Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Uzamaktan Ziyade cekerken Minik Minik Kiriliyorlar. Kiriklar Elime geliyor Yani

Onları başladığı yerden 1-2 cm daha yukarısından kestirin çünkü hiçbir bakım ürünü kırıkları tam anlamıyla geçiremez. Siz onları kestirip bakım yaparsanız saç uçlarınız güçlenmiş olur. Unutmayın diplere ne kadar önem veriyorsak uçlara da o kadar önem vermeliyiz.

bide fotodanda görüldüğü gibi saçlarım hiç canlı değil ne yapabilirim bunun için cok kötü duruyor canımı sıkıyor

Saçınızı uçlarından en az 2-3 kestiriniz. Saç kesiminizi KESİNLİKLE ustura ile kestirmeyin. Makas kullanmasını isteyiniz.

Saçınız için doğru ve kaliteli bir şampuan kullanın. Şampuandan sonra kremini kulanınız ve haftada 1 kere şampuan markasının maskesini uygulayınız. Aynı zamanda saç uçlarınızı güçlendirmek ve kırık oluşumunu en aza indirmek için saç serumu kullanınız. Saç serumu saç yıkandıktan sonra nemli saça uygulanır, istenilirse saç kurutulur ya da saçın kendiliğinden kuruması beklenir.

Hayır, ben istediğiniz renk için %9 luk kullanın dedim. Yoksa her boyada %9luk oksidan kullanılmıyor. Ayrıca boyamaya diplerden değil daha önce boyanmış yerlerden boyamaya başlamalısınız. Saç rengini alınca diplere geçilmeli renk ALIR ALMAZ saç yıkanmalıdır.

Eki Görüntüle 740229

umarım yükleyebilmişimdir :)

birde hangi uygulamaları yapmam gerektiğini söyleyebilirseni çok sevinirim.

Boya kutusunun üzerindeki renge benziyor, mümkünse bir ünlüden fotoğraf paylaşırsanız sevinirim. Çünkü yüklediğiniz koyu bir renktir. Işık yansıması olduğundan size açık gelmiş.

çok tşekkürler canım :)

Loreal majirel 7.40 +%9luk oksidan ile boyanıp uçlarına sarı gölgelendirme çalışması yapılmıştır.

Aaa canım 7.40 turuncu gibi bildiğimiz hürrem sultan turuncusu bu dediğin renk bir yanlış olmasın ayol ? Bu sarı gibi bir de bir şey soracağım . Bana söyledğin renkleri kullananları buldum da tatlım 8.45 majirele de bayıldım . birde 8.1 konusunda kafamda şöyle bir yatkınlık çıktı derken 8.30 majirel i gördüm . yine kafam karıştı ay 8/71 de kahve olduğu için dip boyanın sırıtmayacağını bilmek iyice kafa karıştırıyor 8/41 demiştiniz ona bayıldım . ah ne yapacağım ben . yarın kuaföre kestirmeye gideceğim boya sonraya atıcam sanıırm

Son düzenleme:
acaba hangi rengini ?

Şekerim arkadaşım en altın 1 üstündekine boyamıştı sarı gibi olana ve öbür o en alttaki de programda çok açık duruyor ama ben esra erolu canlı canlı gözlerimle gördüğümde siyah gibi bir kızıl gördüm şok oldum set ışıkları çok yanıltıyor insanı ayol .

bende 1. ve 3. rengi çok beğendim açıkçası. saçlarım belimde altın sarısı bakalım ne hale gelecek

İnşallah güzel olur canım güneşte çok güzel parlayan bir renk canlı böyle ama bana gitmez o yüzden istemiyorum yoksa yapardım forumda okumussundur benim kararsızlığğımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…