltıp atmayıp her zaman o ölçüyü kullanabilirsiniz.

Evet normalde 1'e 1 oran katılıyor ama bu bazı baoyala için geçerli değildir. Mesela bakır kızıl gibi renklerde oksidan miktarı boya miktarından fazla olmalıdır.

Canlı duran moda renklerde ve sarılarda %9(30volume)luk oksidan kullanılmadır. Ama bu tip renklerde kişi canlılığı istemiyorsa %6(20volume)lık oksidan kullanılır. Kısacası bu kişinin istediği renge göre oksidan çeşidi de değişir.

Karamel olaral KOLESTON PERFECT 8/07 öneririm. Turunculuk sevmiyorsanız %6lık oksidan kullanmalısınız. Saçınız sarı tonlarındaysa saça önce pigmentasyon yapılmalı, 8 tonundan daha koyu renk ise saç önce açılmalıdır.

Eki Görüntüle 739870 bu renk natural colorsun kapağındaki renk tonu karamel diye geçiyor. bu renk majirelde hangi numaraya denk geliyor acaba .?

Loreal majirel 7.3 tür ve %9luk oksidan ile uygulanmıştır. Şu anki saç renginizi bilmediğimden aynı tutar diyemem. Bu renk karamel değildir. Gerçek karamel rengi Koleston Perfect 8/07 dir.

Merhabalr;

Size tavsiyem acilen kırıklarınızı aldırıp(başladığı yerden) saçınıza boyadan önce EN AZ 1-2 ay bakım yapmanız. Yapılmaması gereken bütün yanlışları sırasıyla yapmışsınız. Saçınız dinlendikten 1-2 ay sonra (bu süre zarfında kesinlikle boya yapmayınız) iyi bir kuaför araştırıp saçınızı Bade işçil gibi yaptırabilirsiniz.

Tekrar Boyatmayi Dusundugum Icin kesimi De Boya Sonrasina Dusunmustum. Haklisiniz. Peki Tek Seferde Yaparlar mi O Rengi

Tekrar Boyatmayi Dusundugum Icin kesimi De Boya Sonrasina Dusunmustum. Haklisiniz. Peki Tek Seferde Yaparlar mi O Rengi

Kesimi kesinlikle daha önce yapın çünkü boya masrafı da az olur Ama şuan önceliğiniz saç uçlarınız olmalı. Çünkü o rengi elde etmek için saçın açılması gerek ki bu da saçlarınızın yanması demek.

Bir şey sormak istiyorum: Saçınız ıslakken saç uçlarınızı iki taraftan çektiğinizde saç uzuyor mu? (tabir-i caizse saç sünüyor mu yani)

Uzamaktan Ziyade cekerken Minik Minik Kiriliyorlar. Kiriklar Elime geliyor Yani

Merhabalar;

Loreal majirel 8.3+ %9luk oksidan ile uygulanıp saça sarı balyaj uygulaması vardır. Saçınızın rengini bilmediğimden bu renk ile boyarsanız kesin tutar diyemem.

bide fotodanda görüldüğü gibi saçlarım hiç canlı değil ne yapabilirim bunun için cok kötü duruyor canımı sıkıyor

ok cnm tavsiyelerini bekliyorum

Loreal majirel 7.3 tür ve %9luk oksidan ile uygulanmıştır. Şu anki saç renginizi bilmediğimden aynı tutar diyemem. Bu renk karamel değildir. Gerçek karamel rengi Koleston Perfect 8/07 dir.

saçlarım palette altın karamele boyamıştım em son akmış bakırımsı sarı gibi şuan . beyaz tenliyim çok soluk gösterdiğinden beni açık tonlu bir karamel istemiyorum bu istediğime yakın. %9 lukmu oksidan kullanılmalı. biraz daha açık olması için oksidanı farklı mı kullanmak gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…