Uzamaktan Ziyade cekerken Minik Minik Kiriliyorlar. Kiriklar Elime geliyor Yani
bide fotodanda görüldüğü gibi saçlarım hiç canlı değil ne yapabilirim bunun için cok kötü duruyor canımı sıkıyor
ok cnm tavsiyelerini bekliyorum
saçlarım palette altın karamele boyamıştım em son akmış bakırımsı sarı gibi şuan . beyaz tenliyim çok soluk gösterdiğinden beni açık tonlu bir karamel istemiyorum bu istediğime yakın. %9 lukmu oksidan kullanılmalı. biraz daha açık olması için oksidanı farklı mı kullanmak gerek?
Eki Görüntüle 740229
umarım yükleyebilmişimdir :)
birde hangi uygulamaları yapmam gerektiğini söyleyebilirseni çok sevinirim.
Karar verdiyseniz derken hangi renge karar verdiğinizi yazmamışsınız ? :) 7.3 mü 6.3 mü ?
pardon cnm kolestonun noları dimi bunlar?
hemen bakıyorum
Palette ve syoss dışındaki markalara bakabilirsiniz çünkü o markaların numara sistemi farklı.
çok tşekkürler canım :)Hayır, ben istediğiniz renk için %9 luk kullanın dedim. Yoksa her boyada %9luk oksidan kullanılmıyor. Ayrıca boyamaya diplerden değil daha önce boyanmış yerlerden boyamaya başlamalısınız. Saç rengini alınca diplere geçilmeli renk ALIR ALMAZ saç yıkanmalıdır.
çok tşekkürler canım :)
Açık olan yani ışık vuran yerlerine değil koyu olan yerlerine bakınız:
Eki Görüntüle 740292 Eki Görüntüle 740293
Eki Görüntüle 740302
Eki Görüntüle 740303
Eki Görüntüle 740304
Eki Görüntüle 740305
Bunlardan biri olabilir. Ben çok açık renkliyim her ton kullanabiliyorum ama hangisini daha kolay yapabilirsem o olsun
Loreal majirel 7.40 +%9luk oksidan ile boyanıp uçlarına sarı gölgelendirme çalışması yapılmıştır.
acaba hangi rengini ?
bende 1. ve 3. rengi çok beğendim açıkçası. saçlarım belimde altın sarısı bakalım ne hale gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?